Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 862
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 60
Поредната тема, чието заглавие "Каква е работата на мъжа при започване на връзка?" разбрах погрешно.

Мислех, че тук ще се обсъжда какви професии на мъжете допадат най-много на жените, тоест как жените си избират мъж според професията му, нещо такова Grinning

# 61
  • София
Ревокър, докато има търсене, ще има предлагане...

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 01:38 от Rockstar

# 62
  • Out of the Mix
Поредната тема, чието заглавие "Каква е работата на мъжа при започване на връзка?" разбрах погрешно.

Мислех, че тук ще се обсъжда какви професии на мъжете допадат най-много на жените, тоест как жените си избират мъж според професията му, нещо такова Grinning
Има тема за професиите, писали сме там.
А работата на мъжа е да е мъж - джентълмен и кавалер.
А на жената - жена - нежна и откликваща.
Аз предпочитам да показвам интерес, а жената да се държи адекватно, без значение "за", или "против".

Рок, ако има нещо, или искаш да ми кажеш, заповядай на лични, са няма да коментираме тук кое какво.
Не знам, може и да сме комшии..кой знае.
Не се крия.

# 63
  • София /Абсурдистан
И аз съм от старата школа. Как ли пък няма да тичам след когото и да било. Едно на ръка, че съм си самодостатъчна.

# 64
И как предлагате да се случат нещата, когато желания от вас мъж всъщност е желан и от други жени, и не ви обръща внимание?
-чакате той да се сети и да ви забележи, като не правите нищо
-отказвате се и си избирате някой който вече ви е забелязал
-стоите в бг-мама и се оплаквате от днешните мъже, както и обявявате конкретния за неставащ, понеже не ви е забелязал
-прежалвате се и му показвате, че имате интерес, дали чрез покана във фейса, усмихвате му се на живо като се засечете или друг начин
-.... друго

# 65
Дам, работата да си джентълмен е много важна и ми напомни на ето този виц, който слагам в скрит текст, че е малко дългичък

Скрит текст:
Тръгнал един човек на почивка, но точно се мръкнало и колата му се развалила в едно село. Мъчил се да я оправи, но не успял. Видял един селянин да минава по пътя и го попитал има ли къде да преспи в селото пък утре да оправя колата и да продължи. Селянинът му казал:
- Навсякъде е пълно с курортисти, но има една вдовица на края на селото, нейната къща е празна, там може да преспиш.
Намерил човека къщата, почукал, отворила му жената, той я питал може ли да преспи. Тя му казала:
- Може, но имайте предвид, че аз от 5 години съм вдовица...
Мъжа я прекъснал:
- Госпожо, аз съм джентълмен!
Жената сложила вечеря, изкарала вино. Вечеряли, жената започнала да оправя стаята за спане и пак казала:
- Да ви кажа пак, че от 5 години съм вдовица и...
- Госпожо, аз съм джентълмен! Моля ви не се притеснявайте!
На сутринта човекът се събудил, излязъл на двора и видял жената да храни кокошките. Направило му впечатление, че има много петли, а малко кокошки и попитал:
- Защо имате повече петли, отколкото кокошки?
- Ами то само един от тях е петел, другите са джентълмени!

# 66
  • София
Ако не ме е забелязал, значи не е за мен. Елементарно е.
Просто нарцистични мъже обичат да се поставят в ролята на женичка на пиедестал, искана от много, за да накарат жените да се състезават една с друга. Видя ли мъж, "преследван и обикалян от много жени", бягам в другата посока, не се моля да ме забележи.

Усмихвам се и на касиерката в магазина, и на сервитьора, това не значи, че имам интерес към тях.

# 67
  • Out of the Mix
Aко ти имаш интерес към него, тогава може да е фактор да те забележи, за теб.
Ако няма интерес, няма причина да те забелязва.
Просто жена. Wink

# 68
  • София
И как предлагате да се случат нещата, когато желания от вас мъж всъщност е желан и от други жени, и не ви обръща внимание?
-стоите в бг-мама и се оплаквате от днешните мъже, както и обявявате конкретния за неставащ, понеже не ви е забелязал
-прежалвате се и му показвате, че имате интерес, дали чрез покана във фейса, усмихвате му се на живо като се засечете или друг начин
-.... друго
Дет се вика, само на опашка за **й не съм се редила.
В масовки не участвам.

# 69
Ами на мен не ми се е случвало да не ме забелязват. Общо взето досега в живота ми съм имала връзка с всички мъже, които съм харесала без да се налага да ги гоня и да ги каня на срещи. Както казах има елегантни начини жената да покаже интерес и да насърчи мъжа. Ако той не поеме оттам, аз не бих се занимавала. С плахи кошути, които искат ухажване, подканяне и молби вземане даване не искам да имам.

# 70
Ами стигнахме до там, че мъжете сме само да осигурим терен и да изберем лубрикант 3 в 1 с любим на дамата аромат. Laughing
Истината е ,че жените осъзнахте силата си ,че Вие избирате и от плячката станахте ловец, а ние мъжете не можем да избягаме все още от природата си на ловци , и често продължаваме да гоним дивото дори да ни струва половината от всичко което имаме Innocent

# 71
Както казах има елегантни начини жената да покаже интерес и да насърчи мъжа.
Сподели ги, може да са полезни на някои от дамите тук. Не им е идвало на ума, че поканата за среща от страна жената може и да не идва с призовка.

# 72
Нека да не забравяме, че всичко започва от възпитанието, което започва най-малка детска възраст. Поведението на мъжете, както и на жените е в резултат от личния пример първо на родителите, а след това на близки и приятели, заобикаляща среда.

Също така, както обичам да казвам, не е хубаво да се генерализира и всички мъже да се слагат под един знаменател.

Всички говорят за отношение, кавалерство, жестове и още много други качества, които един мъж трябвало да притежава и да показва на жената до себе си. Извинявайте, но това е минимума, от който трябва да се тръгне. Ако една жена не го получава и се стига до подобни ситуации, които описва Бояна, тогава самата тя трябва да си зададе въпроса, защо допуска подобно отношение към себе си. Защо продължава да бъде във връзка, в която не получава това, от което има нужда. В крайна сметка не живеем по 1000 години, за да пропиляваме времето си с хора, с които не се чувстваме добре. Това последното се отнася и за мъжете, разбира се Sunglasses

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 00:22 от Тутанкамон

# 73
И колко мъже проявяват тези качества? Та те вече се хвалят, че не са джентълмени. А това не е само отношение към жената, а и поведение в обществото. Т.е.хвалят се, че не стават за живот сред други хора.
Въпросът, който аз бих задала, не е каква е работата на мъжете, а защо жените си дават зор за грешните мъже.

# 74
-.... друго

Млад трябва да си, едно време никое уважаващо себе си момиче/жена не смееше да сваля мъже. Само знаеше как да се облече, как да върви, как да си кръстоса краката и колко да се наведе като ѝ палят цигарата, че на будалата най-накрая да му светне българския реотан. Ама на това му се викаше флирт и в никакъв случай не означаваше, че жената прави първата крачка, ама в никакъв. Пък сега тия младите срама нямат, лайкват, канят, секс на първа среща правят. Мъжете пък куфари не носят, врати не отварят, две приказки не могат да вържат...
 Къде имаше едно време такива неща, ама ич нямаше... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт