Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 733
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 610
Аз предположих, че става дума за Ирина Шейк, ама все пак изписах Шейхисламова в гугъл и там излязоха стари снимки. Тя като копанарка. Как се променят хората...

# 2 611
Откакто я гледах в това клипче, я споменавам с цялото й име Joy https://www.youtube.com/shorts/HCRxWgETuIk

# 2 612
Ирина Шайхлисламова
Скрит текст:
Ужасни крака и несъразмерно тяло. Ми пускайте такива снимки по-често да се успокояваме глиганите с анцузи. С кеф ще си ходя по улиците с клин и аз.

# 2 613
  • In The Middle Of Nowhere
Краката са си много добре, а пък и несъразмерна?? Не може да е сериозно това.

# 2 614
Нищо им няма на краката, хванали са я в крачка, но камилското копито?!?

# 2 615
  • София
Откакто я гледах в това клипче, я споменавам с цялото й име Joy https://www.youtube.com/shorts/HCRxWgETuIk

И аз попаднах на това клипче преди няколко дни. Laughing

Съвсем нормално си е тялото И, но малко клина и се е втъкнал не където трябва!

# 2 616
Мъск, жени и деца.
Скрит текст:

# 2 617
Тези деца, ако не се правят по някаква уговорка между тях, то ще ми е доста странно чисто психологически да правиш толкова деца от различни жени и накрая да си сам.

# 2 618
  • Враца
Мъск, жени и деца.
Скрит текст:

Техно механик?!?!

# 2 619
Попадна ми новина, че Миро Марин бил със Светлана. Е това вече не го вярвам. Не че Николета и Алисия не го правиха.

# 2 620
Пха ха ха, човекът тъкмо изплати една такса за Марая, не вярвам да се нагърби с още четири 😂

# 2 621
Валерия е пуснала стори с благотворителния календар за животните от Порше Simple Smile

# 2 622
И коя е Валерия в темата за Звездни компромати?
Голяма реклама ѝ се направи от няколко потребителки тук…

# 2 623
Валерия е пуснала стори с благотворителния календар за животните от Порше Simple Smile
Споделила е стори на Елисавета, която тук се спрягаше за новото гадже на Хррриси.

# 2 624
Попадна ми новина, че Миро Марин бил със Светлана. Е това вече не го вярвам. Не че Николета и Алисия не го правиха.
Вярно е.И аз днес го разбрах от нейна приятелка.Мара била бясна и вече се ослушвала за нов спонсор.

Общи условия

Активация на акаунт