Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 884
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 490
Помислих, че Рачков е в музея на мадам Тюсо😆

# 2 491
  • Down south
С  корекции малко прилича на Памела Андерсън.
Руса, опъната и почти без вежди.

# 2 492
Но врата й е на талази..

# 2 493
Рачков го видях тази вечер с новата. Тя беше със супер високи токчета, все едно е с кавалер баскетболист Joy В Един за друг беше много по- хубава.

# 2 494
  • До морето
Адреналинката е от тази неприятна порода жени, на които Господ е дал всичко без акъл и вкус. Как пък един път не се облече добре тая жена, страхотно тяло има, то си личи И с дрехи, няма нужда сичко да е на тезгяха. Други видни представителки на тая порода са Натали Трифонова и Михаела Филева, например 🙄

# 2 495
Мария се прави при тоя на Ивка бейбе така като гледам.

# 2 496

Да не е бременна

# 2 497
О май год! А с Коцан какво се е случило? Grin

# 2 498
  • София
А Мария за кой формат говори, че след него се е научила да пита кой друг влиза в предаванията? Кой не й е харесвал в Капките? Не съм го гледала. Мария не е умна, но ходи по участия и изкарва собствени пари. Като няма спонсор сигурно сваля стандарта, ама пак не чака на реалити за някой хонорар.
Явно за Капките говори, в сезона ѝ само Гани не е нито певица, нито актриса. А тя се оплаква, че имало такива, които не са нито едно от двете, но искали точно затова да бъдат поощрявани. Затова вече питала кой ще участва преди да подпише договор.

# 2 499
А Мария за кой формат говори, че след него се е научила да пита кой друг влиза в предаванията? Кой не й е харесвал в Капките? Не съм го гледала. Мария не е умна, но ходи по участия и изкарва собствени пари. Като няма спонсор сигурно сваля стандарта, ама пак не чака на реалити за някой хонорар.
Явно за Капките говори, в сезона ѝ само Гани не е нито певица, нито актриса. А тя се оплаква, че имало такива, които не са нито едно от двете, но искали точно затова да бъдат поощрявани. Затова вече питала кой ще участва преди да подпише договор.

Гани е музикант, завършила е музикално училище с инструмент пиано, ако не се лъжа. Не следя много форматите и не съм сигурна, но ако е визирала Гани с това изказване, лошо, че знае повече от нея по солфеж 😄

# 2 500
Рачков го видях тази вечер с новата. Тя беше със супер високи токчета, все едно е с кавалер баскетболист Joy В Един за друг беше много по- хубава.

Мен ме кефи. Жената е достатъчно смела да сложи високи токчета до невисокия си партньор. Аз едно време се криех зад букета, който доста по - големия от мен на години ухажор ми подари. Глупачка, кво друго 😂 На адреналинката й е все едно какво ще кажат хората. Научила си е урока.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 02:49 от blue🐦jay

# 2 501
Е щом не харесва Гани, като добавим Мегз и Светлана - ясно защо не е искала да влиза в Хелс Китчън.
От това което каза - ако някой е решил да "погали себе се - аз нямам вина", т.е. голата й снимка си е просто гола снимка в ръцете на Хрис 😀 за аборта нищо не коментира, ама то и нищо не беше казано конкретно, само някакви неща хвърлени във въздуха

# 2 502
  • Down south
Thalia на наградите Premio lo Nuestro 2025
Тази жена е жива икона и все още изглежда, като Rosalinda
Глас, вид и представянето и в шоуто тази вечер са впечатляващи

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 04:47 от Daylily

# 2 503
Устата на Мара ми прилича на женски полов орган родил естествено десетина деца.

# 2 504
О май год! А с Коцан какво се е случило? Grin

Надебелял е.

Общи условия

Активация на акаунт