Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 621
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 470
Благодаря!
   Официално ще кажа кога,сега почвам с отваряне на фирма,договори,персонал,такива неща.Но до 3 седмици се надявам да стартираме.

# 1 471
Успех! Да върви лесно, бързо и успешно.

Утро. Дръпвам си и двете чаши кафе, ще ме извинявате че съм нахална, и отивам да я почвам тая седмица. Мрън мрън мрън.

# 1 472
  • София
Успех в новото начинание!

Успешна нова седмица и за всички!

Сега да ви кажа каква идиотия ме мъчи. Как да престана да ходя при маникюристката си, която напоследък не ме прави добре. Не един или два пъти, а почти всеки път. Фризьорката ми е в същия салон и ще ми е гадно да я гледам обидена. Предполагам, че така ще стане.

На тръстиката е пусто и празно! Само аз и един колега се мотаме по коридорите. Да не съм опущила нещо празник, ваканция?

# 1 473
Добро утро!

Много хора при нас си пуснаха отпуск за тази седмица, да слеят с почивния 3-ти март. Както и следващата.

Успех, Марулче! Ще стане!

# 1 474
Добрютру!

Мирра, как сте у дома?

Мисти, не тъй само със снимка, моля, дай да ги видя тия приставки. Макар че има разни плъзгащи упражнения, дето с парцал под крака можеш да си чистиш спокойно Joy

Хайде, успешна да е.

# 1 475
Добро утро!
Марул, успешно да  ви е начинанието!
Бър, няма да я гледаш. Много важно. Аз не съм съгласна да плащам за услуга, от която не съм доволна, само за да не се обиди някой. Преди години ходих при "приятелка" на маникюр, най-редовно ми отменяше часовете, закъсняваше, претупваше ме, а ми взимаше повече пари от на останалите. Явно си мислеше, че съм длъжна да търпя, защото сме си много близки. Многократно казах това не ми харесва, не мога да чакам 1ч, защото бързам и всичко останало. Ами смених я и грам не ми пука.

# 1 476
  • Пловдив
Ули, разучавам ги още, де 🤪 туй сложно с разкрача ша излезе Joy

Бър, ма ква ваканция...нЕма. И аз исках бягство дори само за дългия уикенд, ама не го измислих.
За дерта ти...аз така спрях при момичето дето ходих. Казах и че следващите месеци няма да имам възможност и това е. Продължавам да си ходя в салона при фризьорката, козметичката.
На друга преди бях казала, че ще ида при на колежка дъщерята и не мога да откажа и повече не и звъннах. Всеки има право да избира...а при тия цени...

# 1 477
Марул,успешно и доходоносно да е новото начинание!
Шефчето е по-добре.Исках да идем пак до личната,да го преслуша,но май ще е утре.Обаче зарази почти цялата къща 🙄
Мирра,да се оправяте бързо с детето!
Давайте идеЙ за готвене,инак ще трябва пак бутчета (но този път само долни) да пека 😬.Или кюфтенца с домашна кайма и картофено пюре 🤔

# 1 478
Оф, Ренко, тъкмо се опитвам да го измисля.

# 1 479
Успех на Марули в новото начинание 🍀!

Болните да оздравяват, здравите да се пазят далече от болести. Казах!

Ренкич, телешко варено със зеленчуци. В това студено време е точно на място. Беболина снощи унищожи две порции, а се надявах, че ще има поне за още два дена 😃. Търсеше само месо гадината!

Мисти, аз бих казала, че близка приятелка ми е предложила услуга и нв мога да откажа!

# 1 480
  • тук и там
Марул, успех в новото начинание!
Да се оплача,че каката не се е обаждала никаква от събота вечерта,когато тръгнаха.Ма може ли да е такова диване?!Вчера звънихме 100 пъти,на Вайбър и писах сто пъти-тцъ,телефонът явно е изключен.ММ днес ще звъни на организаторите.Спокойна съм,защото ако имаше нещо,щяха да ни се обадят.Това първо ходене  сама на лагер в чужбина,и издънка..
Хубава седмица на всички!

# 1 481
  • Пловдив
Кайс, щом си спокойна е ок...ама ти си я познаваш и въпреки това... Simple Smile

# 1 482
  • тук и там
Ще имаме сериозен разговор  с нея,като се прибере,това е сигурно!

# 1 483
Проблеми с роуминга да има каката?

Телешко варено ми е идеята и на мен за днес, ако намеря хубаво телешко. Импровизирам според това какво намеря като продукти. В събота например  купих хубави кърначета, изпекох ги с картофи. Иначе по план трябваше да е боб с наденички и картофени кюфтета, но плановете се променят.

Пожелавам си хубава, лека седмица, че предната беше много изтощителна.

# 1 484
  • тук и там
Ами не знам,Мьос.И аз така предполагам,но пък в хотела би трябвало Уай Фай да имат поне,пък и на Вайбър не се обажда,нито от говаря на съобщенията .Ще стане ясно,но я мислим.
Пилешки бутчета ще пека днес,защото иначе ще се развалят.Вчера ММ такос прави,в събота готвих пиле с кокосово мляко.За утре гювеч със свинско.За по-нататък не съм планирала какво ще готвя.

Общи условия

Активация на акаунт