Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 509
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Добро!

# 136
Добро!Успешна и спокойна седмица!

# 137
Добро да е!
Спокойна нова седмица и от мен!

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Напът за кафето.

# 139
  • София
Добро утро! Добър понеделник!

Кафето изпито. Пералня 1 изпрана и пусната в сушилнята. Аз - къпан, нагримиран и напарфюмиран, паркиран на тръстиката. Пусто и празно е още. Чак се чудя да не съм объркала ден и час. Имам да отмятам задачи, зависещи от други, и се дразня на липсата им.

# 140
Добро утро и успешна нова седмица!
Отивам на зъбар, ма като знам, че е февруари, не ми е толкова смъцафръцано.

# 141
Добро утро, спорна да ви е седмицата!
Като почти всяка неделя вечер, не спах добре. Едната кола пак даде фира, а ще пътуваме в края на седмицата. Телефонът ми не ще да се зарежда нормално, на около 80% спира, а с много зор тръгва. Не е нов и хубав, но аз не обичам да сменям такива вещи и ми е криво.
Помрънках, време е да се захващам за работа. Хубав ден!

# 142
Белушани, и аз много мразя да сменям устройства.А да давам пари за нов телефон, много ме е яд.
   И аз на тръстика, кафето купено, една пратка подготвена, сега ще звънкам на куриер.Гледам някакъв пакет от Спиди,ама явно е за някоя дружка.Те си адресират пратките до мен, защото винаги има човек .

# 143
Добро утро. Добре, че прочетох Бър за пералнята, та се сетих, че и аз трябва да пусна. 🤣
Белушани, виж буксата дали не е събрала боклуци. Най-често това е проблемът.

# 144
Ами как да видя, Ени? И ако има, какво да ги направя?
С много зор и ръчкане започва да зарежда и например е на 53% и ми дава, че ще се зарежда 4-5ч. Старичък е, сигурно има 4-5 години ама си работи и много си го харесвам, снабдила съм го със сумати калъфи от Шейн, не ми се сменя.

# 145
С една игла/кърфица разръчкваш внимателно! буксата. Ако има нещо ще излезе Simple Smile

Добро утро! Дете на градина, аз в офис. Стискайте палци да издържи повече време на градина и да си влезем в нормалната рутина.

# 146
Добро!
Трудно станах днес.
Синкото поне пропуска фитнес сутринта, защото… доучва. 😤 Пак сума ти тестове ще има тази седмица. Днес- два. Физика и математика.
… като знам, че е февруари, не ми е толкова смъцафръцано.

На мен февруари ми е по- тегав от януари. 😖

Хубава седмица желая.

# 147
Белушани, както Мирра е написала. Светваш с нещо вътре и внимателно с игла вадиш, каквото има. Обикновено мъхчета от джобовете и прах. Ако не става, може да се смени буксата, то е модулче, ако се е прецакала и не става с чистене.

# 148
ТиЛи, на февруари хубавото му е, че докато мигна, и свършил Simple Smile
Покрай моите вкъщи се уча да харесвам зимата. Ох, какъв вятър излезе, сутринта беше спокойно. Иде студ.

# 149
ТиЛи, на февруари хубавото му е, че докато мигна, и свършил Simple Smile

Явно доста бавно мигам през това време от годината. Grinning
Ще мине и замине, то ясно. Ама това не пречи да ми е тегав.

Днес една пилешка супа ще направя и туй щеЙ.

Трябва да тренирам, а ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт