Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 300
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 60
Сега дали Биомета ще иска Валерия бързо да му роди дете? Някой от тази тема я беше видял да купува тест за бременност.

# 61
Да бе, ендокринолог😆
Той даже не специализира, а е ординатор в такова отделение.
Преди това се пишеше диетолог, а още по-рано спортен лекар. Очаквайте скоро да е кардиолог примерно😆

# 62
А в каква държава живеем, че този не го разследват? Не е ли опасен така, кой го знае какво е учил, недоучил?

# 63
  • Варна
Да бе, ендокринолог😆
Преди това се пишеше диетолог, а още по-рано спортен лекар. Очаквайте скоро да е кардиолог примерно😆
Точно!
Затова пък 2023 е дал интервю, което е качено в сайта Медлайн.
Интервюто не е с началника на отделението, не с някой със специалност, а с някакъв, който дори не е ясно дали изобщо е започнал специализация...

Има дори препоръки за него в БГ мама. Излекувал косопада на приятелка на съфорумка, като ендокринолог.
А преди него, тя била обиколила къде ли не.

# 64
  • София
Благодаря за новата тема.Пълен с пикантерии първи пост😇.Мария Данаилова не я разбирам,че каква любов е било..Цвети не ми е симпатична грам,но се радвам за нея.

# 65
Лелелеее, каква новина- Цвети уби и Ифка и Женя и Вуйча си и Валерия! Браво! Толкова се радвам за нея, че решила да смени изкуствения, стъклен дом и живот, за най- хубавото, което може да се случи на една жена❤
Имам да чета прекрасен първи пост, умирам за любовни истории на звезди, благодаря, Кактус!
И 5 страници изписани, дотогава ще се пукна от любопитство знаем ли кой е бащата на най-тайното бебе ?!
Николета май и тя с нова радост? Нека! Да има бебета❤

Детето на Орлин ми е най- красиво от звездните❤

# 66
Иии кой друг влиза да готви е Хелс-а 😃
Светнала разбира се 😃
Скрит текст:

Горката, трета година износва тази рокля.

# 67
Мхм.. все едно не знаем при нас как стоят нещата, вие какво решихте с това интерю, че е най-кадърния кадър на тази пародия на болница (това е болницата на братя Енчеви)? Просто и за тях пиарът е важен, както и очевидно на доктора който търси себе си в различните специалности! Тази болница не е база за специализация между другото, така че съфорумката която писа, че е ординатор, е права!
Да бе, ендокринолог😆
Точно!
Затова пък 2023 е дал интервю, което е качено в сайта Медлайн.
Интервюто не е с началника на отделението, не с някой със специалност, а с някакъв, който дори не е ясно дали изобщо е започнал специализация...

Има дори препоръки за него в БГ мама. Излекувал косопада на приятелка на съфорумка, като ендокринолог.
А преди него, тя била обиколила къде ли не.

# 68
А в каква държава живеем, че този не го разследват? Не е ли опасен така, кой го знае какво е учил, недоучил?
Той е лекар, но без специалност.
Дори да беше специализант, не е редно да се представя като специалист.
Нямам идея, дали има някакви нормативни санкции за такова нещо.
Но явно е перде и не му пука, вероятно му се смеят и подиграват в отделението в което работи.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:54 от Чи лу

# 69
  • София
Все се чуваха слухове за Стефан Данаилов, ама първият пост ме разби Imp Та той не се е спирал, тук 3 дни с колежка, там 3 месеца с друга и все красиво било, все възвишена работа...А пък Мери, кучета я яли. Пфу...

# 70
Аня Пенчева е казвала,че Сашо Диков и е първия мъж, Данаилов къде се вмества тогава,,?Между Диков и Каракостов ли?
Свободна ли е била тогава Пенчева,че чак са живели заедно?

# 71
И аз ви следя отдавна и сега се включвам. В щок съм какви циркаджии пак ще участват в хелс китчън… Мегз я помним в брадъра колко беше неадекватна. Джулка дето щеше да си дава детето на пансион… Светлето горката един живот не успя да го махне това жълто от косата. Рекламира дрехи на приятелка, а преди два дни снима, че сакото ѝ било CELINE. Мноого смешни хорица. Няма да си направя труда да го гледам изобщо с тези индивиди. Както и ергена.
Честито на Цвети.
Чакам и аз да разнищите бащата 😁

# 72
Мария Данаилова е била пренебрегвана от баща си, чувствала се е необичана. Може би е имала нужда толкова да прощава и да се освободи, че каквото и да е правил Стефан, тя е била до него. Може би му е била благодарна, че е припознал синът й като свой, че са преминали пред безброй изпитания, включително и тежък здравословен проблем на детето й и пр. Не знам, но смятам, че достойството и увереността идват от родителите, ако човек е бил пренебрегван, със сигурност отражението идва в партньорствата слес време. Какъвто и да е, никоя жена не би търпяла неуважението, на което Мария е била подложена през целия си живот.

# 73
  • Варна
The. Dog. Lover,
Аз не съм от Пловдив и тая болница нито съм я чувала, нито я знам на кой, но явно PR наистина стои на първо място, а не лечението на пациентите.

Но, това, че болницата не е база за обучение (специализация), не означава, че в нея не може да работи специализант.

# 74
Аня Пенчева е казвала,че Сашо Диков и е първия мъж, Данаилов къде се вмества тогава,,?Между Диков и Каракостов ли?
Свободна ли е била тогава Пенчева,че чак са живели заедно?

Написала е, че години след това е станала съпруга. Но и да е вярна хронологията, и да не е, той със сигурност е бил обвързан. Аня Пенчева преди години клатеше морално пръст на новата генерация метреси, а кой знае колко се е облекчила с тези мемоари. То и да не можеш да се похвалиш с години не е лесно.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:13 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт