Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 216
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 910
Реших и аз да проверя коя е тази Бояна. Та се сетих, че едно време беше от "ангелите" на Мегз (Миглена Каканашева). Беше ми направила впечатление, че е много красива, чак изваяна, но нямах представа за кой е омъжена и че има 2 деца.

# 2 911
Сашка Богданска си е сложила снимки с Джако на плаж.

# 2 912
Дали може скрийн?

# 2 913
Бояна я засичах в един детски кът. Забелязва се определено.

# 2 914
В едно предаване, където Васко Василев беше част от журито, нарече участничка, русо девойче "ти си едно русо магаре". Много грозно ми стана и много ми падна в очите 🤢.

# 2 915
  • Sofia
Мика Стоичкова
Скрит текст:

# 2 916
Първото нещо, което ми направи впечатление са тези пера/козини къде свършват…? Изглежда все едно излизат от нея..
На второ място забелязах, че изобщо не прилича на себе си..
Мика Стоичкова
Скрит текст:

# 2 917
Аз в първия моменет помислих, че Мика е без гащи.

Джоли бяла и добра:
Скрит текст:

# 2 918
Много Faceapp, много нещо е играло на тази снимка…

# 2 919
Ирина Тенчева реакция по време на участие на Иван в капките
Скрит текст:
Джесика Алба ,Ана Тейлър Джой и Снуп Дог на прати за РД на Парис Хилтън
Скрит текст:
Джесика Алба и Анди Гарсия
Скрит текст:

Анджелина в интервю за списание W Magazin
https://www.youtube.com/watch?v=S-BK5awV3T0

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 07:29 от SHE_IS

# 2 920
Анджелина с тия обувки като терлици на някоя кадъна от родопските села. Ми и да не можеш 10 сантиметрово стилото да носиш, има къде по-елегантни обувки за премиера.

# 2 921
Пълни циркаджии са Гущерови.Трябва да 6ъдат канселирани. Приказката за лъжливото овчарче знаете ли я

# 2 922
Почва да ме гори дива завист към Джесика Алба! Това момиче как е излъгало времето? На 43 изглежда като на 20. А има неща, които никаква дисциплина не може да контролира - увиснали клепачи, бръчки...Дали си е правила някакви незабележими корекции или всичко е ген?

# 2 923
Почва да ме гори дива завист към Джесика Алба! Това момиче как е излъгало времето? На 43 изглежда като на 20. А има неща, които никаква дисциплина не може да контролира - увиснали клепачи, бръчки...Дали си е правила някакви незабележими корекции или всичко е ген?
Същото си мислех и аз - над 40, а спокойно мога да и дам 25,26… Дали наистина прави процедури или просто ген?

# 2 924
Нак-вече си е ген при Джесика. Другите жени колко корекции правят, а на нищо не приличат накрая някои от тях.

Общи условия

Активация на акаунт