Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 911
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 955
Може на гущерови цялата драма да е инсценирана, за да предизвикват любопитсво и внимание към себе си, което в инфлуенсърския свят се равнява на кеш. Просто е - колкото повече трафик има към профилите им в социалните мрежи, толкова повече ще им плащат за съдържание и реклами.
Имат 4 деца да изхранват все пак, а дядото явно е вдигнал ръце.

# 2 956
Не е старо видеото и не е отишъл да види децата. Вижда се в началото Дънди на телевизора. А Християн пие чаша вино. Едва ли са го почерпили, че е отишъл да види децата. Просто Светла лъже , но не знам защо и как е реагирал той към това.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 15:50 от Lilium :)

# 2 957
Аз пък друго не разбирам. Като се жениш за нечии пари, а не защото си влюбен реално в някого, какво точно очакваш? Живот във вярност до старини? Много ясно, че или мъжа ще има паралелни отношения с друга жена, или накрая ще си зарязана за поредната млада бръмчалка… та в този ред на мисли, няма от какво да се оплакваш, сам си си направил избора.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 15:23 от Rimmona

# 2 958
Светлана кога е била бременна с второто дете?

# 2 959
И Мара и Светла са от най- долният тип жени, едната има съвсем малко повече акъл и не се излага вече толкова много. Иначе Мара е дама, колкото аз съм английската кралица… Оргиите със Свинаря, за които и намекна Мегз, май услужливо ги забравя, а те не са били еднократни. Това че деляла въпросният с майка си и още един куп “звезди” За добро или лошо се спомина човекът иначе още щяха да играят голи хора в палата му. Лични готвачи вадят пълнени агнета, а DJ Живко микс пуска Излел е Дельо Хайдутин.. това е бг елитът на по -скъпо или по малко платени жени.
И седнали да се правят на дами и майки…
Не сме Америка, 6 милиона сме сепак…

# 2 960
  • Glasgow
Светлана кога е била бременна с второто дете?
На 4г и половина било

# 2 961
Светлана все пак е израстнала в семейство, в което бащата се хвалел със снимките на дъщеря си от Плейбой. По нейни думи. Няма висше. Няма стаж освен Плейбой и съответните  "обслужващи" среди и после закачена за Гущеров на всяка цена.

# 2 962
Какво да ви кажа, не само интелигентните и морални хора имат деца. Спомням си Жени Калканджиева (харесвана тук) и нейния Тачо - ами Жени е уж бизнес дама, не е плеймейтка или фолкаджийка. И тия двамата, пияни като прасета се обиждат и замерят и тя крещи как правили групов кекс. Ами нали синът ти ще го види един ден това нещо. И много други такива случки е имало с разни жени и майки, дето уж са на светлинни години напред от Светлана, ама май само уж.

# 2 963
Ама никой не твърди, че Женито е топ.
Просто понеже Светлана се прави на скромна домакиня и невинна дама, а реално един вид използва децата си за имидж, за пари, за брака си и удобно забравя да поеме отговорност тя какви ги върши.

# 2 964
Аз Светлана не я харесвам , но щеше да ми е жал , ако беше наистина тъпичка и добродушна , в първия Биг Брадър беше много хрисима , във втория си показа рогата, когато Гущеров и вдигна самочувствието.

# 2 965
Светла твърди, че са разделени. Хриси я снима вкъщи на дивана и са заедно. Изтървам нишката.
https://telegraph.bg/svetski/novini/plejmejtkata-svetlana-vasile … o5a1j4dGC2bXNaNcg

Обърнете внимание какво пише за детската градина на децата. А в друго интервю, като я питат за неплатените такси за ДГ, казва:
"Моите деца не са ходили на градина от миналата година. Не ги записах в Правец, защото мъжът ми всеки ден ме лъжеше, че скоро ще се върнем в София. Дъщеря ми Ани страшно страда. Казвала ми е: "Много съм сърдита на тати, защото заради него не ходим на градина". Тази година трябва да я запиша в първи клас, но изостава с материала."

https://www.google.com/amp/s/www.plovdiv24.bg/novini/interesno/S … 451003%3famp=true

Палунка е патологична лъжкиня.

# 2 966
  • Berlin
Оффф, голяма драма създадоха тия шушони. Те сами не знаят вече кое е лъжа, кое истина, не могат да следят нишката на собствените си планове.

# 2 967
Светлана наистина е голяма лъжкиня. Нали Ани беше много напред с материала, сега пък изоставала. И каква е тази глупост, че заради това не можела да я запише в първи клас.

Наглостта й лъха от цялото интервю. Искала дядото да поеме разходите за образование, храна и дрехи на 4те деца. Гущеров й бил спрял парите и затова не работила по пижамите, нямала пари за модели, фотосесии, материали.

# 2 968
Може Мария да е всякаква. Християн също. Но в случая Светла е дъно с тая изцепка.

# 2 969
Гущер старши обаче как решително им врътна крана 😃. Възможно е и той да няма вече толкова, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт