Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 937
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 925
Е как без процедури?

# 2 926
Според мен е без инвазивни процедури, та тя е на 43 години, имам познати, които благодарение на добрия ген, дисциплина, здравословен начин на живот и спорт изглеждат като нея и други даже по-млади с процедури, на които си личи, че не са естествени и нямат нищо общо със свежия вид на Джесика Алба, само си мислят че като имат процедури са по-привлекателни,  тип Лорън Санчес - жената до Безос.

# 2 927
Грижата за кожата и цялостното здраве на 20, дава отражение на 40.
Плюс, ако е наследила по-плътна кожа, също допринася. Майка ми на 67 години, все още е с по-опънато лице от 40-годишни жени, а цял живот се маже с крем Dove.

# 2 928
  • Glasgow
За нея не знам, но Ема Стоун си е правила нещо, сега като е с къса коса забелязвам, но не знам какво точно. Не са  променени чертите сякаш, но друг овал, кожата различно изглежда.

# 2 929
  • София
Награди на Гилдията на актьорите:

Деми Мур
Скрит текст:
Мили Боби Браун
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Лейтън Мистър
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Майки Мадисън
Скрит текст:
Синтия Ериво
Скрит текст:
Джилиан Андерсън
Скрит текст:
София Карсън
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Никола Кофлан
Скрит текст:
Мишел Йео
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:
Лили Гладстоун
Скрит текст:
Джоди Фостър
Скрит текст:
Тимъти Шаламе
Скрит текст:
Колин Фарел
Скрит текст:
Даниел Крейг
Скрит текст:
Ралф Файнс
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Джейн Фонда
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 09:13 от The only one

# 2 930
  • Наблизо
Ел Фанинг е супер,Мили също.

Джейн Фонда..на 90 и да стои и изглежда така…

# 2 931
Селена от модерното лекарство ли се е възползвала или е тренирала до припадък последните месец-два?

# 2 932
Милито изглежда като 35годишна

А модата с игрив мустак при мъжете е просто отврат.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 09:21 от second

# 2 933
Селна Гомез много красива, след като се е върнала към здравословното си тегло. Явно любовта и се отразява прекрасно, тя грее, освен това.

# 2 934
  • София
Тази Джорджина Чапман (бивша на Харви Уейнстейн и настояща на Ейдиън Броуди) на какво е заприличала? Не, че е била дебела, но сега направо се е стопила.
Скрит текст:
Кати Бейтс
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Джоуи Кинг
Скрит текст:
Зоуи Дешанел
Скрит текст:
Флорънс Хънт
Скрит текст:
Адрю Скот
Скрит текст:
Джилиан Андерсън и Дейвид Духовни
Скрит текст:
Кери Ръсел
Скрит текст:
Фран Дрешър
Скрит текст:
Кристен Бел
Скрит текст:
Гари Олдман и Жизел Шмид
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Кийран Кълкин
Скрит текст:
Даниел Дедуайлър (не ми е позната тази актриса)
Скрит текст:
Джия Копола...някаква режисьорка (нямаше как да не споделя тоалета ѝ)
Скрит текст:

Селена я обвиняват, че ползва модерното лекарство за отслабване.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 09:24 от The only one

# 2 935
Много ми харесва как остарява Изабела Роселини (родена 1952). На практика тя има всички предпоставки за това - хубав ген и добър живот с възможност за скъпа поддръжка. Със сигурност има и средства за всякакви корекции, ако си е правила обаче, са много добри, защото не си личат.
Като я гледах в "Конклав", изглеждаше точно както трябва да изглежда една възрастна монахиня - окръглена, подпухнала.
След това обаче като започнаха събитията, свързани с филма и фестивалите, се видя че си е същата като преди - широко или загадъчно усмихната, цветна, позитивна.
За съжаление нейните деца далеч не са толкова красиви. Дъщерята има правилни черти и хубави, но за моя вкус е някак ръбеста, и няма мекотата и излъчването на майка си и баба си.

Ето малко снимки.
Майката на Изабела - Ингрид Бергман (1915-1982)
Скрит текст:

Изабела като млада
Скрит текст:

Изабела на 72 (от събития в края на 2024 и 2025)
Скрит текст:

Дъщерята - Елетра Роселини (родена 1983)
Скрит текст:

# 2 936
Дейвид Духовни изглежда все едно е спал,някой му е креснал трябва да ходиш на наградите. Надянал е нещо и е отишъл...

# 2 937
  • България
Скрит текст:
Много ми харесва как остарява Изабела Роселини (родена 1952). На практика тя има всички предпоставки за това - хубав ген и добър живот с възможност за скъпа поддръжка. Със сигурност има и средства за всякакви корекции, ако си е правила обаче, са много добри, защото не си личат.
Като я гледах в "Конклав", изглеждаше точно както трябва да изглежда една възрастна монахиня - окръглена, подпухнала.
След това обаче като започнаха събитията, свързани с филма и фестивалите, се видя че си е същата като преди - широко или загадъчно усмихната, цветна, позитивна.
За съжаление нейните деца далеч не са толкова красиви. Дъщерята има правилни черти и хубави, но за моя вкус е някак ръбеста, и няма мекотата и излъчването на майка си и баба си.

Ето малко снимки.
Майката на Изабела - Ингрид Бергман (1915-1982)
Скрит текст:

Изабела като млада
Скрит текст:

Изабела на 72 (от събития в края на 2024 и 2025)
Скрит текст:

Дъщерята - Елетра Роселини (родена 1983)
Скрит текст:
На мен Елетра ми харесва най-много от всичките. Другите са с кръгли лица и на младини. Ингрид също ми идва прехвалена красавица.

На тези награди звездите са масово в черно и бяло, тук там някой в розово и акцент зелено. Прилича на погребение, потискащо е.

Ел Фанинг ми хареса най-много.

# 2 938
  • Deutschland
Богданска още ли е с онзи пишман певец?
А Калканджиева с Тачо?

# 2 939
Още е с певеца Богданска, преди няколко дни от Доминикана пуска снимка с него прегърнати.

Общи условия

Активация на акаунт