Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 553
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Euskal Herria
Наш Григор Димитров се отказал след първия сет, защото го убивали маратонките, а нямал резервни Anguished Мъх.
Ох, идеално го разбирам. От три месеца съм с ужасни болки, смених няколко чифта маратонки и обувки, ама положението е зле. Най-добре ми е боса да ходя, у дома - да, ама на работа - как? То доскоро и боса не можех, поне ликвидирах част от причините, ама още съм далеч от добро състояние. Май ще трябва да ходя до личната. А като я знам как охотно ме праща за операции...
И на работа се разправяме с шефа за отпуските.
Въобще - купон.
Болните да оздравяват! И проблемите да се разрешават бързо!
Наспорт, общество!

# 1 576
  • София
Важно е човек да се чувства добре  и нй-вече здравословно всичко да е наред.
Аз не пия газирано, алкохол, сокове  бира, само вода и чай без захар.
Не ям месо, риба, яйца, картофи, ориз и бобови веднъж седмично. Хляб почти не ям.
Салати, вечер до 19 сме вечеряли.
Не закусвам, на работа нямам движение и ям вдки 100 гр различни и плодове. Тях ги избягвам вечер. Пия по над 3 л вода.
Кафе пия сутрин и вечер със захар и сладко ям.
Джънк не влиза вкъщи или супер рвдко.
Това ми е начин на хранене от 13 г.

# 1 577
  • София
Събирам идеи също и за бизнес облекло, че май служебно скоро ще трябва да се курдисвам в костюм със сако. Обичайно плюс-сайз дамите добре ги стилизират с вталено сако и пола до коленете, само че аз нямам изразена талия. По-скоро съм голям ствол, а не пясъчен часовник, ако ме разбирате правилно Simple Smile  Ще заложа на панталон и разкопчано сако, хубу, обаче ми е трудно да се спра на вярната материя. Ама нищо де, имам време.

Костюм ли трябва да е точно? На теб ти отива рокля, виждала съм те на сватбата. Сложи рокля и едно сако отгоре.
Може и панталон - широк, а сакото да е с визия на вталяване. За материя не знам, аз предпочитам естествените.

# 1 578
Важно е човек да се чувства добре  и нй-вече здравословно всичко да е наред.
Аз не пия газирано, алкохол, сокове  бира, само вода и чай без захар.
Не ям месо, риба, яйца, картофи, ориз и бобови веднъж седмично. Хляб почти не ям.
Салати, вечер до 19 сме вечеряли.
Не закусвам, на работа нямам движение и ям вдки 100 гр различни и плодове. Тях ги избягвам вечер. Пия по над 3 л вода.
Кафе пия сутрин и вечер със захар и сладко ям.
Джънк не влиза вкъщи или супер рвдко.
Това ми е начин на хранене от 13 г.
Вещица Heart

# 1 579
Азалия, с по-малко сладко и по-малко джънк по мои наблюдения не става. Или режеш за доста голям период от време, или резултати не чакай. Особено ако си на някаква вариация на НВХ, дори малките прегрешения спъват и организмът си ги усвоява на макс.

Иначе спортът, който при мен води до бързи видими резултати, е интервално тичане. Спринтове, които редувам с бързо ходене до нормализиране на пулса.

# 1 580
Попи, точно в 10ката! Просто се надявах, че някак си ще потръгнат нещата след промените, които направих. И се надявах да успея с по-осъзнато хранене, повече протеини, без стрес и строги диети. Но явно при мен няма да стане така.
Най-любимия ми метод за сваляне на килограми е 20 дни плодолечение, ама възвръщаемостта е гарантирана за съжаление.. 🤷🏻♀

# 1 581
Аз съм фен на балансираните режими, в които В не са съвсем изключени или на критичния минимум. На плодовите, житните и всякакви монодиети, съм антифен. Но реша ли да свалям сладкото го режа изцяло. Без захар мога, с малко не мога. Ей сега пак се опитвам да го спра, че 2 месеца поред съм с жесток ПМС глад и една колежка 2 дни носи сладкиши. Ми цял ден акълът ми там. Joy

# 1 582
  • София
Да, въпрос на нагласа и организъм.
Аз съм крайна.
Но без сладко не мога.

# 1 583
Аз пък мога без сладко, не ям. С някакви изключения два пъти годишно, примерно. Не обичам.  И съм дебела. Казах ли Joy Не се движа обаче. Никак. Трябва да се пробвам пак да махна млечните, но ми е трудно там. Месо, айца със салата,  не е моето.

# 1 584
  • Наблизо
Алооо!

Сири,пък ти дебела била.Наши си каза размера тука.
Градските ме знаят на какво приличам
 И каква сфера съм.
Аз покрай предаването за отслабващи по бтв се мотивирах,на терапия съм също и храненето ми е броене на калории,но ям всичко.Ползвам приложението carb manager,но съм го нагласила на умерени въглехидрати и мазнини.При мен кето не работи така или иначе.
Учудена съм обаче как с терапията и намаления апетит успявам все пак да ям всичко и да се събирам в калориите ми и чак да остават.Старая се и да ям де,че и без храна няма да отслабна трайно.Да видим до къде ще я докарам,има някой друг свален килограм,но още не ги отчитам особено.
Аз съм на диета от почти 25 години и в момента се опитвам просто да си тренирам главата.Отслабването ще е плюс.
Болничките,как сте?

# 1 585
Мен пък ми е тегаво без ееца и сирене Rolling Eyes
Сладкото грам не ме вдъхновява. В смисъл кефи ме, ама не ми е жизненоважно. У нас сладкиши не правя никакви.
Сега точно до към май ми липсват вече много пресни сезонни, то освен ябълки и корени не знам сезонно има ли друго....

# 1 586
Тц, тц, какви сте такива нечовеци, да не ядете сладко Grinning

# 1 587
  • Euskal Herria
Ох, аз пък правя сладкиши всякакви, ама нямам желание да ги ям. Тръпката ми е в приготвянето им.

# 1 588
Хайде, изгрявайте Simple Smile Coffee

# 1 589
Добрютру!

Хайде, Златенце, щом си казала, идвам да огрея Grinning

Дорчестър, мерси за този акаунт, сега ще разгледам, току виж я добавя да ми разведри малко фийда, че е много тягостен.
Съвсем за мен е Simple Smile за Сиросчето ньие е баш.

За бизнес облекло не мога много да помогна,  но сако върху рокля,  че и върху дънки върши чудеса понякога.

Общи условия

Активация на акаунт