Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 926
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 2 385
Може би, ако изобщо е вярно, заради това са се разделили. Мария е забременяла от друг в опит да задържи златната кокошка и да даде на Хрисито нещо, което много иска, след множество опити да забременее от Хриси, и стария Гущер я е нарушил...

Само че Светлана подчерта, че тя е била бременна с второто дете. Трябва да е било след развода с Мария.

# 2 386
Ужасен е Ангелов. От крясъците му в това предаване го намразих и не ям негова храна, въпреки, че готви вкусно.

# 2 387
От Хелса се отказах след първи сезон, защото виковете и крясъците ми дойдоха в повече, но всеки, който е гледал Ангелов в Мастършеф и поне един епизод на оригиналния формат, знае, че той просто си играе ролята и всичките му изблици са по сценарий.

# 2 388
  • Пловдив
Хвърлих едно око на текста от линка - единственото интересно е кой мрази тези двамата толкова, че да плаща за писане и публикуване на такива текстове. Вместо да ги остави да умрат в неизвестност.
Пак за кликове и коментари е това според мен. Ако става дума за линка за Палуна с просташките авторски думи.

# 2 389
Какви ги е търсила Саня на Берлинале? Надали като актриса се явява..

Заради режисьорския си дебют на филма „Никога не е просто секс“.
... "Винги са намесен и и пари"... ииии THE END филма свърши. 😏

Абсолютно е така. Много се превъзнасяха тук фенките на Богданска каква голяма чест е да те поканят, охкаха и ахкаха, но това е прозаичната истина. Саня е със същата "покана" като нея и никой не може да ме убеди, че е по заслуги.

Скрит текст:

# 2 390
Саня и тя си е подменила лицето. Тя поне беше хубава и преди, защо и е трябвало.

# 2 391
Коя е бившата на вуйчето? Валерия или бременното момиче (забравих му името)?

# 2 392
На мен пък ми стана интересно да видя една златотърсачка от Ергенът, отворих ѝ профила и какво да видя - Ваньо Алексиев я следва..
Всъщност бях разглеждала профилите, които той следва и масово са момичета с по минимум 30 год. под неговите.
За мен е адски противно. Нищо, че са пълнолетни..

# 2 393
И вуйчо не е мастер на запетайките, но наистина го е треснал тинейджърският хормон.
Тия песни, тая в частност, съм ги слушала в най-малоумните си "влюбени" години.

Светлана можеше поне да запази достойнството на децата си. Не е избрала да го направи явно. А хриситу е гнус отвсякъде, ама, да, старият успешен и кадърен бизнесмен, толкова си е могъл, като родител. Тя, кармата, не спи.

# 2 394
Повърхностно е да се определя дъртия Гущер или като цяло някой, получил пари, като неинтелигентен.
Истината е, че за да развъртиш дадените ти пари, да направиш нещо с тях, което да функционира 20+ години, да го продадеш, да не влезеш в затвора и да не те застрелят, никак не е лесно.
И не говоря само за Гущеров, само за червените пари в куфарчетата, а и за ситуацията в днешно време.
Големите пари се задържат и множат трудно, и в процеса, е още по-трудно да не засегнеш силно интересите на някого.
Тези с куфарчетата не са били малко, но една голяма част от тях го профука по хазарт, жрици, и какво ли още не.
За това какъв баща е, няма как да знаем. А и това няма общо с интелигентността.
Някой може да е много интелигентен е страхотен бизнесмен, и в същото време да не му се отдава бащинството и “работата” с деца. А и малкия Гущер си има и майка все пак.
Понякога дори и добре възпитани деца, като попаднат в кофти среди, не успеят да излязат от там, влиянието което им оказва средата може да бъде по-голяма от тази на семейството.

# 2 395
“Сексът пълни дупки, но не запълва пространства.”
Мария, 20.02.2025г.

# 2 396
Oтблокирах Мария в ИГ, само за да видя какви ги е сътворила. Как и да е, нещо ми блокира телефона. Обаче ми направи впечатление - тя наистина ли има милион последователя? Егати.

# 2 397
Направила се е на нищо в устата. Казва, че както казвали хората „с€ксът пълни дупки, но не запълва пространства” и „десет пешки не правят една кралица”…. обедни мъдрости. 😀

# 2 398
  • София
Е, тя Светлана не каза коя Мария. Може да е била друга. Тая що се издава. Нямам идея какво е писала или казала Мария, да уточня.

# 2 399
Малко не разбрах последната част с изоставения мъж, който търсел да си погали егото.

Общи условия

Активация на акаунт