Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 967
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Какви ги е търсила Саня на Берлинале? Надали като актриса се явява..

Заради режисьорския си дебют на филма „Никога не е просто секс“.

# 2 326
И какво сега, Гущер старши излезе прав за разните работи по отношение на син и Светла 😀

# 2 327
Какви ги е търсила Саня на Берлинале? Надали като актриса се явява..

Заради режисьорския си дебют на филма „Никога не е просто секс“.
... "Винги са намесен и и пари"... ииии THE END филма свърши. 😏

# 2 328
Toва е много грозно спрямо Мария, която не е крила, че има проблеми със забременяването, вкл Марая и инвитро.
Но пък да похвалим ХриситУ, поне 5 годишна снимка в телефона му... явно спестява и не си сменя често телефоните. Joy

# 2 329
А и дядото нали след раждането на първото дете беше спрял да общува с тях? Кога е накарал Мария да прави ДНК тест на ембрион?

# 2 330
Може да е била разпечатана снимка... и на гърба да пише "07.03.2020г, с Мария се носим на крилете на страстта. Тъщата спи горе".

Ох за момент си представих… как се носят в страстта 😂😂😂 брр 😂

# 2 331
А най-възмутена е Златка, която роди две деца на мъжа, на когото беше любовница, но след като той се разведе и закъса с парите, го нарита?
Да ви имам виповете, ВИП историите и ВИП морала!
Коя Златка е родила две деца от един мъж??? Че и го развела? Проверявайте си информацията, че така тръгват клюките.

# 2 332
После що му роди още 2 деца Палуна като още на второто е видяла, че му е слаб ангела? Айде моля ви се, измишльотините ѝ край нямат. Аман от скапани кифли, с които ни занимават всяка вечер! Коя с кого спала. Вече само в чаршафите на леките жени се врат тия предавания. Нищо стойностно няма за гледане.

# 2 333
Котоошу вчера е бил рожденик-42г.
Скрит текст:

# 2 334
Златка има две бремености. Първото дете не оцеля в седми месец. Второто се роди живо и здраво. От Миро. Така че наистина са две раждания.

Много умна ли мислите, че е Мария? Ако беше нямаше да играе боксовата круша на Дзверо. Един дол интелектуални дренки са си.

# 2 335
  • Русе
Олеее, той ли е? Заприлича ми на него снощи, но не ми се вярваше.

# 2 336
Мария може да е отишла да заработи  пари за таксата на Марая.

# 2 337
И аз се учудих кой е (Бричка), но все пак бях концентрирана в реакциите на Дънди. Мисля, че са най-правилните възможни в такава абсолютно нелепа ситуация, която нито има общо с концепцията на оригиналното предаване, нито място в ефира.
Не знам коя кого ще съди, но когато компрометирана жена тръгне да вади компромати за друга, съвсем не е добре с главата и не мисли какво пък другата може да извади.

# 2 338
Тази Светлана ,междудругото ,едва е стискала явно в този брак, да се прави на друга. Сега вече уж разведена и пак си показва рогата и как плюе по другите.

# 2 339
  • Пловдив
Щото...виждала съм по филми да правят ДНК на ембрион, ако е свързано с престъпление (майката е жертва на престъпление), но не мисля, че е практика при ординарна бременност
Правят за генетични заболявания, ама за бащинство и аз не съм чула да се практикува.

Общи условия

Активация на акаунт