Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 941
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 460
Историята на тази, с откраднатия жип, ми е разказвана от първо лице, как да го открили, какво да казвали главните герои. Много тъпи парчета, да не предвидят, че това е скъпа кола, със защити. 🤦♀

# 2 461
За портокалите каква е приказката?

# 2 462
Като се замисля Мара дамата нямам спомен реално някакви сериозни прояви да е имала...като за фолк певица толкоз. Пада си грандоманка спор няма.
Изненадана съм обаче от късата памет на хората за доказаната схемаджийка Каканашева и сегашното прехласване по нея в хелс-а.

# 2 463
  • Наблизо
За портокалите каква е приказката?
Палуна споделяше професионален опит какво можела да прави с портокал в леглото.

# 2 464
А всъщност какво може?
И друг път съм питала, но никой не ми отговори.

# 2 465
  • Бургас
Аз знам само, че казала “много обичам секса с плодове, знаете ли какви чудеса стават с портокал”, подробности може би само клиентите й знаят

# 2 466
Добре, представих си Светлана, Хрис и портокала. Ооооо, романтика...

# 2 467
На мен нещо в разказа на Светлана не ми се връзва…

Мария има едно дете. Лично е разказвала в предавания, че момиченцето е инвитро. Споделяла е, че е била изстрадана бременност, зачеване и много искано дете. Това е при първият ѝ съпруг.

С вторият ѝ съпруг Християн, съм гледала интервю в “На кафе” и Мария каза, че са си говорили за деца и не се пазят. Споменавала е, че пак се е консултирала с лекарката, която ѝ е помогнала за зачеването на Марая.
Жената е споделяла многократно, че има репродуктивни проблеми. С тези открити разговори, на мен ми е правила много добро впечатление, защото е много трудна и болезнена тема, а тя даваше и информация за лекари.

За какво забременяване и ДНК тестове говори Светлана?

За Християн вече имам мнение, че е интригант и много дребнаво човече. За Мария и Светлана… не съм имала очаквания, защото никога не са имали претенции да са потомци на политици, олигарси и фамилия от сой, но от Християн се очакваше повече. Ходенето с нея по интервюта да не каже нещо, слухове за казина, фалит, наркотици и бой на жените му. Раздели се с едната - хване приятелката ѝ, раздели се с приятелката - тръгне след приятелката на приятелката. Не е читав тоя, само на психопат ми прилича. За това, че я тормози психически и плете интриги обаче ѝ вярвам.

# 2 468
Много ми е мъчно за Марая. Кой знае как и се подиграват за изцепките на майка и.
Иначе Мария е невероятно проста. Според мои близки които са имали вземане даване с нея, тя се държи нагло и нахално с хората които смята за "простолюдие", тя самата има много високо мнение за себе си. Естествено покритието всички виждаме какво е.

# 2 469
Хрисито изобщо не ме изненадва, все пак си бяха първи приятелки с Азис, който има черен колан по интригантство.

# 2 470
  • Наблизо
Аз си мисля,че в онази грозна статия по-горе има пръст Хрисссс Палун.Слагаше го в лоша светлина,но нищо,което да не сме чували,а основния герой е Палуна.

# 2 471
На мен пък ми направи впечатление реакцията на Гани като чу за снимката на дивана. Каза нещо от сорта "Че това си е коз" и си викам...колко трябва да си зле, за да възприемаш така ситуацията....

# 2 472
На мен нещо в разказа на Светлана не ми се връзва…

Мария има едно дете. Лично е разказвала в предавания, че момиченцето е инвитро. Споделяла е, че е била изстрадана бременност, зачеване и много искано дете. Това е при първият ѝ съпруг.

За какво забременяване и ДНК тестове говори Светлана?
Сякаш историята с дивана и със забременяването са различни.

Забременяването може би е било, за да задържи Хрис-Палун с безлимитната карта и да не се разведат. Не става ясно дали е излъгала, че е бременна или пък е забременяла от друг или пък по алтернативен начин, в опити да го задържи с дете. Не вярвам, че може да падне толкова ниско даже тя и ако не е вярно, е доста грознен удар под кръста (щом има репродуктивни проблеми).

# 2 473
Според мен е имала предвид кръвен тест, просто не знае как се казва. Бърка ЧХГ с ДНК.

# 2 474
Според мен е имала предвид кръвен тест, просто не знае как се казва. Бърка ЧХГ с ДНК.
Едва ли бърка. ДНК става само с венозна кръв от майката. Може да се прави след 9 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт