Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 926
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 240
Ако някой има съмнения и подозрения относно каузата на Криско, дейността на фондацията му, или просто не му симпатизира и не желае да е съпричастен, много е просто - не участва и не подкрепя по никакъв начин.

Но да се коментират искрени ли са, не са ли, лъгали ли са, не са ли, защо го правят, и подобни - е много грозно.

Детето е факт, заболяването му е видимо, как се чувстват родителите му - те си знаят. Как ще отработят травмата си е тяхно решение, важното е детето да е обичано, обгрижвано и да расте в защитена семейна среда. Докато това е факт, всяко ровене кой какво казал, ама защо го казал, къде го казал - за мен е доста клюкарско.

# 3 241
Междузвездни войни, без костюми: Харисън Форд (Хан Соло), Дейвид Праус (Дарт Вейдър), Питър Мейхю (Чюбака), Кари Фишър (Принцеса Лея), Марк Хамил (Люк Скайуокър) и Кени Бейкър (R2-D2 1977 г.)

# 3 242
Когато някой обикаля телевизиите със съкровени истории и се обръща към общество, политици и бизнеси за подкрепа на фондация, която е решил да прави без да има нито познания, нито качества за това - то подлежи на ровене кой какво казва и как си сменя историите. И като гражданско общество е редно да си зададем въпроса защо Криско трябва д абъде подкрепен с милиони и оглавява своя фондация, вместо да използва популярността си и да подкрепи вече съществуващи каузи като на споменатата Тони Маринова например? Много са въпросите, за които може да се "рови"...

# 3 243
Не, не е грозно. Особено когато става въпрос за много пари и темата е от обществен интерес. И да, логично е да има съмнения и въпросителни, пак поради горните причини.

Никой не омаловажава случващото се е семейство им, но тук говорим вече за неща извън техните четири стени.

Ако някой има съмнения и подозрения относно каузата на Криско, дейността на фондацията му, или просто не му симпатизира и не желае да е съпричастен, много е просто - не участва и не подкрепя по никакъв начин.

Но да се коментират искрени ли са, не са ли, лъгали ли са, не са ли, защо го правят, и подобни - е много грозно.

Детето е факт, заболяването му е видимо, как се чувстват родителите му - те си знаят. Как ще отработят травмата си е тяхно решение, важното е детето да е обичано, обгрижвано и да расте в защитена семейна среда. Докато това е факт, всяко ровене кой какво казал, ама защо го казал, къде го казал - за мен е доста клюкарско.

# 3 244
Не, не е грозно. Особено когато става въпрос за много пари и темата е от обществен интерес. И да, логично е да има съмнения и въпросителни, пак поради горните причини.

Никой не омаловажава случващото се е семейство им, но тук говорим вече за неща извън техните четири стени.

Никъде не съм чула, Криско да иска обществени средства. Фондациите работят с доброволни дарения на лични средства, никой никому не бърка в джоба насила. Който иска - ще подкрепи. Който не иска - ще подмине. Съмненията и въпросителните се отправят към контролни органи, а не се решават с анализ кой какво казал и как го казал.

Ако бяхме толкова загрижени за събирането и изразходването на обществените средства, ехеееей, къде щяхме да бъдем като общество... Но е по-лесно да държим сметка на Криско, и на хората, които евентуално ще го подкрепят, отколкото на истинските злоупотребяващи...

# 3 245
Цеца руса и преди корекциите. Никога не е била красавица.
Скрит текст:
Никога не ми е била красива, наша Глория е по-готина 10 пъти ( хем не съм й фен ).

И какво им носи тази лъжа? Защо не си останаха с първоначалната информация, че не са привили тестове? Не видях да има някакъв голям отзвук за това, освен няколко коментара.
Имаше упреци, че са били един вид нехайни, защото не са направили нужните тестове през бременността.
Ако при Мон дьо са сменили казаното, вероятно това е причината. Да запазиш дете въпреки риска  е едно, да не си се превентирал е друго. Но каквито и "задкулисни" мисли да имат си личи, че не им е лесно.

# 3 246
Софийска община му е предложила терени и също така възможности за финансиране.

Никъде не съм чула, Криско да иска обществени средства. Фондациите работят с доброволни дарения на лични средства, никой никому не бърка в джоба насила. Който иска - ще подкрепи. Който не иска - ще подмине. Съмненията и въпросителните се отправят към контролни органи, а не се решават с анализ кой какво казал и как го казал.

Ако бяхме толкова загрижени за събирането и изразходването на обществените средства, ехеееей, къде щяхме да бъдем като общество... Но е по-лесно да държим сметка на Криско, и на хората, които евентуално ще го подкрепят, отколкото на истинските злоупотребяващи...

# 3 247
Те малко го смотолевиха за тестовете по време на бременността. Наблягаха, че не го били оставили детето след раждането в институция.

Иначе, то и Хелп карма не прибираха обществени средства, и тия, които мамят да им хвърлят хилядарки през терасата, също не прибират обществени средства.

# 3 248
Аз симпатизирам на каузата на Кристо и се радвам, че се говори по темата. Още повече ще се радвам, ако успее да направи центъра, който е замислил. Струва ми се, че известността му ще помогне и се надявам на успех, защото подобен център би бил от полза за много хора.

Но и на мен ми направи впечатление несъответствието между първите интервюта и последното. И тук се коментираше надълго и нашироко защо не са направили тестовете. Сега изведнъж твърдят нещо съвсем различно. Не е ок подобно поведение и не намирам коментарите и учудването на хората за грозни. Не виждам обяснение защо го правят, освен желание от тяхна страна да не се представят като безотговорни и нехайни родители, неглижирали тестването.

# 3 249
Обективно и реалистично погледнато, такъв център не може да се издържа от детски клуб, както си го мисли Криско. Специализиран персонал, работещ на смени, оборудване, рехабилитация…Без обществени средства няма как да стане. Което не е задължително лошо. Но чисто частна инициатива, според мен няма да им се получи.

# 3 250
  • Countryside
За Хелп карма да не почваме, болна тема ми е. Подкрепих няколко техни каузи за болни дечица, всичките починаха, въпреки уж събраните пари. А то какво излезе, бонуси и 20 заплати си раздавали завалиите. После защо хората не участват в благотворителни каузи и не вярват на никого. Независимо дали е фондация или не, фактът, че не ти бърка директно в джоба не ги оправдава да си харчат на воля. Отчетност е редно да има. Иначе, скоро никой никакви каузи няма да подкрепя.

Криско не съм го гледала, неприятен и лигав ми е бил винаги, дано е изживял катарзис наистина, а не само да вкара някой лев в сметката си и да си прави ПР на гърба на детето си. А и нещо ми се струва, че баш Криско няма капацитет за подобни инициативи и изобщо даже не знае с какво се захваща. Да имаш болно дете е най-голямата мъка на света, не случайно в Библията пише, че за греховете на родителите ще отговарят децата им.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:33 от Г-жа Букет

# 3 251
  • Berlin
Мили Боби Браун и Ариана Гранде, преди и сега.
Скрит текст:
Bebe Rexha са отрязали горе, а долу отзад е мъжът на Мили, синът на Джон бон Джови.

Дж. Хекман и съпруга защо са решили да сложат край на живота си, ако е вярно? Не знаех, че е (бил) толкова възрастен. Да почиват в мир!

# 3 252
Не изглеждат много добре двете дами на последната снимка.

# 3 253
  • София
Очевидно е, че твърденията на Криско и съпруга в интервютата, които гледах, се разминават. Послъгъли са, да приемем, че не са искали да се покажат безхаберни. За мен е безсмислено да лъжат и мажат, тъй като никой нормален човек не би ги упрекнал, при положение, че детето е обичано и обгрижвано в семейна среда. А кой какви изследвания би направил по време на бременността, е въпрос на личен избор и информираност.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:47 от Тонка*

# 3 254
За Хелп карма да не почваме, болна тема ми е. Подкрепих няколко техни каузи за болни дечица, всичките починаха, въпреки уж събраните пари. А то какво излезе, бонуси и 20 заплати си раздавали завалиите. После защо хората не участват в благотворителни каузи и не вярват на никого. Независимо дали е фондация или не, фактът, че не ти бърка директно в джоба не ги оправдава да си харчат на воля. Отчетност е редно да има. Иначе, скоро никой никакви каузи няма да подкрепя.

Казвали  са ми, че 20% от помощите за големите организации достигат до хората. Говоря за големите международни.

Общи условия

Активация на акаунт