Звездни Компромати- Февруари'25

• 370 031
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 355
  • линията между противоположните крайности
вчера мина през погледа ми нещо, което ме втресе, докара ме до  рефлукс. изтърпях и го прочетох до край, въпреки,  че много от тук,  в този форум, надали ще имате нерви и търпение  да го направите.
да ви призная, не си и представях, че някъде, в такива времена като съвремието ни,  такова нещо може да се случва. като виждам и какъв сайт го публикува  се чудя на мирогледа и морала на списващите го.

https://kliuki.bg/kliuki/skandalna-izpoved-na-svetlana-vasileva- … zhneniyata/239077

# 2 356
Ох, голяма драма, но горките четири деца, както знаем интелекта се предава от майката. 😀

# 2 357
Палуна също е споменавала Тръмп. Когато се оплакваше от лихваря и я питаха вярно ли, че били фалирали и дължали пари, тв каза, че и Тръмп също е фалирал няколко пъти..

Хехе, да, съвсем същото е! Хриси е следващият Тръмп, така ще е. А Светлана - Мелания.

# 2 358
Ох, голяма драма, но горките четири деца, както знаем интелекта се предава от майката. 😀
Не е  задължително. Хриси по тая логика щеше да е блестящ хирург.

# 2 359
  • София
Колко да е интелигентен като залага на куц кон и харесва Мара отварачката?

# 2 360
Не е  задължително. Хриси по тая логика щеше да е блестящ хирург.
Викаш още има шанс, да не сме песимисти. 🤣

# 2 361
В много голяма заблуда сте. Не бъркайте бащата със сина. Добромир Гущеров е изключително интелигентен, прочетете малко за него.

Чак пък много интелигентен...
дали са му едни неща да върти, нищо че отрича.

Старо интервю за кицбюела и хриси, младата надежда на интелигентния мъж https://www.portal-silistra.eu/news/3048

Вече мутрите с куфарчетата са интелигентите на нашето време Laughing
Що сте наивни?Rolling Eyes

# 2 362
  • Наблизо
вчера мина през погледа ми нещо, което ме втресе, докара ме до  рефлукс. изтърпях и го прочетох до край, въпреки,  че много от тук,  в този форум, надали ще имате нерви и търпение  да го направите.
да ви призная, не си и представях, че някъде, в такива времена като съвремието ни,  такова нещо може да се случва. като виждам и какъв сайт го публикува  се чудя на мирогледа и морала на списващите го.

https://kliuki.bg/kliuki/skandalna-izpoved-na-svetlana-vasileva- … zhneniyata/239077

Текстът е откровено гаден и според мен преувеличен,но има немалко вярно.

Пълна отврат.Горките деца.

# 2 363
Интелигентен и морален не е задължително да съвпадат. Щом е успял да създаде работещ бизнес (а не е профукал червеното куфарче), работни места, печалба на светло и не са го застреляли, а е доживял до щастливи старини - не е неинтелигентен. От друга страна не е успял да възпита сина си и се е провалил като родител, което пък не показва да е емоционално интелигентен и мъдър баща.

# 2 364
  • España
В много голяма заблуда сте. Не бъркайте бащата със сина. Добромир Гущеров е изключително интелигентен, прочетете малко за него.

Чак пък много интелигентен...
дали са му едни неща да върти, нищо че отрича.

Старо интервю за кицбюела и хриси, младата надежда на интелигентния мъж https://www.portal-silistra.eu/news/3048
Може да е много интелигентен ….ерудит….меценат и тнт ( не знам много за него , нито  ме интересуват особено “Гущеровите” , само от темата  клюките ми стигат , че и отгоре ) , но това не променя факта , че е пълен провал като родител ! Едно дете да имаш , при ресурсите , с които разполагаш , още от рано , ако вложиш в него нужното възпитание , образование и личен пример , колкото и нефелно да е отрочето ти , малко от малко ще може да се оправя само в живота в един момент . Явно тези пропуски бащата е запушвал с парични потоци и , когато му писва , просто затваря кранчето ! Сори , ама е виновен , за да се докара младши до този хал !

# 2 365
Много гнусна статив, но не по-малко гнусен е този, който я е написал, използвайки всички тези епитети и детайлни описания.
Гущерови съм ги виждала веднъж през декември 2023 на немския коледен базар. Християн изглеждаше много мухляв и леко изтерзан с всичките деца и бебешки колички около него. Беше облечен с анцуг и като цяло той и децата изглеждаха доста семпло облечени. Палуна не видях, но не съм я и търсила.

# 2 366
Не знам защо е изтрит коментара ми, но отново ще попитам… Понеже съм нова в темата и ми стана интересно защо на Светла й казвате “Палуна” 😂 Темата е топ, голям фен съм, надявам се да не се трият повече коментари

# 2 367
не знае как се казва птицата Паун и й вика Палун. сякаш това беше.

# 2 368
не знае как се казва птицата Паун и й вика Палун. сякаш това беше.
Точно така.

# 2 369
Аз нещо не разбрах. Тя сега намира снимка, която датира от преди 5 години. Ок. Но тогава откъде знае, че умният баща на Хрис-Палун е поискал тест и е разобличил Дамата? Разказа го като свидетел на събитията. Излиза, че още тогава е разбрала или аз не схващам?

Общи условия

Активация на акаунт