Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 039
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 210
Е, какво е станало? Напълняла е и то в следствие на заболяване. Какви са тия възклицания все едно се е обезобразила с филъри или операции като някои бг 'звезди'...
Голям грях явно е да напълнее една жена ...
Не знаех за заболяването й ...
Благодаря за отговора, макар да не разбирам защо толкова емоционално приехте поста ми. В тази тема сме свикнали да гледаме как времето почти не докосва звездите, няма как драстичните промени да не впечатляват.

Току-що прочетох, че Радина се е върнала при Деян. Предполагам е фейк новина?

Защото беше смешно и нелепо чак пък "Боже, какво е станало с нея?", при положение, че добре изглежда в лицето и за възрастта си, не се е обезобразила, просто изглежда напълняла, и то не било баш напълняване, а някакво задържане на течности в тялото при нея.

# 3 211
В интервюто споделят, че са правили тестове през бременността и резултатът е показал, че има висок процент вероятност. (15:25мин.)
Запазили са детенцето, въпреки тези резултати, защото вярват, че ако съдбата е приготвила нещо за теб и ти избягаш от него под някаква форма, тя от друго място ще ти го даде.

Уважавам начина по който носят кръста си. Flowers Four Leaf Clover

# 3 212
И какъв е смисълът тогава от генетичните тестове? Нали затова се правят? Аз съм изключително прагматична и не бих рискувала.

# 3 213
Звучи ми като да са правили само БХС. Пренаталният тест щеше да им даде информация с точност до 99.9%.
Да им е живо и здраво детето, и те да си го отгледат. Това им пожелавам от сърце.

# 3 214
И какъв е смисълът тогава от генетичните тестове? Нали затова се правят? Аз съм изключително прагматична и не бих рискувала.
За отглеждането, ще го отгледат. Какво става обаче СЛЕД родителите? Рано или късно идва и този момент.

# 3 215
На мен Криско ми стана много симпатичен в това интервю , много мъже биха абдикирали на негово място .

# 3 216
От "бременно момиче, как ухаеш на аборт" до "Слънчеви деца" има един личен катарзис разлика.

# 3 217
,,ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ МИ ВЪРВИ. ПОЛУЧИХ КАТО ПОДАРЪК ВСИЧКО: КРАСОТА, СЛАВА, БОГАТСТВО, ПОЧЕСТИ, ЛЮБОВ. НО ЗА ЩАСТИЕТО АЗ СЕ РАЗПЛАЩАМ С КАТАСТРОФИ, УЖАСНИ БОЛЕСТИ, РАЗРУШИТЕЛНИ НАВИЦИ. НО СЕ БОРИШ. ПЛАЧЕШ. ПРОКЛИНАШ. СЛЕД ТОВА СЕ ЗАХВАЩАШ ДА ЖИВЕЕШ. ТАКА СЪМ ГО ПРАВИЛА ВИНАГИ. НЯМА ДРУГ НАЧИН."

Една от най-магнетичните жени на планетата, легенда още приживе, красавицата с ,,виолетовите" очи, Елизабет Тейлър е известна освен с емблематичните си роли, но и с многобройните си бракове, с чувството си за хумор, с хапливия си език.
Тя е един от големите символи на Златната ера на Холивуд. Попада в класацията на 100-те най-красиви жени на планетата.
Актрисата е удостоена с Орден на Британската империя, 36 награди и 6 отделни номинации за награда. Получила е три награди ,,Оскар"- две за най-добра женска роля и една специална.
Е. Тейлър е не само една от най-забележителните жени и актриси, но и с най-обсъждан личен живот - бурен, изпълнен с болка и амбиция, проблеми, влюбвания и разлюбвания, и най-вече борба.
Била е омъжена осем пъти за седем мъже, като два пъти се омъжва за Ричард Бъртън.

ЕЛИЗАБЕТ ТЕЙЛЪР и
РИЧАРД БЪРТЪН
Впечатляващата им любовна история е наситена с повече бракове и разводи, отколкото всяка друга в Холивуд. Любовта между двамата е истинска вселена от страст, светски блясък и метеоритни скандали.
Тя е Риби, той Скорпион - обречени са на любов и изпитания.
 Малко преди смъртта си Тейлър заявява, че ако Бъртън беше още жив, със сигурност щяха да се оженят отново. Запитана защо връзката ѝ с Бъртън все не се получава, въпреки невероятната им страст, тя отговаря:
,,МОЖЕ БИ СЕ ОБИЧАХМЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО..."

"Родителите ми са ме възпитали
в уважение към брака,затова се омъжвах..
А хората ме наричаха блудница!
Спала съм само с мъже, за които съм била омъжена. Колко жени могат да се похвалят със същото?..."

Елизабет Тейлър е родена на 27-ми февруари (1932-2011)

# 3 218
Една засмяна Кейт :
Скрит текст:

# 3 219
Аз лично на Криско не му вярвам, че всичко е безкористно. Имам чувството, че е яхнах една трагедия, за да спаси залязващата си популярност. Покрай работата си имам няколко срещи с него и просто не вярвам, че този човек, може да е преживял чак такъв катарзис... И дано хората, които му помагат да не останат разочаровани и да има потънали едни пари.
Иначе да е живо и здраво детенце.

# 3 220
Sharon Stone
Скрит текст:

# 3 221
Е, това е нелепо, че и смешно.
Абсолютно си права. Но не по отношение на моя отговор и тоя на Кукумицинка.
Не знам кой е свикнал звездите да не са засегнати от времето като се има предвид името на темата и съдържанието й. Голям праз и драма, че една звезда не е слаба като Мара отварачката. Очевидно Нели Фуртадо не се срамува от тялото си и дава положителен пример.
Но той предизвиква шок, ужас и драма у ССФ!

# 3 222
Извинявам се на останалите потребители в темата за офтопика.
..
Не знам кой е свикнал звездите да не са засегнати от времето като се има предвид името на темата и съдържанието й. Голям праз и драма, че една звезда не е слаба като Мара отварачката. Очевидно Нели Фуртадо не се срамува от тялото си и дава положителен пример.
Но той предизвиква шок, ужас и драма у ССФ!
Предизвика в мен удивление, не и драма. Драмата други опитват да я създават. Ако не беше посочено, че е Нели Фуртадо, въобще нямаше да я позная. И не заради кг, цялостно е съвсем различна от моя спомен:

Тук приключвам с темата, като обръщам внимание, че фиксацията ти в килограмите говори за твоя фокус, не за моя.

# 3 223
Явно не следиш кариерата й, защото тя много отдавна не изглежда така.
И след като не я следиш, е странно чак пък толкова много да се изненадваш.

# 3 224
Криско и Цвети не казаха ли пред Цанов, че Цвети е имала “една прекрасна бременност и перфектни резултати”? Много добре помня, че казваха че никой от тях не го е очаквал и че изобщо не са предполагали. Малко ме озадачава разказа при Мон Дьо.
Детенцето е прекрасно и им пожелавам всичко най-прекрасно, просто разминаването в разказите ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт