Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 786
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 625
Ее, значи него е имала предвид Мара, че изоставен мъж търси да си погали егото чрез кекс и затова са всички мъдри мисли какво запълвал кекса 😂. Човекът забил… Палуна 😀!

E човекът построи сграда, на единия етаж все ще смести Светла, дечинята и баба Кунка, само да се внимава със снимките от дивана 😂

# 2 626
Светла явно има фетиш към бившите на Мара.

# 2 627
  • на пистата
Кой е Миро Марин? Клюкарското в мен не може да издържи 🤣

# 2 628
Не мисля, че е възможно. Просто отказвам вече.

# 2 629
Съпругът, който я биеше.

Ирина Шайхлисламова
Скрит текст:
Ужасни крака и несъразмерно тяло. Ми пускайте такива снимки по-често да се успокояваме глиганите с анцузи. С кеф ще си ходя по улиците с клин и аз.
Може би от клина, хич не е нейния.

Ето я с друг:
Скрит текст:

По папарашки, с дънки:
Скрит текст:

Иначе си има малко целулит на дупето:
Скрит текст:

Бях забравила тези снимки с Брадли Joy
Скрит текст:

# 2 630
  • Viena
На Мара Отварачката муж.

# 2 631
Тази Гриймс, както и всички останали, според мен по- скоро търсят предимно слава и известност чрез връзката си с Мъск. Правят едно-две деца и после се разделят… много са ми странни. Чак започвам да си мисля, че има договорка с тях да му родят по едно-две деца и после кой от къде е.

Гриймс води дело срещу Мъск, за да й позволи да си вижда децата. Не искам да съм на мястото й. За мен той е зъл човек с дълбоки психични липси.
Е, нали уж му праща публични съобщения през социалните мрежи да се свърже с нея, защото детето им е много зле здравословно и има нужда от помощ?
 Тоест детето/децата са при нея.
Децата са при него, а тя няма достъп до тях. По скоро той не обръща внимание на някакъв здравословен проблем на детето и публикациите са единственият начин да стигне до него.

# 2 632
Дайте да видим какво може да се каже за копитото на Шейк, че темата започва да залита пак за Мичка, Светлето и Хриси. Ужас. Буквално през 2-3 поста и пак се завръщаме. С Мелания какво стана, повече не се чу след момента с шапката? Памела защо така парцалива ходи последните 10 години? Има ли причина, някой да е чул, прочел? Какво друго, кой друг.....?

# 2 633
Ариана Гранде раздава автографи на BAFTA
не е за чувствителни очи..

Скрит текст:

# 2 634
Какво стана с това момиче? Беше хубава, сладка, ефектна? Не е само свръх слабостта, залитна в кофти стайлинг, кофти грим, прави се на някаква порцеланова кукла с 50-тарски отенък, никак не й прави услуга всичко това.

# 2 635
Някакво хранително разтройство ли има или...? Не съм запозната с Ариана, ама тя е по-зле и от затворник в Аушвиц.

# 2 636
Дано да е добре или поне да има кой да се погрижи за нея. Не изглежда никак здравословно това.
Кога започна така да слабее?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 23:57 от Дидичка

# 2 637
Когато започна да й залязва кариерата на Гранде, тогава си смени тотално имиджа и заприлича на това, което е.

# 2 638
Прилича на анорексичка- дано се вземе в ръце, а беше толкоз сладка.

# 2 639
За "Добро утро" един усмихнат Уили CoffeeNature Sunny
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт