Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 674
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Трябва да се абонираш ( безплатно, разбира се ) за тях. Пристигат от info@mail.lidlplus.bg

# 151
А как да се абонирам?

# 152
  • София
Не помня 🙃 Изчакай запознат да се включи. Прегледах набързо опциите в самия Плюс, но не намерих на първо четене. Погледни все пак там - по логика.

# 153
Моят профил - комуникации избирате push up, email. Аз днес още не съм получила..

# 154
Благодаря, избрах ги. Сега ще чакам.

# 155
Всеки ден ли пращат купони, ако се абонираш? И още един глупав въпрос, къде ги пращат в пощата ли? Ако е така, за да ги използваш трябва да влизаш и в пощата.

# 156
Всеки ден ли пращат купони, ако се абонираш? И още един глупав въпрос, къде ги пращат в пощата ли? Ако е така, за да ги използваш трябва да влизаш и в пощата.

Всеки четвъртък изпращат 2 купона на имейл, като може да се избере един от тях.
Натискаш на бутона от имейла и се отваря сайта на лидл, където пише “успешно” нещо такова.

# 157
Може ли мнение за този зехтин? Предварително благодаря!
 На нас зехтинът ни хареса. Цветът му е малко по-тъмно зелен и мътен, не горчи. Но предполагам, че като всяко нещо е въпрос на вкус.

# 158
Здравейте, може ли мнение за прахосмукачката против акари? Гледах, че другата седмица ще я има и събирам мнения. Дали изобщо събира нещо? . 🙂

# 159
Подарявам
Скрит текст:

# 160
И аз влязох да питам за това
Здравейте, може ли мнение за прахосмукачката против акари? Гледах, че другата седмица ще я има и събирам мнения. Дали изобщо събира нещо? . 🙂

# 161
И аз влязох да питам за това
Този модел не съм го виждала, но имам от другия и съм определено доволна.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:04 от iren11

# 162
Панталон някой търсеше - Младост 2 , на Ляпчев -1 черен , номер 42 и бял също:
Скрит текст:
.  
Иначе , в този новия в Младост ,  зад Била , обикновено има доста неща изостанали от стари промоции -много го харесвам .

# 163
  • София
Кой нов "в Младост зад Билла"?
Този до метростанция Младост 3 ли?

# 164
Кой нов "в Младост зад Билла"?
Този до метростанция Младост 3 ли?
Май да , зад Била и Кауфланд - Младост 3 е май ..той е много зареден и не е май много оборотен и се задържат доста дълго нещата.

Общи условия

Активация на акаунт