Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 932
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 880
Жената на Фънки е доста симпатична и няма женски полов орган вместо уста.

Не споря, но мисля, че Фънки смята Мария за доста секси.

# 2 881
С кеф бих си дала парите за Васко Василев, не му гледах интервюто.
Иначе видеото на Хрис не се вижда, заключен му е и профила. Не, че е голяма загуба. Започвам наистина да си мисля, че Светлана е с психични отклонения. Християн поне говори увлекателно.

# 2 882
Фънки и жена му
Скрит текст:
Мария
Скрит текст:

Казвам само 😃

Какво точно казваш? Жена му изглежда по-симпатична честно казано. Онова е като чучело.

# 2 883
Шегувате се, Мария, дори последно я пусках тук, е като съшивана в лицето, като при всеки шев са се получавали по няколко гънки и бразди
Другата жена с добра прическа и грим ще е много по-приятна

# 2 884
Значи наистина са лъгали за раздялата, но сега се оказва, че наистина се разделят, защото Светлана ходи с Миро на Мария. А дали лъжат, че са лъгали или сега лъжат, че са излъгали, че лъжат...

# 2 885
  • Наблизо
Аз вече почвам да си мисля, че разиграват някакъв цирк 😄 От който ПАК няма да получат пари…. Почва да става много жалка историята… мозъци като на медуза
Май май.Много са зле,просто горките деца.

# 2 886
Тук го има видеото на Хрис-Палун (че не успях да се прежаля да го последвам, за да го видя 🤣):
https://telegraph.bg/svetski/novini/sagata-prodylzhava-gushterov … nimkivideo-446462

# 2 887
Фънки и жена му
Скрит текст:
Мария
Скрит текст:

Казвам само 😃

Какво точно казваш? Жена му изглежда по-симпатична честно казано. Онова е като чучело.

Очевидно Фънки не мисли така, това казвам, щом питаш и не можеш да се ориентираш.

# 2 888
Иван е много музикален и е подходящ за Капките.. Няма нужда от пари, но за кеф защо не  ..
Защото в неговия случай твърде вероятно е да е за пари... Както и участието им в "Пееш или лъжеш".
Те сами казват, че са били почти пред фалит в началото на мин. год.
Но и за пари да участва - няма лошо, не е седнал да прави криви сторита в Инста.

# 2 889
Гущеров разбира от предаване което гледа с жена си,че са раздели ли?😆🤪😵💫

# 2 890
Иван е много музикален и е подходящ за Капките.. Няма нужда от пари, но за кеф защо не  ..
Защото в неговия случай твърде вероятно е да е за пари... Както и участието им в "Пееш или лъжеш".
Те сами казват, че са били почти пред фалит в началото на мин. год.
Но и за пари да участва - няма лошо, не е седнал да прави криви сторита в Инста.

Били са пред фалит, но вече са в друго измерение. Продуценти са на филма Гунди, който пожъна небивал успех в България и по света, само от него са подсигурени за много време напред. Отделно тяхна е и платформата Bulgaria Wants You за кариерно развитие,  имат подкаст, да не ги мислим финансово тях поне..

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:01 от SHE_IS

# 2 891
Запозната съм с всичко, което изброи. Навярно не си броят стотинките, но също е факт, че обикалят предаванията на Халваджиян като калинки. Едни мислят, че защото им е кеф, други че търсят някой и друг лев. Всеки си има мнение, нямам за цел да сменям твоето.

# 2 892
Запозната съм с всичко, което изброи. Навярно не си броят стотинките, но също е факт, че обикалят предаванията на Халваджиян като калинки. Едни мислят, че защото им е кеф, други че търсят някой и друг лев. Всеки си има мнение, нямам за цел да сменям твоето.

След трудната им 2023 година, както обикалят предаванията, така и милионите им се трупат, това ти убягва.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:00 от SHE_IS

# 2 893
Аз знам, че от Гунди са си избили вкараните 4 млн. лв. лични средства и имат голяма печалба.
Просто не мисля, че участват в предаването на Халваджиян, за да не са си у дома.

# 2 894
Гунди продължава да им носи милиони печалба, за кратко време са си избили разходите.. Сега продуцират филма за Емил Димитров.

Общи условия

Активация на акаунт