Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 962
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 505
Излезе ми една класация за най-богатите деца в света.Не ми се вижда много обективна,липсват на Бионсе отрочето,както и разни дубайски наследници и руски олигарси.

# 2 506
В тик ток ми излезе клип за разказа на Светлана за Мария!Нищо не и се разбира.Но друго се замислих,като ти е изневерил този човек,защо си продължила да живееш с него,че и други две деца да му родиш.
Много тъпа жена

# 2 507
По-назад се коментираше, че вероятно наскоро е открила снимката 🤷♀.

# 2 508
Не бях чувала досега, че Мария е споделяла как имала проблеми със забременяването и детето ѝ било ин витро.
Обаче се замислих, че тя Светлана явно по тази линия се е опитала да я жегне, че чак 4 деца да роди, струва ми се като някакво съревнование да е имала чисто психологическо в главата си на тая тема с нея.

# 2 509
О май год! А с Коцан какво се е случило? Grin

Надебелял е.

Ако не беше оповестил скоро, че си е правил пълни медицински изследвания бих си помислила, че има здравословен проблем.

Един познат изглеждаше точно така - подпухнал, с неестествен цвят на кожата, замина си от цероза, в резултат на ежедневно погълнат алкохол.

# 2 510
Това видео с Коцката и Надя на мен ми заприлича на генерирано от AI.

# 2 511
  • София
Някой може ли да каже две думи за обясненията на Мария в тези сторита?

# 2 512
Някой може ли да каже две думи за обясненията на Мария в тези сторита?
Много в трудно,повярвай!Дори и да го чуеш,трудно ще го разбереш.Много висок стил😂

# 2 513
Някой трябва да издаде учебник. Не знам в каква тематика - психология, философия, тълковен речник... Но това Мария, Светлана, Анелия и тем подобни като говорят нищо не им се разбират. Може би речник-преводач...

Или пък нов закон във физиката - вселената не търпи празно пространство, но сексът не го запълва, запълва само черните дупки Grinning

# 2 514
Когато цял живот не си чел книги и не си се образовал, наизустяваш няколко по-лъскави клишета и боравиш основно с тях. Но естествено простотията ти прозира отдолу. Това - по повод енигматичния изказ на Марии, Светли и т.н. Даже имам подозрения, че карат някакъв курс, където ги учат какви заучени фрази да ползват по интервюта, та да звучат поносимо.

# 2 515
По-назад се коментираше, че вероятно наскоро е открила снимката 🤷♀.

А как е разбрала кога точно е правена снимката? Айде, дивана може да са го имали в едно определено време и за кратко. Ама откъде знае, че в този момент майка й спи горе с детето?
Всъщност аз вярвам, че в този разказ има истина. Но не ми се вярва с Мария заедно да са го измислили. Това за бременността е прекалено грозно...

# 2 516
Не разбрах тези намеци на Мария - един изоставен мъж търсел да си погали егото и търсел кекс, но тя нямала вина. Намеква, че Хрриси има нова жена и затова Светла е кисела и уязвена и търси кого да ухапе?

Коцето не изглежда добре, не знам дали е здравословен проблем или алкохолен проблем.

# 2 517
  • София
Джена Дюън
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Тимъти Шаламе
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Флорънс Пю
Скрит текст:
Том Хидълстън
Скрит текст:
Мила Йовович
Скрит текст:

# 2 518
Прочетох интервюто на стария Гущер от 2014. Много надежди е възлагал на Хриси.
Само ако знаеше, че след 10г надеждата му сам ще  се докара до прокъсан шушляк, издоен от две от най-долнопробните и скандално известни партизанки от бг "хайлайфа".
Това, че му е дал почти всичко, преди да се ожени за Диана е вярно.
Да, хич не се изненадвам, че е прекъснал контакти с Хриси. Това да му даде разработени печеливши бизнеси, които могат да изхранват и внуците на Хриси, само са ги работи, и да се докара до под нулата, търсен от лихвари, е безумно. И да търси баща си за още пари. Той колкото и да му даде, все ще заминат.

# 2 519
  • София
Принудихте ме да гледам Мара - наистина много висок стил на изказ. Има няколко велики мъдрости:
Сексът пълни дупки, но не пълни пространства.
Десет пешки не правят една кралица.
Четете.
Когато един човек иска да погали себе си… аз нямам вина.
Добавям от мен си: устата й много интересно се закача на предните й два зъба.
Каза, че е напълно нормален този фетишизъм от страна на Светла към бившите жени на мъжа си, но за Мария това били хора, които отдавна или от скоро или от сега не са в живота й. (Не се разбра от кога 😀)
Когато мъжът бил изоставен, той започвал много да бърза да мандърса, а чакащи имало много. После каза за галенето 😀
Накрая четете и се развивайте и не ставайте като Мара или поне като устата й, която води собствен живот и гъвкавост.
Извинявайте за хаотичния разказ, но то и сторитата са такива 😀

Общи условия

Активация на акаунт