Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 019
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 60
Много хубаво палто има Софи, страхотен цвят.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 12:06 от Chonsi

# 61
Разкри се нова жертва на Мариус. Една известна дама в Норвегия, която е участвала в различни предавания. Известно ми е името (Лини Майстер), но не й следя кариерата. Тя от много години е била близка приятелка с Мариус и го е защитавала публично. Обаче какъв шок е изпитала, когато полицията я е привикала и й е показала доказателства, че самата тя е била жертва на сексуални действия от Мариус още през 2018. В началото на разговора с полицията тя е хвалила Мариус колко е добър и мил човек, но когато полицията й показва какво са намерили ... палачинката се обръща. Като е видяла какво й е показала полицията като доказателство е изпаднала в шок. Тя помни това парти като приятно и непринудено, но не е знаела, че Мариус е правил такива неща с нея. Явно е била пияна или дрогирана щом няма спомен (мой коментар).
Честно казано изгубих бройката на жертвите на Мариус вече ... С колко жени е злоупотребил ...

Ето и стара снимка на двамата.

# 62
Херцогът и херцогинята на Единбург след подписване на книгата за посетители в президентския дворец в Непал.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 13:52 от Chonsi

# 63
  • Някъде там
На световният ден за борба с рака, Летисия открива MoreCancerData - първото пространство за отворени данни в Испания, насърчавано от 24 научни организации и асоциации на пациенти с цел подобряване на подхода към това заболяване.

# 64
  • София
Много е елегантна днес Летисия. Малко по-дълга ми идва роклята, но пък е хубав цвят, още малко и е пролет.
Харесват ми и цвета на палтото, чантата (тя не особено) и обувките, в съчетание със зеленото.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:26 от Lana

# 65
Дама Анна Уинтур, главен редактор на Vogue и глобален редакционен директор и служител по глобалното съдържание на Conde Nast е направена почетен спътник от крал Чарлз III в Бъкингамския дворец. Честта е признание за заслуги към модата.
Анна Уинтур стана член на Ордена на почетните спътници в 2023 Birthday Honors за заслуги към модата.

Companions of Honor е ограничен до 65 живи членове (+ почетни и кралски другари)
Тази чест се „присъжда за голям принос към изкуствата, науката, медицината или правителството, продължил дълъг период от време“.

# 66
  • София
Да, почти избутахме до пролетта. Летисия е прекрасна с тази рокля, изящна и нежна.

Я, Уинтур е махнала очилата, един от редките случаи. Да не кажа, че май никога не съм я виждала без тях.

# 67
  • София
Матилде ня някакъв закъснял новогодишен прием

# 68
  • Някъде там
Скрит текст:
Много е елегантна днес Летисия. Малко по-дълга ми идва роклята, но пък е хубав цвят, още малко и е пролет.
Харесват ми и цвета на палтото, чантата (тя не особено) и обувките, в съчетание със зеленото.
)

Със същият тоалет беше в Дания.
Само чантата е по-хубава там.

Много е хубава роклята.

Матилде ми харесва в розово. Има ли и други снимки ?

Още няколко от Рания от вчера

# 69
Полицията е открила огромни количества снимки и видеа на лаптопа и телефона на Мариус и ще отнеме време да се прегледат всички. Явно няма да приключи разследването скоро. Това са години алкохол, наркотици и ... сексуални издевателства над жени. Полицията сега работи усилено да идентифицира възможни други жертви от снимковия материал и видеоматериал. Първата идентифицирана е тази госпожа Лини Майстер, която има и малко дете, ако не бъркам. Тепърва ще се точи и разраства този скандал ... С всяка нова открита жертва се слага нов пирон в ковчега на норвежката монархия като форма на управление. Метте-Марит и Хокон продължават да мълчат.

# 70
Този Мариус голям келеш излезе.

# 71
  • София
Тук от светлината цветът повече ми харесва, роклята е много хубава, но Матилде не изглежда хич добре в лицето. Дано да е от снимката, но изглежда много подута.

# 72
Дама Анна Уинтур, главен редактор на Vogue и глобален редакционен директор и служител по глобалното съдържание на Conde Nast е направена почетен спътник от крал Чарлз III в Бъкингамския дворец. Честта е признание за заслуги към модата.
Анна Уинтур стана член на Ордена на почетните спътници в 2023 Birthday Honors за заслуги към модата.

Companions of Honor е ограничен до 65 живи членове (+ почетни и кралски другари)
Тази чест се „присъжда за голям принос към изкуствата, науката, медицината или правителството, продължил дълъг период от време“.

Доживях да я видя широко усмихната - веднъж до Кралицата на ревюто и сега с Чарлз.

# 73
Една забавна сутрин в Лондон, когато принцесата на Уелс се присъедини към децата в училищния им минибус, за да отидат до NPG London, където тя стартира „интерактивна пътека“, подкрепяща социалното и емоционално развитие на деца под пет години във връзка с нейната инициатива Earlychildhood.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 15:58 от Chonsi

# 74
Сакото изобщо не ми допада. Стои намачкано и  не по мярка. Цветът няма да го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт