Звездни Компромати- Февруари'25

• 365 120
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 790
Мария изглежда много по-добре от Светлана ,не мисля, че има спор по въпроса.Grinning
Мария винаги е била сладурана , Светлана-и преди ,и след корекциите е далеч от красива.

# 2 791
Beckham и синове
Скрит текст:

# 2 792
Синовете на Бекъм успяха ли да се реализират самостоятелно?
Или още са на каквото могат да извлачат от славата на родителите?

# 2 793
  • Glasgow
Ромео Бекъм в нова фотосесия, подстригал се като баща си преди 20г
https://www.interviewmagazine.com/fashion/romeo-beckham-stuns-in-new-photos

# 2 794
Няма нищо от харизмата на баща си обаче.

# 2 795
Ромео Бекъм в нова фотосесия, подстригал се като баща си преди 20г
https://www.interviewmagazine.com/fashion/romeo-beckham-stuns-in-new-photos

Да е жив и здрав баща му и майка му също, че с този лицеизраз, ако не са  те , щеше да рови по кофите.

# 2 796
Бекъмови са си едно фамилно предприятие на база футболната кариера на бащата и музикално - дизайнерската на майката. Старите са работили и продължават, младите участват в реклами чат-пат и така. Да живее името, което ги храни. Аз поне не знам синовете му да работят нещо, момичето още е малко.

# 2 797
  • Наблизо
Мария изглежда много по-добре от Светлана ,не мисля, че има спор по въпроса.Grinning
Мария винаги е била сладурана , Светлана-и преди ,и след корекциите е далеч от красива.
Споделям.
Мария винаги е била хубавка,и сега въпреки слабостта си,младее.
Палун след корекциите е просто друг вид некрасива.Ако преди е била младичка и свежа,сега е мършава и изглеждаща поне 15тина години по-възрастна,от това което е.
Да не отваряме дума за кофти корекциите,които се поразпадат,че и на Мария устата трябва да участва.

От децата на Бекъмови,само най-малките имат харизма и са най-красиви.Двамат големи го докарват на..особено този Ромео,на участници в мексикански картел.

# 2 798
Веско Маринов в капките особен интерес имаше към Джулката Гани. Винаги й даваше повече точки от останалото жури.

# 2 799

От децата на Бекъмови,само най-малките имат харизма и са най-красиви.
Изобщо не бих се съгласила. Девойчето е хайли-овъррейтед.

# 2 800
Може да се смеем, че Мария е дама, ама наистина се опитва да държи някакво ниво. Никога не съм чула да говори нещо лошо за някого, да прави интриги. Даже в едно интервю я бяха питали за колегите й и тя каза: Абе обичам ги всичките, което разбира се не е вярно. Когато я захапят, разбира се че ще се защити. Иначе си гледа своя живот.... А Светлана няма задръжки да лъже, да маже, да прави интриги....

# 2 801
Мария е доста далече от ниво. Но определено изглежда по-добре от Палуна. Знае къде и как да сложи грим. На живо без грим кожата й е изключително зле.
Непосредствено след побоя нали беше пуснала сигнал. Сутринта я питат - ще пускаш ли жалба. Тя: чакам да ми звънне да видя колко ще предложи... Та ... Пълна утайка е за мен тази жена. За пари е готова на всичко.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 16:45 от N-i-a

# 2 802
Мария е някак си една идея по-приятна от Палуна. Като е разбрала това за дивана, да го беше казала още тогава, ама явно още се е надявала на облаги и Хриссс не е бил профукал имотите. Вече вижда, че няма накъде и реши със скандал да печели пари.

# 2 803
Ама това с дивана беше нещо хвърлено във въздуха... Ако беше се случило наистина щеше да бъде много по-конкретна и нямаше да спести детайли.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 18:39 от Little heart

# 2 804
Светлана ми е много анти на мен , тотално безлична визуално и като присъствие .

Общи условия

Активация на акаунт