Звездни Компромати- Февруари'25

• 370 087
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 235
Опитвала съм с имената на двамата, но нищо. Много странно, все едно буквално е изчезнал и заличен този сериал.

Даваха го някъде 1995-97 г

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 15:18 от *Hellena*

# 2 236
  • Bayern
Като си припомяме стари сериали , не  мога да не спомена
Завръщане в Рая - Return to Eden
Скрит текст:
и
Между два бряга - All the Rivers Run
Скрит текст:

# 2 237
Аууу Стефани и крокодилите! Къде ме върнахте! Grinning

# 2 238
Кери Ръсел и Карла Гуджино са в клипа на Always, което парче всъщност е на Bon Jovi.
А Алисия Силвърстоун участва в клиповете на Аеросмит. И Лив Тайлър.

Кери Ръсел участва в Always.
Антъни от Ред Хот не мисля, че е  участвал в сериал.
"Стъпка по стъпка" е коренно различен сериал с нито един от изброените.
Алиша Силвърстоун участва в клипове на Аеросмит, най-добра приятелка е на Лив Тейлър, дъщеря на фронтмена Стивън Тейлър.

# 2 239
Тази мацка от клипа на Бон Джоуви много я мразех заради персонажа ѝ в клипа, харесваше ми повече другата 😈
Тя беше съквартирантката в клипа, а "моята мацка" се прибра и я завари с гаджето ѝ (който я подпали накрая)

аз пък бях супер впечатлена от косата ѝ, леле. пичът също не беше лош или поне навремето така ми се струваше.

# 2 240
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
В клипа на песента на Бон Джоуви Always, участват Кери Ръсел къдравата мацка, Карла Гуджино чернокосата мацка, гаджето на главния, главния също е актьор, но му забравих името. Кери Ръсел е най-известна със сериала "Фелисити" беше голям хит. Карла Гуджино е играла и в "Деца шпиони" и "Watchmen" има един с нея на Холмарк коледен ми е любим.
Иначе Алиша Силвърстоун е мацката от клиповете на Аеросмит.

# 2 241
Момичета намерих го.
Сериалът се казва Daddy's Girls, но актьорът съвсем не е Антъни, а  Phil Buckman, който тогава ми е заприличал на него хахаха. Нямаше google да направя проверка и така съм запомнила. Затова толкова време не мога да го "открия" този сериал, защото търся с грешното мъжко име.

Много ми харесваше, точно тип "Стъпка по стъпка" ми беше Simple Smile

А ето и самия герой в сериала (на ме н лично ми е копие на Антъни Simple Smile )
Скрит текст:

А Кери Ръсел беше абсолютна красавица, много я харесвах
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 15:27 от *Hellena*

# 2 242
  • Glasgow
И двамата от клипа на Бон Джоуви бяха хубави, и главният и художникът😍
Maхнеш очилата и от "грозница" станеш красавица. Grinning
Toзи момент също го има в много филми.
но върха беше в един латино сериал, когато "лошата" сложи един мустак и стана мъж и никой не я познава, а тя самата актриса много хубава, каквото и да я правят на мъж няма да заприлича.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:59 от Jokerr

# 2 243
Пак ми излиза новина, че за 13ти път вече Мара се била развела с Миро… 😆 Тяхната драма пък няма край.

# 2 244
90 те години много харесвах Никита с Пета Уилсън, Гарванът, имаше и един сериал с Лоренцо Ламас, който хващаше лошите...

# 2 245
Ренегат

# 2 246
Пак ми излиза новина, че за 13ти път вече Мара се била развела с Миро… 😆 Тяхната драма пък няма край.

Нали й подари сграда ли, апартамент ли…

# 2 247
Аз харесвах един за детектив в Ню Орлийнс, беше доста кратък. Не помня как се е превеждал на бг, оригиналния е The Big Easy.
Затова и единственото място което наистина бих искала да посетя някога в щатите е точно Ню Орлийнс.

Закон и ред… Тузара играеше и в него Simple Smile

Иначе съвсем наскоро изгледах туин пийкс отново. 😍

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:24 от second

# 2 248
Райън Рейнолдс го помня от сериал - Две момчета и едно момиче.
После нашите се опитаха да направят нещо подобно с Блатечки - Морска сол.
Къде ме върнахте Satisfied

# 2 249
Стана ми носталгично като отворихме темата със сериалите.
Бях доста малка като даваха повечето от тях, но ги чаках с нетърпение.
“Стъпка по стъпка” помня беше събота или неделя (не съм сигурна) и винаги беше след някакво детски филмче. Та си правех маратон в баба ми и ги гледах.
“Спешно отделение” помня, че бях в детската градина и с приятелките ми на другия ден коментирахме какво ни е впечатлило.
Вече като тинейджър, бяха пуснали по телевизията “Женени с деца”, много го харесвах, раждаше страни бисери този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт