Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 830
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 565
Драго Симеонов беше мъж на Векилска, разделиха се, тя не си поглеждала детето, отгледал го той сам? Така ли беше или греша за мъжа?

# 2 566
Драго Симеонов беше мъж на Векилска, разделиха се, тя не си поглеждала детето, отгледал го той сам? Така ли беше или греша за мъжа?
Не е Драго, а Симо от сутрешния блок на Бг тадио бившия на Векилска.
Останалата част е така.

# 2 567
Радина е спасителната тема, която започва да се дъвче, след като някой се възмути от палуни и марии, развали купона и майтапа и се покрие, без да пусне нещо много интересно. Очаквам да започнем психологическия анализ на отношенията й с Донков и Кошката, които не са чак много по-различни от палуновите 😂

# 2 568
Оо, не писна ми от тази безинтересна история с Радина, Кошко и Донков. Еднакво антипатични са ми всички…

# 2 569
Койна, защооооооо? Гримът се разнася след поставяне!
Кадърът е официален - от премиера на филм с нейно участие.
Скрит текст:

# 2 570
При цялото ми уважение към Койна, ама плашеща е тази снимка.

# 2 571
Койна е нелепа направо. Не мога да повярвам, че не се е погледнала в огледалото преди да излезе на сцената. Дали не е търсен ефект?

# 2 572
Нека си спомним още веднъж за Мегз и връзката й с Румен Рончев. (С него какво се случва?). Явно за нея външния вид не е важен
Скрит текст:

# 2 573
  • Glasgow
Последно беше в затвор в Турция, като на Гълъбин Боевски професията🤷🏻‍♀️

# 2 574
А аз си представям как сега Хриси е разплул тело на дивана и с пуканки в ръка гледа цирка... Grinning
Joy Следващият левъл е да си вземе нещо за пиене и да си отвори форума Joy

# 2 575
  • Berlin
Тая снимка на Радина не я ли постнахте вчера със същия надпис или вече имам дежа вю. 😀
Пак същата фотосесия, но беше с отворена уста.

# 2 576
Драгомир Симеонов със сина си Павел.
Скрит текст:

Драго е новия водещ на Дарик кафе. Чух част от последния му следобеден ефир, когато обясни че отива в сутрешното предаване. Засегна много важната тема за психичното здраве на хората, конкретно на мъжете. Сподели, че по време на Ковид също е имал такива проблеми, които в някаква степен продължават и сега. Беше изключително искрен, конкретен, загрижен и решен да говори за това, да повдига темата, което ми направи силно впечатление. Като човек, които е минал през това, го адмирирам.
Последно знам, че беше двойка с красивата ни актриса Софи Маринкова. Прекрасна и хармонична двойка изглеждат, дано продължават.

Няколко дни го слушам в сутрешния блок, още свиквам с липсата на Дюзев и Райчев. Даже мислих, че само Дюзев напуска, но явно и Райчев го няма. Поне не съм го чула няколко дни. Свиквам, но е трудно. В Дарик стават разни неща. Не знам дали е по темата, но исках да споделя.

# 2 577
Радина е била красива преди десетина  години минимум, сега ... Абе нещата не са много добре - аз не бих я избрала нея да ми рекламира козметиката с тази кожа, но ето че си има почитатели. С тези конски бръни също не си е направила услуга. Изобщо българския актьорски елит ми изглежда доста запуснат като външен вид. И мъжете и жените.
Скрит текст:

Койна ефектът според мен е заради хайлайтър, който не са тествали как отразява светкавица на фотоапарат.

# 2 578
Последно беше в затвор в Турция, като на Гълъбин Боевски професията🤷🏻♀

Не баш в куфари, обикновен тираджия..

# 2 579
  • София

Койна ефектът според мен е заради хайлайтър, който не са тествали как отразява светкавица на фотоапарат.
И според мен това е причината. На живо едва ли е изглеждала така и едва ли не се е погледнала в огледалото!

На мен Радина ми харесва на последните снимки. Особено усмихнатата. Мисля че зъбите са И такива, естествени!  Повече ми допада усмивка с големи зъби (Е, не като на Благо Георгиев!!! ) отколкото малки зъбета тип бисерчета!

Кожата И е лоша, да. Ама си представям в театрите с каква козметика ги клепат всяка вечер. А нездравословния начин на живот само допълва чудната картинка.

Общи условия

Активация на акаунт