Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 996
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 2 295
Случайно засякох предаването точно насред Светланиния компромат. Дънди много забавно реагираше на синхрон.

# 2 296
Баш за Мара дамата говореше... вярно, несвързано, но каза, че излъгала, че е бременна от Християн. Но баща му е хитър и я пратил на ДНКтест.
Пък Светлана била бременна с второто дете. Майка й и гледачката били с първото на втория етаж, а Мария била гола на дивана долу.

И моят преразказ стана тъп и объркан като нейните обяснения 😃

# 2 297
И на Хрррис Палун баща му понеже бил много хитър накарал Мария да си направи ДНК тест. 😅

# 2 298
Мен много ме изкефи на кой точно обясняваше какви ги върши Хриси, докато е бременна 🤣
Че той Бачорски ги е измислил тез неща пръв 🤣

# 2 299
И тя след този случай му родила още две деца. Браво на нея!

# 2 300
Какво ли не правят хората за пари.

# 2 301
Мале, изпуснах клюката. Чета ви, но не разбирам. Някой да обобщи  🤣

# 2 302
Искам Дънди да направи реакции, четейки нашата тема. Ще е много успешен! Малко уби съспенса на Светлето, но тя без друго няма дар слово. Иначе компроматът си го биваше. Не знам защо се чудите за коя Мария става въпрос, след като тя се представя само така без да допълва Отварачката или Дамата. Все едно Светлана да беше казала Алисия и да се чудим за коя ли става дума.

# 2 303
И тя след този случай му родила още две деца. Браво на нея!
Докато е имал пари, е била склонна да прощава.
Оплака се, че щял да й разбие живота тоя... 😁 След четири деца, сега се сетила...

# 2 304
  • София / Пловдив
За Мара Отварачката ли говорим?
Простете невежеството ми 🤣

# 2 305
Свършиха парите и те първа ще започват цирковете със Светлето. Ще гледа каквото може да изтъргува като новини в жълтите медии и по телевизионните предавания. Много грозно, ама то от човек, като нея, без реални доходи и 4 деца, май друго не можем да очакваме.

# 2 306
Докато Светле била бременна с второто палунче, а майка й, заедно с първото палунче и гледачката спали на втория етаж, Хрррис Палун бил с Мара Дамата на дивана и тя била гола. 😂😂😂 Излъгала Хрррис, че е бременна, но дядо Гущер е умен и я накарал да направи ДНК тест.

# 2 307
Палуна Екс Гущерова каза, че Хрриссии й създавал проблеми сега. Намерила снимка, правена по време на втората й бременност на гола Мария, върху дивана, докато майка й, гледачката и първото й дете, били на втория етаж. Та Мария, казала, че е бременна, ама на Хриси баща му я пратил на тест за бременност, после се поправи на ДНК тест. Та тази Мария не му била родила дете, пък Палуна му родила. Кога е намерила снимката не стана ясно, истина ли е също. Не уточни коя Мария.

# 2 308
Живота на Светлана и компания се оказа по-гнусен отколкото предполагах.
Сигурно е истина, но Мария като нищо ще я осъди за тая тирада.

# 2 309
Светлето понеже има вятър между ушите и не може да мисли ще си изпати от тия приказки май.

Общи условия

Активация на акаунт