Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 077
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 000
Виктория Петрова категорично не изглежда добре здравословно. Мърда така, все едно изпитва болка. Едва говори.. от минимум година е и с перука.
Вероятно работи по собствено желание, но определено си личи, че има сериозен здравословен проблем.

# 3 001
  • Sofia
Драго чая с авери….доста бързо заслабна
Скрит текст:

# 3 002
Според мен Християн и Светлана наистина са разделени. Светлана още ми изглежда ошашавена от всичките промени, които се случват и говори разпиляно с всички. Сега тези емоции като утихнат, ще се усети, (грозно ще прозвучи, не е към децата, те са невинни) че се е “прецакала”. Старият Гущеров нищо няма да ѝ даде, както се надява, малкия Гущер няма пари и пие, а мъжете с пари, които са таргет група искат млади и без отговорности. Мъжете от тези среди са егоистични и страхливи към допълнителни отговорности. Искат да си живеят живота без да се съобразяват с никого. Само като чуят, че да живеят с нея, трябва да живеят и с 4 малки деца, няма и да припарят. Това си мисля, че ще отприщи такъв гняв в Светла…. да не е искана, да не става, каквото тя пожелае… Мисля си, че ще се озлоби

# 3 003
Драго Чая се подложи на операция с пръстен на стомаха,наскоро качва снимки че му предстоят три месеца режим.До колкото съм чела и Геро така отслабна.

# 3 004
Има клюки, че сега се вижда с някакъв турчин срещу заплащане , взела била рент а кар , а доскоро движеше с Максим такси . Тези дни съм страшна клюкарка

# 3 005
Мисля, че възрастния Гущеров ще прояви някакви чувства и е възможно в бъдеще да се погрижи за внуците си. За съжаление стои варианта да ги вземат от Светла. Което според мен на нея не й хрумва. Толкова е заслепена да мисли за осигуряването си, че други важни детайли й бягат. Дано децата са добре. Майката и бащата акъл нямат.

# 3 006
Мисля, че възрастния Гущеров ще прояви някакви чувства и е възможно в бъдеще да се погрижи за внуците си. За съжаление стои варианта да ги вземат от Светла. Което според мен на нея не й хрумва. Толкова е заслепена да мисли за осигуряването си, че други важни детайли й бягат. Дано децата са добре. Майката и бащата акъл нямат.

Аз пък мисля, че старият Гущер изобщо не гори от желание да се занимава с децата на палуните, нито настоящата му жена, че да ги взимат. Ако има късмет Палунка, а и децата, ще успее да пробута двете по-големи на майката на Хриси, че малко по-нормален живот да живеят. Баба Кунка и тя е същата куха хралупа като Светлана.

# 3 007
Вики Петрова наистина изглежда много болна. По принцип моята дъщеря ми обърна внимание за веждите и за косата. Дано да е здрава и това да е временно неразположение например грип. В момента се боря с него и едва оцелявам, затова е възможно това да е при нея.

# 3 008
Той сега не гори от желание със сигурност. Но не е толкова възрастен и когато децата са 10+ годишни, ще му трепне нещо за някое от тях. Поотгледани деца всеки ги иска. Няма да са бебета вече.

# 3 009
Той сега не гори от желание със сигурност. Но не е толкова възрастен и когато децата са 10+ годишни, ще му трепне нещо за някое от тях. Поотгледани деца всеки ги иска. Няма да са бебета вече.

Съмнявам се, ако става дума да ги вземе и лично да се грижи за тях. Той не ги познава тия деца, нямал е контакти с тях. Като чужди са и не е привързан. Дори и бащи, които са живели години наред с децата си, намалят и спрат ли контакти, се отчуждават и ги забравят, а това е човек, който не е сантиментален, изобщо не харесва майката на децата (на страшно много баби и дядовци нищо не им трепва от внучета, ако не харесват някой от родителите на внучетата) и въобще не ги познава. Може да им остави някаква сума за образование примерно, но най-вероятно ще направи така, че палуните да нямат достъп до тези пари.

# 3 010
Биляниният мъж как пък един път не смени тия гащи и тая тениска. Тя роклета, бюстиета, той като тръгнал до пазара за кромид. И това е всеки път - няма значение дали са в дЮбай, на филмова премиера, на заведение. Айде, той може и да не се усеща, че е нелеп, но тя пък толкова ли не може да му наметне нещо друго
Голяма част от мъжете трудно ще ги "наметнеш" с нещо друго от това, което да решили. Или някоя мадама в далечната им младост е харесала.
А за тоя Батка алтернативната каква е - анцунг "за сватби и погребения",  с две/три бели ленти на страничния ръб. 🤣

# 3 011
Ние виждаме само върха на айсберга на простотията на двата Палуна. И сме отвратени ... а представете се какво е било години наред с дядото. Шанели, Виена, Венеция, и са го разигравали с лъжи и измами... ай сиктир бе 😀

# 3 012
  • Пловдив
Селена Гомес получава награда...от последното събитие на което я видяхме по-назад...От близо е много променена.
https://www.facebook.com/share/r/18XkbGoa5y/
И това била Кристина Агилера Rolling Eyes ако не беше песента...
https://www.facebook.com/share/r/15nqnngVs6/

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 21:09 от mystic woman

# 3 013
Напълно съвпада и с моето мнение.
То не е само и до отговорностите, а и тези нахални простакеси изискват, който ги “клати” да им издържа и финансово тях и децата.
Трябва мъжа да е много зле, за да се съгласи на нещо подобно.
Много ме кефи как дъртия Гущер думичка не обелва и им е теглил тотален игнор.
Да не дава Господ отрочето да доведе някаква разпоретина, наредила 4 наследника, с ясната цел да точи каквото си “заработил”, па било то с куфарчета или по друг начин…
Според мен Християн и Светлана наистина са разделени. Светлана още ми изглежда ошашавена от всичките промени, които се случват и говори разпиляно с всички. Сега тези емоции като утихнат, ще се усети, (грозно ще прозвучи, не е към децата, те са невинни) че се е “прецакала”. Старият Гущеров нищо няма да ѝ даде, както се надява, малкия Гущер няма пари и пие, а мъжете с пари, които са таргет група искат млади и без отговорности. Мъжете от тези среди са егоистични и страхливи към допълнителни отговорности. Искат да си живеят живота без да се съобразяват с никого. Само като чуят, че да живеят с нея, трябва да живеят и с 4 малки деца, няма и да припарят. Това си мисля, че ще отприщи такъв гняв в Светла…. да не е искана, да не става, каквото тя пожелае… Мисля си, че ще се озлоби

# 3 014
Може и самата Светла да му върне децата на Християн, като види, че са й пречка да се хване някой с нея по- сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт