Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 228
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 735
Най-безгрижните ми години бяха по време на първото майчинство. Айляк, разходки, запознаства със себеподобни, късно прибиране през лятото. Падна ми се и кротко, поспаливо бебе. Ех, хубави времена бяха.

# 736
Около нас в рамките на 4-5 години се разпаднаха няколко семейства по различни причини.
Мъжете, които бяха приятели с мъжа ми - още са си приятели и се виждат. Аз не препирам да е у нас и да ме запознават с новите “гаджета”.
Аз останах приятелка с две жени от тях и се виждаме също навън. На семейни празници не каним никой от тях вече.
Нито някой от мъжете ми е налитал, нито не спя, че някоя от мацките ще сваля мъжа ми.
Конфигурацията обаче е кофти и избягваме драми за празници.
Мвжддудругото едната двойка бивши съпрузи са си секс бъдита и всички тръпнем в очакване каква бомба ще избухне от цялата история.

# 737
  • sofia
Това с опита на ново при нас не проработи. Точно гаджета го играехме, но като се върнах, за една година нещата придобиха предишния си вид. Та явно да сме гаджета ок, ама да живеем заедно - тцъ.
Понастоящем нямам никакви мераци към него, за разлика от предната раздяла.
На Роки й се кефя на ентусиазма да се занимава със срещи 😄

# 738
Че защо? Нищо лошо няма в срещите. Даже е интересно, среща човек нояи хора и малко излиза от ежедневния коловоз.

# 739
  • София
Не е лошо човек да не е отчаян от срещуположния пол, защото с един представител не му се е получило. Друг е въпросът колко време отнема да се нарадваш на свободата и спокойствието.

Трябва да пуснем и тема каква е работата на мъжа при приключване на връзка Wink

# 740
Отнема доста време да се нарадваш на новопридобитото спокойствие след раздяла. Аз поне две години не исках да чуя за срещи и мъже. Не разбирам жените, които не могат да стоят и минута сами, търсят мъже като обезумели катерици и се примиряват с неудовлетворяващи връзки.

# 741
  • София
Чак пък всяка седмица...
Освен това не съм Роксана. 🤣
Между другото, има разлика между мнение и факти.

# 742
Между другото, има разлика между мнение и факти.
Да, много пъти си го казвала. Това, според теб, как се нарича?
Скрит текст:
За мен е точно хаос, който и други потребители са забелязали. Ако смириш това, което мислиш с това, което правиш, вероятно ще ти се получи това, което желаеш.

# 743
  • София
Мнение, което се основава на мои постове, които пък разказват за събития, хаотично разхвърляни във времето. В смисъл съвсем не всички са се случили скоро или въобще не са се случили.

# 744
  • София
Не ми харесва да обсъждаме Рокстар. Темата не е за нея. Сигурна съм, че всеки има мнение за всеки тук, но в случая не е потърсено и приемам, че я тормозите с тия отзиви.

Кажете повече за тия нет истории. Намирате някой във Фейсбук с яка снимка и му пишете, или как се получава?

# 745
  • Бургас
Отнема доста време да се нарадваш на новопридобитото спокойствие след раздяла. Аз поне две години не исках да чуя за срещи и мъже. Не разбирам жените, които не могат да стоят и минута сами, търсят мъже като обезумели катерици и се примиряват с неудовлетворяващи връзки.

А, като се нарадва дойде ли ти желание за съжителство с мъж?
Аз повече от 2 години съм без официален партньор и май колкото повече стоя без мъж вкъщи, толкова повече ми харесва. Хората около мен вече взеха притеснително да подмятат, че не е добре да съм сама цял живот, сравнително млада съм все още и т.н.

# 746
  • София
Не ми харесва да обсъждаме Рокстар. Темата не е за нея. Сигурна съм, че всеки има мнение за всеки тук, но в случая не е потърсено и приемам, че я тормозите с тия отзиви.

Кажете повече за тия нет истории. Намирате някой във Фейсбук с яка снимка и му пишете, или как се получава?
Благодаря, че се върна на темата.
Аз и тук съм "олд скуул". Не пиша първа, на мен ми изскачат разни.

# 747
  • София

А, като се нарадва дойде ли ти желание за съжителство с мъж?
Аз повече от 2 години съм официално сама и май колкото повече стоя без мъж вкъщи, толкова повече ми харесва. Хората около мен вече взеха притеснително да подмятат, че не е добре да съм сама цял живот, сравнително млада съм все още и т.н.
На мен не ми идва желание за съжителство изобщо вече 8 години. Синът ми стана на 17, но и като остана да живея сама, предполагам след няколко години, пак не мисля, че ще се събера с някого у нас, още по-малко да се изнасям у някого.
Не виждам нищо лошо човек да не живее с гаджетата си. Особено след определена възраст няма да имаме общи деца, не виждам причина да имаме и обща сметка за ток. Не се кълна, че ще е така, човек не знае кога ще си промени настроението по темата, но поне на мен никой не ми дудне.

# 748
  • Out of the Mix
Мария, "сравнително млад" е относително понятие.
Едно е 35+, друго 40+, коренно различно почти на 50 и 50+.
Когато си си подредил живота, влагал си усилия, намерил си баланс, трудно някой да ти го наруши, освен ако не ти "преобърне представите и те удари с мокър парцал", което много трудно да се случи, може би някакво безпаметно влюбване, "залитане", или каквото, което все по-трудно се случва след една възраст. Въпреки че има жени с пирони в дупето и не могат да се сопрат, има "кризи на възрастта", или там каквото.

Ако в по-зряла възраст се срещнете, почти на 100% сте уредени, всеки си има жилище, живот и т.н.
Възможно е да се прихожда в началото, даже така и се случва. Вече с времето дали ще искате да споделяте едно пространство, без значение кое - твоето, или неговото, си го решавате и си показва. Има си хора за постоянна компания, и това си искат и търсят - домашния уют, раздумка, ласки всяка вечер, други 1 път седмично уикенда да се разбият им стига, и всеки дома си в живота си обратно.

Бояна, какво да ти кажа, никак не е сложно.
Веднага се сещам аз какво бих могъл да правя, но в момента не го, не ме влече, и не ме кефи, защото не съм фен на Фейсбук, като платформа, и нямам снимки, колкото и да е "странно".
Но следя доста групи за колата, дори намерих едни супер пич, който разглабя, продава, оправя, въобще корифей в моята марка и модел, опрях до услугите му и съответно намерих контакт, който ще го ползвам дълги години.
Та, в тези групи има жени колкото искаш, примерно, ако реша да се занимавам. Винаги някъде за нещо има какво да се хванеш и да пишеш, кажеш "здравей". Комуникацията просто си тръгва, разменяте инфо. Все пак имате "общата" тема, от която тръгва разговорът.

В един форум преди години на предната ми кола, много бързо се мачнахме с 2-3 и се срещнахме, нищо сложно.
Феновете си правят сбирки, групите и т.н.

Просто примери, пълно е с какво ли не.
Други са по танцови компании, кулинари, имоти, инвестиции, и т.н.

# 749
  • София
Revoker, а, това го разбирам вече. То си е като на живо, общуване по интереси и после евентуално с някой си допадате.
То не онова търсене на жена или мъж, което не си представям извън приложенията.

Общи условия

Активация на акаунт