Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 932
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Пловдив
Арни и син Simple Smile
Скрит текст:

Божинката Simple Smile
Скрит текст:

# 2 476
  • на пистата
На мен пък ми направи впечатление реакцията на Гани като чу за снимката на дивана. Каза нещо от сорта "Че това си е коз" и си викам...колко трябва да си зле, за да възприемаш така ситуацията....
Това май Петя го каза

# 2 477
Гани го каза това за коза. Нормално за нея, предвид изказванията ѝ от записите на бившия ѝ, които всички чухме.
За бременността на Мария, Светлана каза, че Мария е излъгала, че е бременна от Хрис, но баща му е бил много умен и я накарал да направят ДНК тест. Вероятно ситуацията с бременността се е разигравала около развода на Мария и Християн.

# 2 478
Мария си е направила устните потресаващо грозни

# 2 479
  • на пистата
Гани го каза това за коза. Нормално за нея, предвид изказванията ѝ от записите на бившия ѝ, които всички чухме.
За бременността на Мария, Светлана каза, че Мария е излъгала, че е бременна от Хрис, но баща му е бил много умен и я накарал да направят ДНК тест. Вероятно ситуацията с бременността се е разигравала около развода на Мария и Християн.
Гани каза-това вече е капака.Петя каза това е коз бе,това е коз.
https://www.instagram.com/reel/DGRJLbzO3kQ/?igsh=dGJ2bTdzMmR2dHB2

# 2 480

Божинката Simple Smile
Скрит текст:
Разкошен, слънчев и забавен мъж.
Моят Император!

# 2 481
  • Пловдив
М да, прясно фризиран Grinning

# 2 482
Аз не изтърпях дрънканиците на Мара/и защо, за Бога, не е направила едно-две сторита, а 20?/. Но който ги е изтърпял и успял да хване смисъла: тя отрича ли казаното е Светлана? Аз останах с впечатление, че се прави на умна и важна без дячя отрича и опровергава..

# 2 483
Прочетох интервюто на стария Гущер от 2014. Много надежди е възлагал на Хриси.
Само ако знаеше, че след 10г надеждата му сам ще  се докара до прокъсан шушляк, издоен от две от най-долнопробните и скандално известни партизанки от бг "хайлайфа".
Това, че му е дал почти всичко, преди да се ожени за Диана е вярно.

# 2 484
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Пуснах си и аз от любопитство Мария, но не я издържах докрая. Горната и устна е потрес (само там гледах), направила си е и предните зъбки като дражета. Сякаш и филтри имаха n- тите на брои сторита. И за Светлана, и за Мария е най-добре да не коментират нищо, но къде ти.

# 2 485
  Потърсете в инстаграм Кристина Патрашкова, dululu...
  Нямам инстаграм и не мога да го сложа тук, но който има, да погледне.
   Аз съм и фенка на тази жена. Оказа се, че и хлапетата ми са. Те ми показаха. Много е сладка.

# 2 486
Рачков с новата на рождения ден на Зейнеб. Отърка се и тв в хайлайфа
Скрит текст:
За мен тази си е чиста златотърсачка .

# 2 487
А това зад Рачков не е ли Гала, на нея ми заприлича?

# 2 488
  • Варна
Тя е.

# 2 489
Стефка Костадинова какво си е направила на лицето? Положението съвсем е зазляло.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт