Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 911
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Sofia
Една съфорумка сподели в друга тема,че вчера е  видяла в София дъртият гущер с жена му,пазарували във Фантастико.

# 2 896
  • Deutschland
Бояна Маринова преди корекциите

# 2 897
Върнах капките и не можах да позная Михаела Филева. С нов нос ли е?!

# 2 898
За тази Бояна бях чела, че мъжът и я хванал на калъп със сина на Миньо Стайков. Симпатична ми е, не знам точно с какво се занимава.

# 2 899
  • Наблизо
Не я знам коя е,но изглежда по-добре дори ,преди корекциите.

# 2 900
Малкия Гущер на тази снимка от вкъщи е ужасно гнусен… бляк.
На мен, обаче, при всички истории с тях, ми изникват няколко въпроса:
След скандалното изказване на Палуна, Малкия Гущер дали я е ошамарил…?
С тия 4 деца, които народи, очевидно не с идеята, за голямо и щастливо семейство, а с цел да е осигурена до живот, всъщност не си ли вкара автогол?
Никой с 2 клетки мозъчно вещество не би се набутал, знаейки че ще трябва да плаща 4 такси за градини/училища/университети…
Мара поне има само едно отроче и тук-таме се залепи на някой за по няколко години… Ама с 4 бройки… Трябва да е някой много зажаднял за ласки, за да си го причини…

# 2 901
За всяко допълнитно дете има отстъпки 😀
Тия двамата дето делят една мозъчна клетка показват много ясно защо дядо Добромир ги е отрязал

# 2 902
Мъжа на Бояна хич не е случаен. То си е направо за страх да му изневериш. Аз го знам понеже ходя по футболни мачове. Баща му е бил някаква голяма клечка навремето, в тъмния бизнес.

# 2 903
Да, баща му беше Лъчо Терориста

# 2 904
Днес като стана дума за нея се разчетох и аз и точно това си помислих.
Бояна е била хубавица винаги, въпреки корекциите, които мисля, че са с мярка.
Едно време си беше доста желана мацка в хайлайфа. Чудя се, обаче, след като прочетох за мъжа ѝ и семейството му, как е дръзнала..
Мъжа на Бояна хич не е случаен. То си е направо за страх да му изневериш. Аз го знам понеже ходя по футболни мачове. Баща му е бил някаква голяма клечка навремето, в тъмния бизнес.

# 2 905
Винаги си е била хубава и сладка Бояна .

# 2 906
Хубава, сладка и безизвестна.
Момичето от снимката на "Слава" не бих нарекла нито сладко, нито хубаво, но въпрос на вкус.
От трите спрягани, Мара е най. Въпреки джуките и нелепите сторита.

# 2 907
Трагедия са така наречените ни звезди, но явно голям интерес предизвикват. И колкото са по-долнопробни, толкова са по-интересни. Необясним феномен.

# 2 908
Бояна била някаква бръмчалка известна в столичния хайлайф, спечели място в темата посредством някакъв конфликт с Палуна. Лъчо Терориста е някаква мутра, който е свекър на Бояна. - резюме от последните страници

# 2 909
Явно лоботомията все още се практикува.Иначе нямам обяснение за поведението на палуните.И честно казано, колкото повече чета за житието и битието на така наречените “известни” в България, толкова повече се успокоявам, че съм безизвестна и съм далеч от интриги, лъжи, изневери, измами, суинг и т.н.
За мен това са хора, лишени от морал, ценности, възпитание и здрав разум, а ай-кюто им е равно на телесната им температура.

Общи условия

Активация на акаунт