Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 281
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 75
Аня Пенчева ми падна в очите,когато се похвали,че Тодор Живков и е "дал" апартамент...!

# 76
Тази болница не е база за специализация между другото
Сега порових малко и открих, че от 2024 г имат акредитация за специализации и даже д-р Маламов е 1-ва година специализант. Така че, поправям се- вече специализира и след 4 пълни години, ако си вземе изпитите, спокойно ще може да се пише ендокринолог. Сега още не е.

# 77
Това за доктора и инжекциите е истински компромат, дано не го заметат. Има някакъв Батинков-вайб.

# 78
Аня Пенчева ми падна в очите,когато се похвали,че Тодор Живков и е "дал" апартамент...!

На мен тогава не, защото го направи като свидетел по неговото дело, когато другите с апартаменти и протекции отричаха и се дистанцираха. А някои после се изкарваха чак репресирани. В него момент това не беше хвалба, а признаване на факт.

# 79
Честита ни нова тема. Кактусче, благодаря изчерпателна както винаги.
Съпругата на Ламбо като някаква мъченица се е изживявала. И точно такива съвети от майка си-каквото и да прави стой при мъжа си, така ги съветват и когато е насилник. Отживелици. Ми как няма да го търпя пък нека е и Данаилов. Него го харесвам, но и преди съм казвала такива мъже не трябва да се женят изобщо,те са на всички. Нека му беше съпруга тази лисица Аня да видим дали щеше да му е толкова лесно.
По въпроса за Цветка безразлична ми е, аз цялата случка я разглеждам като сценарий за бъдещ бг сериал. Комедия може би. Joy

# 80
На някои мъже явно са им слаби ангелите. А като се вземе предвид и красотата и известността, ето един завършен плейбой. Харесвах Стефан Данаилов като артист, но като човек явно е бил краен егоист-важното е той да е добре и да му е хубаво.

# 81
Е, някои са по-иновативни - на една ѝ купуват докторска степен, на друга ѝ финансират някакви книги да речем. Тези с фризьорските салони и линиите дрехи с пет артикула са от по-безидейните.
Други стават депутатки,назначават ги на високи държавни постове

# 82
Аз бях влюбена в него. Едно време майка ми само така ме прибираше от площадките - айде; че почва “На всеки километър”.

# 83
  • Glasgow
Аня Пенчева като беше захапала Ивайла в Биг Брадър, нали после имаха някакъв лайф, коя да остане, дето мъжът и влезе и си я прибра като някаква истеричка. Та в студиото имаше една много устата, не и помня името, каза нещо от рода - все едно не помним Аня какво я правеха другарите от Политбюро

# 84
  • Sofia
Ако позволите да ви отклоня малко от бг знаменитости Simple Smile

Елън и Порша празнуват РД на Порша, става на 52. Те живеят в Англия от известно време
Скрит текст:

Джъстин, Хайли и бебето, много се засилват слуховете за неговото нестабилно състояние и как тя не го издържа вече
Скрит текст:

Пред-Оскарно, скандал с номинираната за главна женска роля, трансджендърът Karla Sofia Gascon. Измъкнали са нейни стари туитове отпреди няколко години, които не звучат политкоректно за Холивуд и сега са малко в цайт-нот какво да коментират. Политкоректно ли е да критикуваш трансджендър в Холивуд? Simple Smile В скрит текст (на английски) пускам какво са съдържали постовете.
Скрит текст:
Gascón criticized the diversity of the 2021 Oscars, called George Floyd a 'drug addict swindler' after his killing by a police officer in 2020, which sparked nationwide protests, and made disparaging comments about Islam, claiming the faith 'fails to comply with international rights.'

In additional tweets seen by Deadline before she deactivated her account, Gascón used derogatory language, calling gay people 'f******' and criticizing the rhetoric within parts of the LGBTQ+ movement.

За Мария на Стефан Данаилов - по-страшно от изневярата ми се струва лъжата. Да разбереш от друг, че мъжът ти има син? За какво доверие ще става дума оттук-нататък? Какво ще споделяш с този мъж? Тази поредица от лъжи аз не бих я издържала.

# 85
Аз бях влюбена в него. Едно време майка ми само така ме прибираше от площадките - айде; че почва “На всеки километър”.
То кой не е бил. Но ако човек иска да запази душата си бяга надалеч от такива. Иначе ставаш поредната. Или като Саманта Джоунс(по мъжки) пробваш, изкефиш се и бягаш. 😁

# 86
Колко е висока Цвети, доктора е дребен.
От няколко месеца е записал специализация.
Но.....съмнителен е.

# 87
  • на село
Ми, браво на този доктор - още не е специализирал и вече известен! Ашколсун!

# 88
На такива мъже все са им слаби ангелите, но ако жена е в сходна ситуация, то тя е обща, за да не пиша по-грозна дума. Подобно поведение при наличието на брак е неуважително и обидно към другия човек, приет (заради волското си търпение по някакви причини) за даденост, че винаги ще е там.

# 89
  • на село
Да не забравяме, че Мария е била омъжена, когато са се запознали със Стефан! И как завоалирано е обяснено как я е срещнал на улицата и я завел някъде си. И оттогава неразделни.

Има една линия в поведението му - ама аз нищо не съм им обещавал (на жените), те сами са си виновни. Ето, полякинята се е развела заради него, но той не е виновен, че тя не е разбрала правилно връзката им.

Общи условия

Активация на акаунт