Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 059
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 985
Мария и Светла затова ли ще умрат от глад от диети… да не тежат на пилона 😂. Ох нашият елит ужасно ме забавлява.

# 2 986
Биляниният мъж как пък един път не смени тия гащи и тая тениска. Тя роклета, бюстиета, той като тръгнал до пазара за кромид. И това е всеки път - няма значение дали са в дЮбай, на филмова премиера, на заведение. Айде, той може и да не се усеща, че е нелеп, но тя пък толкова ли не може да му наметне нещо друго

# 2 987
  • Варна
Така му е удобно на човека 🤣
С костюм ли да ходи?

# 2 988
Е, няма нищо да стане ако се престраши да презкочи този стил като в края на 90те.

# 2 989
Мен пък тя никога не ми се отличавала със стил, включително и тази рокля на големи цветя… за него е по-обяснимо да няма стил.

# 2 990
Значи какво ще излезе? Че Хрриси е прав, като казва, че Светлана лъже за всичко

Даже нормално ми се струва за жена, която постоянно забравя, че била Гонзовица, че не спяла с футболисти, после пък спяла, а сега и през ден е разведена, през ден - обича мъжа си

Като че някой я кара да уведомява с пресконференции

# 2 991
Може да са разведени, но да живеят заедно просто защото нямат друг вариант, тя не може да го изгони ако апартаментът е негов,  той пък може да не иска да си ходи. Няма да е първото разтрогнато семейство, останало под един покрив заради удобство, липса на пари, ангажименти с децата и пр. Все пак на клипа аз го виждам сам на масата, а тя с гръб на дивана, до мама. Снимал е тайно, не е като да са се снимали прегърнати или поне с желание и от нейна страна. На манипулация ми прилича повече тая история.
Тоя е голям мръхльо- какво показва- как си пие винце докато слуша как в национален ефир жена му лъже, че са разведени и той благородно отпива вино и прощава.... В тази тройка Мария-Гущера-Светлана, най-прост е Гущера, единствени ощетени- децата.
Помня, че и Мария разказваше, че имал интересни предпочитания и си направили пилон в спалнята, за да го забавлява.
Е, в интервюто тя твърди, че не виждал децата, не се интересувал от тях, не давал пари. Как така като живеят заедно и в Правец, и София... Никаква логика няма в интервютата й. Противоречи си във всяко едно от тях.

Чак пък да е снимал тайно, просто няма място за него на малкия диван.

# 2 992
Хич не ми е жал за Светлана - цял живот живее, като любовница на този и на онзи. Тогава не се е замисляла как се чувстват съпругите на тези мъже, докато тя се е опъвала гола я върху дивана, я върху легло. Сега започнала да стене по телевизията, че Мара се е опъвала на дивана й. Ами така е в живота - всичко се връща. Ама сега, като е на мястото на съпругата, седнала да се прави на голяма моралистка, домакиня, майка и съпруга. И то пред куп жени, които са от същото, тесто, като нейното. Явно и на нея й е тегаво от огромна къща с двор, обслужващ персонал и детегледачки, да се завре в малък апартамент, който трябва да чисти сама и 4 деца, за които сама да се грижи. Добре, че е маминка да помага.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 17:51 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 993
Биляниният мъж как пък един път не смени тия гащи и тая тениска. Тя роклета, бюстиета, той като тръгнал до пазара за кромид.

Няма място в ръчния багаж, за какво да таксува чекиран

# 2 994
Александра Свиленова
Скрит текст:

Чудесна е Санди! Надявам се тази красота и талант да бъдат оценени подобаващо. Heart

# 2 995
Карлос Насар е обявен за спортист на годината 🥰.
Скрит текст:

Второ място за Буба 🥰.
Скрит текст:
Трето за Семен Новиков.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 19:32 от Лещичка 💙💚

# 2 996
Палуна и Хриссс язък, че го играха щастливото семейство и лъскаха имидж при Сърчаджиева. Пак не трогнаха дядо Гущер. Личеше си колко изкуствено хрисима е Палуна и това не и е естественото състояние. В Хелса вече беше себе си-агресивно проста.

# 2 997
Някой гледа ли бтв новините?Струва ми се,че Вики Петрова изобщо не е добре.Сякаш всеки момент ще се разплаче или строполи и много отслабнала ми изглежда,направо измъчена.
Дано всичко е наред с нея!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 19:49 от Bring me

# 2 998
  • София
Някой гледа ли бтв новините?Струва ми се,че Вики Петрова изобщо не е добре.Сякаш всеки момент ще се разплаче или струполи и много отслабнала ми изглежда,направо измъчена.

Точно същото казах и аз сега на мъжа ми, направо е като на ръба на силите си.
Дано е добре!

# 2 999
Някой гледа ли бтв новините?Струва ми се,че Вики Петрова изобщо не е добре.Сякаш всеки момент ще се разплаче или струполи и много отслабнала ми изглежда,направо измъчена.

Точно същото казах и аз сега на мъжа ми, направо е като на ръба на силите си.
Дано е добре!

Специално си пуснах новините на БТВ сега, за пръв път от няколко години насам- не можах да я позная Вики, а и едва говореше. 😢

Общи условия

Активация на акаунт