Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 018
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 225
Цеца руса и преди корекциите. Никога не е била красавица.
Скрит текст:

# 3 226
Криско и Цвети не казаха ли пред Цанов, че Цвети е имала “една прекрасна бременност и перфектни резултати”? Много добре помня, че казваха че никой от тях не го е очаквал и че изобщо не са предполагали. Малко ме озадачава разказа при Мон Дьо.
Детенцето е прекрасно и им пожелавам всичко най-прекрасно, просто разминаването в разказите ме изненада.

Да, имат разминавания в интервютата, които дават. Спомням си как след раждането ѝ казали, че детето е с тризомия 21, и тя много изненадана, за пръв път чува за това понятие и го проверява в интернет какво означава. Ако имаше съмнителен БХС или пренатален тест, щеше да го е срещала.

# 3 227
Мда, в първото интервю наративът беше коренно различен.

# 3 228
При Монди се вижда как Цвети на Криско се чудеше какво да отговори на въпроса за резултати от тестове и се обърна към Криско и по езика на тялото им си личеше, че лъжат. Много са фалшиви и е ясно, че Цвети хабер си няма от тестове и превенция. Но нейните приоритет са си други. Сама каза, че е очаквала всичко да протече като първата й бременност. А да се появи по "баджаци" в интервю, в което говорят за кауза е меко казано нелепо...

# 3 229
И какво им носи тази лъжа? Защо не си останаха с първоначалната информация, че не са привили тестове? Не видях да има някакъв голям отзвук за това, освен няколко коментара.

# 3 230
Наско от БТР е рожденик днес.
Скрит текст:

# 3 231
Аз гледах някаква част от интервюто при Мон дьо и тя каза, че имало висок риск от Даун. Имам позната майка,която роди към 40те си години и тя тогава казваше,че при нея теста е излязъл с висок риск,заради възрастта. На всички излизало така. Ако и те така са си мислили...
Надявам се всичко да е наред. Знаете,че човек като преминава през такова нещо много неща му минават в главата, какво е мислил,очаквал. Дано са искрени в намеренията си. И детенце да е добре.

# 3 232
Холивудската звезда Джийн Хекман и съпругата му са открити мъртви в дома им

https://nova.bg/news/view/2025/02/27/489004/%D1%85%D0%BE%D0%BB%D … %B0-%D0%B8%D0%BC/

# 3 233
Въпросът не е носи или не нещо лъжата, а че са тотално неподготвени и няколко години след като вече им се е случило това по тема, която уж вече им е кауза. Цвети за мен е рядко простовата жена, която вместо да купува дрешки и чанти, не си е направила труда по време на бременност да се поинтересува  адекватно за тестове и състоянието на плода, който носи, понеже е разчитала, че всичко ще е ок, както предишната бременност. И понеже явно си мисли, че неприятните неща няма как да се случат баш на тях. И понеже са неподготвени, не мисля, че точно те са хората, които трябва да "оглавят" каузата за децата със синдром на Даун. Отделно във всеки град има такива центрове за деца и би било много по-разумно финансиране да се получава за тези локални центрове, отколкото да се наливат пари в PR на Криско - защото точно това си прави в момента човека.

# 3 234
Благой Георгиев не бил бивш, а бъдещ национал и не бил пробвал никога алкохол в живота си. За още мъдрости и интересни факти от живота му, тук:

https://gong.bg/bg-football/multimedia/video/blago-georgiev-ne-s … _campaign=inHouse

# 3 235
  • Варна
Да почиват в мир Джийн Хекман ( 30.01 1930- 27.02 2025 ) и Бетси Аракава (...1962-27.02 2025 )!

# 3 236
В началото нали някои ги упрекнаха, че не са правили тестове по време на бременността  и според мен при Мон Дьо малко решиха да поизлъжат.

# 3 237
И на мен цялата тази работа с каузата ми е съмнителна. Вместо да работят с вече съществуващи организации, които правят страхотни неща буквално на лакти (пример Тони Маринова), те създават поредната фондация без хал хабер да имат как се управлява такова нещо и всички подводни камъни, които ще срещнат.
След първото интервю им симпатизирах, след поредното вече не.
При мен рискът беше висок, ами направих и други възможни изследвания. Как хора с висок финансов статус и претенции няма да направят последващи действия при съмнения, че може да има нещо нередно. Съмнявам се Цвети да е ходила на проследяване при АГ в кварталната западнала поликлиника.

# 3 238
Но пък във фб групата за препродажба на билети от две-три седмици е ад с постове за търсене, продаване и измами за концерта. Ше кажеш че е минимум Джъстин Тимбърлейк, или който там активен световен звездьо.

# 3 239
Хекман и съпругата му най-вероятно са починали от отравяне с CO2, щом и кучето им е мъртво. За съжаление невинаги детекторите работят правилно.

Общи условия

Активация на акаунт