Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 911
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 255
Ей, разкостихте ги хората, не били правили тестове. Чудесен повод да се потупаме по рамото и да се самоизтъкнем какви сме предвидливи.
Пък нямало да успеят, ами ок. Нека опитат, като не успеят може друг проект да подхванат. Млади се, пари не им липсват, нека направят каквото намерят за добре. Все едно от вас искат нещо... пък чак, да им се казва кои центрове да подкрепят.
Спомням си преди години споровете, за това, което прави Лазар Радков. Ма нямало нужда от кувьози и линейни, ма защо сега с това се занимава, защо не дари на другите фондации и какво ли още нямаше. Бил такъв, бил онакъв. Ами добре, че не слуша и си действа. Помага човекът.
Нека всеки да действа за каузите, които подкрепя, по начин който намира за добре. Дали ще е успешно, само времето ще покаже.

# 3 256
  • София
Цвети и Криско сега казват,че са знаели за високия риск и едва ли не въпреки това са решили да запазят детето,защото то ги е избрало за свои родители.Съжалявам,но не мисля че е вярно.Ако беше така защо ще са шокирани и защо Цвети ще е 3 г в тежка депресия.Не ми допадна в интервюто при Мондьо,че не бяха искрени.Нямаше смисъл  Цвети да е в ролята на щастлива майка,а в очите и да има толкова тъга.Дано да греша,но според мен не беше искрена изобщо.Не я съдя,напротив.Съчувствам и!
Със сигурност си гледат и ще си гледат  детето добре,което е похвално.
Дано фондацията има успех!

# 3 257
  • на село
Лазар Радков аз го отследвах, след като взе да пише глупости по повод домашното насилие. По едно време беше си повярвал много, чак съвети за отглеждане на деца взе да раздава (тъкмо му се беше родило детето - не знам дали има повече от едно). Иначе правеше добро впечатление, но рязко ми опротивя, когато взе да го тресе известността.

Каузите с детските заболявания от години страдат точно от липсата на обединение - винаги се намира някой да плюе по другия и така си вървим наникъде. Знам от първо лице, че нещата се получават, когато се натиска и кОпа здраво по кауза и съм се интересувала защо при тези организации не се получава - има яко разединение и всеки си дърпа към него, което разбира се, не води доникъде.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:26 от ПраВещица

# 3 258
  • Berlin
Капачките не ги ли “измисли” една жена, която купуваше печки, хладилници и други необходими уреди за деца, лишени от родителски грижи? После изведнъж стана Лазар Радков с капачки за кувьози.

# 3 259
Аз също отследвах Радков поради лека звездомания която се беше появила. Само че не за капачките, а по фитнес въпроси.

# 3 260
Какво е писал Лазар за домашното насилие?

# 3 261
Вчера видях треньорката Хриси Парова във фитнеса. Тренираше три-четири жени. Много добре изглеждаше, само не знам защо самата тя беше с трико, дълъг дебел пуловер и дълга жилетка 😀

# 3 262
Започна поредицата за Алек Болдуин и Хилария по ТЛС. Гледах първия епизод и макар че досега симпатизирах на Хилария без да се задълбочавам в информация за нея, в този епизод ми се видя като психопат. Алек имал ОКР. Малко ме натовари първия епизод, но ще дам шанс с още 1-2.

# 3 263
Харесвам Криско, чудесно е това, с което се е захванал и засега добре върви, използва популярността си по най- добрия начин. Що не бил подкрепил другите организации, ами защото така е решил- сам да застане с името и лицето си и да си носи или успеха или провала. Ние колко точно благотворителни акции сме направили, че седнахме да го съдим? Аз лично мога само да му се възхитя, щото той пари си има, ще си гледа неговото, но иска да имат шанс и другите. Евала!
Жена му обаче…. Не знам, не мисля че показва истинските си емоции и мисли, не е и длъжна де, но не я усетих искрена. Красиво момиче е, но сякаш има доста кофти характер, опитва да го прикрива, но нещо в маниера в погледа… може да греша разбира се.

С това твърдение на Хубавата жена съм 100% съгласна💕

"Ключът към красотата е винаги да те гледа някой, който те обича истински..." ❤

Джулия Робъртс

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 14:34 от JACKLIN*

# 3 264
  • Glasgow
А "Хилария" защо все още навсякъде се споменава като Хилария, след като се разбра че е Хилъри? И в медиите е Хилария

# 3 265
Не знам защо се обвиняват хората, които изразяват съмненията си тук. Повечето хора нямат неограничена възможност да даряват и затова е важно за тях да са убедени, че парите им отиват действително там, където могат да помогнат. Когато някой е проявил несъобразителност и незаинтересованост във важен за него момент, когато някой е неискрен, това са основателни причини някой да реши да не подкрепи с личните си средства дадена кауза. Всички от нас, които по един или друг начин сме участвали в набиране на средства, знаем колко нелека задача е това и абсолютната необходимост от добре разработен план от специалисти в областта, за каквато в случая не се чува. Архитектен план на дневния център, оттам строителни изчисления и оборудване, финансов отчет за очакваните разходи и т.н. Аз също съм на мнение, че можеха да се подкрепят вече изградени центрове, защото те така или иначе осъществяват тази дейност по подпомагане и тъй като вече са изградени, много по-голяма част от средствата ще могат да отидат по самите активности. Случайно ми попадна първото интервю на Криско по темата в Nova TV в някакъв отрязък, в който с ехидна и арогантна усмивка казва на водещите "Аз съм работлив и моето дете ще си го отгледам", един вид той няма нужда от това, но за другите. Мен ми се видя много надменно, защото всеки родител е работлив и "къса от месото си" да отгледа детето си по най-добрия начин, дори да няма неговата финансова възможност. Дори самият той няма гаранция в какво положение ще е утре, за да се изказва по този начин. Ако разработени необходимите планове и разчети, бих подкрепила каузата, но към момента не изглежда да стоят така нещата. И не, че се съмнявам в присвояване, по-скоро се притеснявам, че няма да бъдат пълноценно усвоени средствата поради липса на добра организация и план.

# 3 266
Започна поредицата за Алек Болдуин и Хилария по ТЛС. Гледах първия епизод и макар че досега симпатизирах на Хилария без да се задълбочавам в информация за нея, в този епизод ми се видя като психопат. Алек имал ОКР. Малко ме натовари първия епизод, но ще дам шанс с още 1-2.

И аз го гледах. Следя семейната им история от самото начало, много са ми интересни. Не съм от тези, които се дразнят чак толкова на Илария, но определено изглежда сякаш тя командва парада и изглежда леко нагла и самовлюбена.

# 3 267
Бай дъ уей, и други звезди имат деца със специални нужди и са направили организации, например Колин Фарел:

Ирландският актьор Колин Фарел едва сдържа сълзите си, докато разказваше за живота на 20-годишния си син Джеймс и разкри, че момчето е тежко болно.

Джеймс беше диагностициран със синдром на Ангелман, рядко неврогенетично разстройство, което причинява забавено развитие и проблеми с движението, баланса и речта.

Искам светът да бъде мил с Джеймс“, каза Фарел пред сп. People "Искам светът да се отнася към него с доброта и уважение. Той работи толкова усилено през целия си живот, толкова упорито“, добави актьорът.

"Когато започна да се храни сам за първи път, му беше много трудно. Но сега храни се прекрасно. Гордея се с него всеки ден", каза още Фарел.

Актьорът създаде фондация, която има за цел да предоставя подкрепа на възрастни с интелектуални увреждания. Фарел създаде фондацията в чест на Джеймс, когото споделя с бившата си съпруга си Ким Борденейв.

Много мила снимка ❤

# 3 268
Аз до колкото си спомням Цвети в първото интервю обясняваше колко шокирана е била когато са й казали, че нещо не е наред с детето, че още когато са й го показали е имала усещането, че нещо не е наред. После, когато са й се обадили от лабораторията си е записала на листче тризомия 21.
Те си знаят кое как се е случило. Но, мисля, че всеки на който кажат или излезе в изследване, че има някакъв риск за детето му би се поинтересувал за какво става на въпрос. Странно е, че излиза висок риск, а после си учуден, че нещо не е наред, както и да ти е съобщено.
Изследванията за БХС и ФМ се изпращат на имейл, изрично се пишат указания ако има съмнения и се препоръчват допълнителни изследвания.
Съжалявам, но от първото интервю, аз не останах с впечатление, че те са знаели за такава вероятност и са решили да запазят детето въпреки всичко.

# 3 269
  • Glasgow
Колин Фарел казва, че когато синът му е проходил на 4г е било магично и Колин е плакал, било рядко за хората с това заболяване Heart

Общи условия

Активация на акаунт