Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 011
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 525
2.99 са картофите

# 526
Картофите с отстъпката са 2.99, а без са 4.29

# 527
  • Сливен
Миналата седмица една мацка писа ,че е купила 8бр котидж сирене с купона.

# 528
Ако някои иска купон за сирене или картофи да пише и ще го активирам

# 529
Когато няма написано на купона за бройки - значи няма ограничение.
 Аз съм купувала пакетчета ванилия с купон - минаха 30 бр с намалението.

# 530
Повечето касиери са отзивчиви и сами предлагат да разделят количеството на две бележки.

# 531
  • София
Повечето касиери са отзивчиви и сами предлагат да разделят количеството на две бележки.
Ама купона е един и като го маркираш на първата бележка, за втората няма купон и продукта е на реална цена.

# 532
С предния купон за котидж взех 12бр

# 533
Любимо ни е сиренето котидж от Лидл,но не ми пращат купони по имейл😢Четох,че днес изтича,тъ някой ако има излишен купон бих се радвала. Благодаря предварително 🤗

# 534
  • София
Благодаря, а важи ли за light версията или само за класическия котидж?

# 535
Взех само обикновен, не съм сигурна дали лайт е на същия код, при нас май отдавна не съм го виждала.
А новото сирене котидж, което сега е намалено на 1,50 или нещо такова (май само за събота и неделя), на мен ми харесва още повече - има течна сметана около топченцата сирене. Но знам, че други предпочитат обикновеното все пак.

# 536
  • София
Взех само обикновен, не съм сигурна дали лайт е на същия код, при нас май отдавна не съм го виждала.
А новото сирене котидж, което сега е намалено на 1,50 или нещо такова (май само за събота и неделя), на мен ми харесва още повече - има течна сметана около топченцата сирене. Но знам, че други предпочитат обикновеното все пак.
Да, съгласна съм и на мен ми харесва повече новото на Pilos. Другото е по сухо някакси.

# 537
Здравейте! Доволни ли сте от тази четка за почистване? Става ли за фурна и за баня?

# 538
Кафемашината на Bergner май не са я пускали досега.

# 539
  • Бургас
Здравейте! Доволни ли сте от тази четка за почистване? Става ли за фурна и за баня?
Скрит текст:

Има ги в Тему на половината от тази цена.

Аз пак изкрънках купон за пет лева. Явно бойкотът вчера е бил толкоз успешен, че нямаше нищо - ни филе от лаврак, ни шаран, ни масло с билки...

Общи условия

Активация на акаунт