Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 916
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Варна/Амстердам
Светлана винаги си е била простовата, това е всеизвестен факт. В момента обаче е готова на всичко за сензация, реклама и лесни пари, защото вече няма кого да използва. Не следя предаването, но изгледах скандалния отказ, и ситуацията е едновременно жалка и трагикомична. Една от най-простите популярни жени разнася личните си истории в ефир пред хора с доста съмнителен морал.
Бачорски – известен с това, че е изневерявал на бременната си жена, Златка – жена, която е разбила чужд брак, Джулиана Гани – една от най-скандалните жени, по-известна с това, че не се грижи за детето си. И именно тези съмнителни персони цъкат с език и лицемерно съчувстват на Светлана, която твърди, че Гущеров ѝ е изневерил по време на втората ѝ бременност... а тя, въпреки това, му родила още две деца.

# 2 431
Аз не гледам ХК, само ми попадна откъса, в който Палуна обяснява за Мария.
Това, което ми направи впечатление е как започва разказа ѝ “а ти знаеш ли, че открих снимка с..”.
В смисъл, звучи ей така от никъде да започва самата тема. Все едно си го е имала в списъка това да го каже - за рейтинг, реклама, отмъщение, Бог знае какво…
Някой, който е гледал цялото предаване да каже - някой питал ли я е нещо по въпроса или тя от нема и къде го започва ей така?

Не се знае как е монтирано. Направи ми впечатление, че те са с телефоните си, тя нещо беше възмутена преди това, явно от нещо изпратено ѝ

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 15:06 от R@N

# 2 432
  • София
Аз не гледам ХК, само ми попадна откъса, в който Палуна обяснява за Мария.
Това, което ми направи впечатление е как започва разказа ѝ “а ти знаеш ли, че открих снимка с..”.
В смисъл, звучи ей така от никъде да започва самата тема. Все едно си го е имала в списъка това да го каже - за рейтинг, реклама, отмъщение, Бог знае какво…
Някой, който е гледал цялото предаване да каже - някой питал ли я е нещо по въпроса или тя от нема и къде го започва ей така?

Не се знае как е монтирано. Направи ми впечатление, че те са телефоните си, тя нещо беше възмутена преди това, явно от нещо изпратено ѝ

Има нещо изрязано! Откъса почва как тя сяда и казава "чакай да седна, че как ми се вдигна кръвното..."

# 2 433
Е предисторията е че Хрис Палунин я притеснява със съобщения вероятно. Палуна се тюхка и Златка я пита “Какво, бе? Какво иска тоя човек от тебе?”. И от там се почна за Мария… Тя си искаше да го разкаже това. Сега ще ни дава на час по лъжичка, явно това беше началото.

# 2 434
Истината е, че на Палуна й липсват жълтините по нейн адрес и стария й начин на живот. Докато беше с “мечо”, тези работи не й бяха позволени, все пак са наясно с умствения й капацитет и не искаха да излагат фамилията си. На няколко пъти пишеше брутални сторита в инстаграм, след което се оправдаваше уж, че била ядосана… беше и в някакъв подкаст с цел и там да разказва за драмите си, нооо и там даде задна.Даже си спомням, че и “прекрасния й съпруг” беше там зад камера, за всеки случай.. да не каже нещо грешно 😁 Просто сега се опитва да получи отново своите 5 минути слава, за това е борбата

# 2 435
То пък една слава! Преди да е Светла Тъпото беше Гонзовица!
Мария поне таксата си плаща Joy Не дължи на ЧСИ такса за детска градина и не проси дрехи у храна от дЕдо

# 2 436
Палуна рекламира нова деЦка градина. По-евтина 😂

# 2 437
Е, да де 😂 За нея тази “слава” е повод за гордост и успехи в живота… все пак говорим за Палуна хахахаха

# 2 438
Една красива Радина

# 2 439
Като никога...за Радина имам предвид, тук е много свежа

# 2 440
  • Наблизо
Една красива Радина

Сложила е патина или нещо на косата и няма бретон à la нарко-хипи с неустановен пол.
Изглежда добре.

Палуна...то какво да се очаква от ''бивша от професията''.Според мен има намесена продукцията,но и Палуна е толкова тъпа,че със сигурност иска да си го разкаже.Изобщо не мисли за тия 4 деца,дето ги има.
Гледа да изкяри някой лев и да си спечели някакво ефирно време.Сега й е паднало да кешира.Като изпадне пак до клиенти,сигурно пак ще се претоплят такива неща.

# 2 441
  • София
Въртят се статии, че Радина се е върнала към чашката, дано да не е вярно.

# 2 442
Е, хайде сега- не конкретизирала коя Мария? Колко Марии преди Светла са били с Хррриси? Ясно за коя говори.
Ужасни са зъбите на Радина, много изкуствено нахилена е с тях.

# 2 443
На мен ми харесва Радина с това русо, но ми се струва, че е доста обработена снимката.

# 2 444
А Мария за кой формат говори, че след него се е научила да пита кой друг влиза в предаванията? Кой не й е харесвал в Капките? Не съм го гледала. Мария не е умна, но ходи по участия и изкарва собствени пари. Като няма спонсор сигурно сваля стандарта, ама пак не чака на реалити за някой хонорар.

Общи условия

Активация на акаунт