Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 988
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Гръм в Рая!😂
И демек сега Светле обявява война на Мара-Дамата лЕ?😂

# 2 311
Нали никой не си е помислил за Мария Илиева😂

# 2 312
Аз не й вярвам
Готова е на всичко за да се шуми около нея, а като намеси името на Мария - шумът ще е по-голям. Лъже си - може някой от предаването да я е получил, тя на Светла толкова й е акъла. Затова и историята няма много смисъл и не се разбира кой е бил гол, снимка ли е имало, Мария ли е била гола и изобщо каква се е случило....

# 2 313
Аз ли нещо вече бъркам интригите?!
Преди време, когато се разчу, че Миро на Мара я е бил, Палуна не каза ли, че я подкрепят заедно с гущера?Че аз ако знам, че мъжа ми ми изневерява с бившата си жена, която лежи гола на дивана ми, дали ще тръгна да я защитавам?
Тези хора вече сами се объркват в лъжите си 🙈

# 2 314
Изобщо не й вярвам на Палуна - по-прост човек не се сещам да съм виждала!

# 2 315
“ Една жена не кара мъжа да се промени. Един мъж наистина се променя, когато наистина обича своята жена. Истинската любов не налага, не изисква, тя само вдъхновява. Когато мъжът намери някой, който го кара да се чувства пълноценен, няма нужда да му се казва какво да прави, той просто иска да бъде по-добър. Не поради задължение, а защото сърцето му казва, че си заслужава.“✨

Матю Макконъхи

# 2 316
Още един сериал - Брейкър хай на гребена на вълната - с младия Райън Гослинг.

Те и тези които слушат историята на Светлана - и те не вярват. Чудят се къде да погледнат от неудобство

# 2 317
Чакай сега, че аз не разбрах: Светлана е бременна с второто дете, разбира, че Християн ѝ изневерява с бившата си жена, обаче вместо да се разведе с него, му ражда още две деца?
А най-възмутена е Златка, която роди две деца на мъжа, на когото беше любовница, но след като той се разведе и закъса с парите, го нарита?
Да ви имам виповете, ВИП историите и ВИП морала!

# 2 318
Според мен, ако историята е вярна, Светлана не е разбрала тогава докато е била бременна, а скоро. Не съм гледала, само от постовете в темата, но ако е ровила в телефона му не е задължително снимката да е била в галерията и да не я видяла Х години 😀

# 2 319
И според мен е вярна.  А Хриси явно не е бил прежалил Мария, щом пак се е срещал с нея.

# 2 320
С нетърпение чакам ответния удар на Мария.
Ще срине Светла.

# 2 321
Мария нали имаше проблем със забременяването. Точно с Хриси даже са имали неуспешно инвитро.  Марая също е инвитро. Обаче на дивана спонтанно забременяла. Не й вярвам на Светла.

# 2 322
  • София
Саня Борисова на "Берлинале" (тоалета е на дизайнера Стоян Радичев).
Скрит текст:

# 2 323
Какви ги е търсила Саня на Берлинале? Надали като актриса се явява..

# 2 324
Ясно е за коя Мария говори. Цялата сценка беше, за да разкаже по телевизора скандалните неща. Тя влезе с тази си заявка.
Много бързо ще смени тона, ако Хррриси се сдобри с татко си. Пак ще има “аз се бях ядосала, защото не ми беше купил нещо. Иначе много се обичаме.”

Общи условия

Активация на акаунт