Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 622
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 455
Много обичам обици.
Навън почти винаги съм с нещо на ушите.
Точно вчера никак не съобразих едни по- големички халки и каската, съответно те стояха някак перпендикулярно като я закопчая, картинка си бях. 😊

# 1 456
Мирра, да се оправя бързо малчо!
Добри, бих върнала поздрава, когато въпросната личност има РД, пък дано да се усети. Ха дано, ама надали!
Пускай ги на дълъг път, знам, че от близките хора най-боли, но.....
Едно време можех да нося всякакви обеци, вече не е така за съжаление. С едни златни съм, с тях проблем няма.
Бърд, пръскай със спирт/парфюм, ако трябва вземи си медицинско злато.
Аз днес намерих време и за ОИ и за излизане с приятелка. От сега мога да кажа за утре нмисеходинаработа!!!

# 1 457
  • Пловдив
Уинде, тва последното е моя реплика, трябваше аз да я кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 458
Без големи изненади в Германия,  с изключение на левите.
Обаче 84% избирателна активност. Дето се шегувахме вкъщи, не се знае добре или зле е това, ама със сигурност е по-добре отколкото по-зле.

# 1 459
Ули, а какви са вариантите за коалиция? Става ли без AfD?
Ще доживея ли някой ден да видя такава избирателна активност тук? Head Band

Тъпо оплакване, но много ме е яд на тези телевизии как пускат всичко в един ден.

# 1 460
Още е много рано да се каже, Бърди, две партии още не се знае ще влязат ли няма ли.
Уж няма да се влиза в коалиции с АфД, но ако изберат правителство на малцинството, гласуване с тях е много вероятно отново.

Абе, честно, аз съм много приятно изненадана, че левите са в такъв резултат и най-вече, че водят сред гласуващите  за първи път и тези под 25 години. Предвид, че се прогнозираше, че ще е афд, това е направо невероятна изненада. Както и резултатата им.

# 1 461
И на мен утре не ми се ходи на работа, но ми е последен работен преди отпуска, та ще издържа някак 🤪!

Добри, писах и аз по-рано за роднините на недовършения дето не се сетиха за Беболина. Не е болка за умиране, жалко за тях, те губят!

Гушки за Мирра и бързо да се оправя детенце 🤗

Бижута обожавам да нося! Това ми е и любимият подарък от ММ по всякакви поводи. За моя радост той го знае. За негов лош късмет обаче нося само злато.

# 1 462
Мирра, дано утре и помен да няма от болести. Много се измъчихте. Прегръдки! Hug
ДобрЕ, падна ми ченето като прочетох поздрава. Не може да е вярно. Flushed
Инаменнемисеходинаработа, ама хич.
Лека нощ!

# 1 463
Ушите ми не понасят нищо,освен че дни златни халки,подарък от нашите за 16я ми РД.И бижута не нося,заради работата ми,не ми е удобно и ги късам/чупя.

# 1 464
  • Варна
Ени, значи да знаеш, че съм те споменавала с добро! Наистина всичко се получи без грешка със сълзиците, благодаря!

За бижутата, направо ме е срам да си призная колко килограма имам. До 2023 в къщата си имах стена, където висяха всички, които не се побират в малка кутийка. Яко бохо бях, а сега - само около 1/3 от дрънкулките съм взела при нас, докато не се нанесем на по-широко... Липсват ми!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 07:02 от Dorchester

# 1 465
  • Пловдив
Добро! Ще я мъчим ли тая седмица???  🤔🥴🧐

# 1 466
Добро!
  Направо ще я схрускаме седмицата! Спокойна да е!
Мира,вие как сте?
Рен,а Шефът?

# 1 467
  • Пловдив
Марул, по-скоро тя ще ме...

Така, ся за ОИ са кикупите такива приставки за обувките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 468
Мисте,няма да се даваме!
   Аз от днес официално почвам да се занимавам с новото нещо,което подхващаме с ММ.Еярвам,че ще ни се случат нещата!

# 1 469
  • Пловдив
Успех! Heart

Общи условия

Активация на акаунт