Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 565
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 135
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, ще ги погледна като отида в Лидл. Simple Smile

# 136
Онези кърпички в кутийка за бърсане на очила,стават и за почистване на екрана на смартфона.

# 137
Подарявам:
Скрит текст:

# 138
Благодаря, Ранобудна. Паднаха ми се от скреч картата с отстъпка, та се замислих дали да не ги пробвам.
Deaf, тези кърпички за очила ги ползвам и за екрана на телевизора

# 139
Софийското кисело мляко Родна стряха и преди ли беше на Данон, че не съм обръщала внимание на старите опаковки?
 За Лидл в другите градове, че млеката са на различни производители и отпред на опаковката пише от кой град са.

# 140
  • София
Софийското кисело мляко Родна стряха и преди ли беше на Данон, че не съм обръщала внимание на старите опаковки?
Чак толкова назад не помня, но преди сегашните Деъри Дей беше Шрайбер, които купиха завода на Данон.

# 141
Новата брошура
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/10-02-16-02-abb358/view/flyer/page/1

Брошура за Русе Липник
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/10-02-16-02/view/flyer/page/1

Пуснали са и дубайски шоколад. Назад сме с материала. В сръбския, гръцкия и румънския Лидл има още от миналата година Joy

# 142
  • shumen
Скоро прах за пране Омо пускали ли са?Следя брошурите,но не съм го виждала,а майка ми само с него пере.

# 143
Благодаря, Ранобудна. Паднаха ми се от скреч картата с отстъпка, та се замислих дали да не ги пробвам.
Поставят се на една пластмасова джиджавка. И аз ги харесвам.

# 144
Благодаря за брошурата.
Как се справя комплектът за маникюр и педикюр? От мен пилата за пети има твърдо НЕ.

# 145
Джиджавката я имам, затова ги загледах Simple Smile
Поставят се на една пластмасова джиджавка. И аз ги харесвам.

# 146
Може ли мнение за този зехтин? Предварително благодаря!

# 147
  • Димитровград
В Димитровград киселото мляко на Родна стряха е два вида- Ведраре и Железница или Горна Малина. Избирам винаги от с.Ведраре.

# 148
  • София
Днешните допълнителни купони от мейла имат технически проблем и не могат да се трансферират успешно в Плюса.
Пускат втори мейл малко по-късно с извинение за техническата грешка и работещ трансфер.

# 149
Какви са тези допълнителни купони, аз защо нямам?

Общи условия

Активация на акаунт