Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 975
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 2 850
С какво е известна въпросната Бояна Маринова?

# 2 851
Фънки и жена му
Скрит текст:
Мария
Скрит текст:

Казвам само 😃

# 2 852
Тя не е кльощава тук, пък и цяла армада мацки, впечатляват, не я отличавам от тях като тегло.

# 2 853
Като говорите за Бояна, имате предвид тази жена, нали?
Аз я знам от един клип на Галин.

Скрит текст:

# 2 854
Жената на Фънки е доста симпатична и няма женски полов орган вместо уста.

# 2 855
И аз в клипчето "като две капки вода" не видях впечатляващо тяло от Мария. Всички танцьорки там са с хубави тела и не се откроява Дамата с тяло.

# 2 856
  • # супернатурална #
Гледам Сърчаджиева по бтв и ме е яд, как съсипа две много приятни предавания, като бе набутана за водеща. Визирам "Мармалад" и "Аз обичам България". Особено в първото (сега е "животът по действителен случай" е толкова нелепа, като кани само актьори и постоянно демонстрира колко са си близки, а разговорите им са все едно са седнали да си полафят и да се поизчеткат един друг. И говорят за супер безинтересни неща.
В Биг брадър повече ми харесваше, точно като за нея е там с подигравателния и глас и маниер.

# 2 857
Коя е Бояна Маринова, с какво се занимава?

# 2 858
Светлана е писала на настоящия приятел на Бояна и тя и е спретнала скандал във фризьорския салон .
Кой е настоящият приятел на Бояна?

# 2 859
  • на пистата
Хрис Пауна е пуснал стори.Гледа момента когато Паунка говори за Мария.А Светлана на дивана.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 860
На тези психичното разстройство е много дразнещо.
Скалъпена история, ама ако беше измислена добре, то да им пуснеш фандък да те лъжат.
Ами при тях тъпо и шизофренично.  Реално ми дреме дали са заедно или не и кой в какви оргии е участвал.
На Ева Логория задника буди повече емоция в мен от мисловната диария на тези особи.

# 2 861
  • Варна
Мъжът ми нарича Сърчаджиева "картечницата" - много говори, бързо и без да спира.

Така нарича и една бивша водеща на спортните новини по БТВ - Флорина Иванова.

# 2 862
Стоя и гледам Хрисс, редовно го засичам и в квартала. Противно създание, което дори и парите не го правят по-чаровен. Какъв е тоя бой за него, не знам…

# 2 863
Хрис Пауна е пуснал стори.Гледа момента когато Паунка говори за Мария.А Светлана на дивана.
Скрит текст:
Скрит текст:
Това сигурно ли е, че е Светлана?

# 2 864
Седя и се чудя, Шиши и мъжкия Паун да не са роднини?Сякаш са братя по визия, излъчване, килограми и …”симпатичност”🙈С тази разлика, че единия умее да борави с пари (на гърба на народа), а другия само ги харчи.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт