Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 085
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 970
Александра Свиленова
Скрит текст:

# 2 971
  • Glasgow
Гущер старши обаче как решително им врътна крана 😃. Възможно е и той да няма вече толкова, знам ли.
да не излезе накрая, че и той е в цирка, стои на масата до Хриси и гледат Хелс кичън😅

# 2 972
Заради продажбата на къщите май му  е врътнал крана.

# 2 973
Гущер старши обаче как решително им врътна крана 😃. Възможно е и той да няма вече толкова, знам ли.
Надали няма. По-скоро има толкова много, че толкова късно е разбрал, че синът му му е фалшифицирал подписа, за да продаде негов имот.

Според мен им гледа сеира, явно наистина не са били разделени и са правили всякакви манипулации, за да може малкият Гущер да бъде съжален и отново издържан.

# 2 974
  • Наблизо
да не излезе накрая, че и той е в цирка, стои на масата до Хриси и гледат Хелс кичън😅

Хаха,това би било много много забавно,но не вярвам.
Интересно ми е,щом според Палунското интервю в Пловдив 24,Хрисс Палун не залагал,как е опукал 20 милиона за 4ри години.

И не можела да си позволи децата й да се обучават,другите как могат.Ще ги праща на държавно училище.

# 2 975
Веднага правя сметката, че два майбаха са един милион, лесно могат и останалите да се сметнат 😀. Абе… тъпа работа.

# 2 976
Ани била обидена на татко си, а Доби казал, че само сърба водка.. Светла да вземе да млъкне, че само се излага.

# 2 977
  • Пловдив
И не е заделил поне 1млн.за тия деца ли???

# 2 978
  • Glasgow
И не знаела за изневери, ама иначе Мария намсикога ѝ казала, че няма да спре да се вижда с Хриси 🤷🏻‍♀️

Това психоложката Ани дето беше по разни риалитита ли е? Хем прилича, хем не🙈
Скрит текст:

# 2 979
Биляна Йотовска и мъж във Виетнам, той с чехлите за баня😅🤫 не знам как го е издържало това детско столче.

# 2 980
Да, Ани Владимирова е.

# 2 981
  • Наблизо
Много ''народен'' този мъж на Биляна,прилича ми на Иванушка Дурачок както го рисуват по картинките.

# 2 982
Тейлър Суифт на почивка с гадже:
Скрит текст:

# 2 983
  • На морето!
Може да са разведени, но да живеят заедно просто защото нямат друг вариант, тя не може да го изгони ако апартаментът е негов,  той пък може да не иска да си ходи. Няма да е първото разтрогнато семейство, останало под един покрив заради удобство, липса на пари, ангажименти с децата и пр. Все пак на клипа аз го виждам сам на масата, а тя с гръб на дивана, до мама. Снимал е тайно, не е като да са се снимали прегърнати или поне с желание и от нейна страна. На манипулация ми прилича повече тая история.
Тоя е голям мръхльо- какво показва- как си пие винце докато слуша как в национален ефир жена му лъже, че са разведени и той благородно отпива вино и прощава.... В тази тройка Мария-Гущера-Светлана, най-прост е Гущера, единствени ощетени- децата.
Помня, че и Мария разказваше, че имал интересни предпочитания и си направили пилон в спалнята, за да го забавлява.

# 2 984
Извратен не знам, но ми бие на гадже на Азис, а не на Светлана. Насилил се е да спи с нея 4 пъти това е.

Общи условия

Активация на акаунт