Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 032
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 840
  • Сливен
Относно допълнителните купони по email: аз също не получавах. Разбрах за тях от тук преди дни. Влязох в профила си и смених с друг email и о чудо получих ги прословутите два купона. Така че пробвайте да смените досегашния си email.

# 841
Оф, шкембето което купих от лидл адски мирише на хлор. Киснах, мих, варих, оцет, чесън и не става за ядене. Вкусът на белина се завръща въпреки всички подправки. Цял казан, дано поне кучето го яде.
То не остана какво месо да купувам от лидл. Само пилешко и пуешко с големи резерви, свинското не става ( само на дърти нерези попадах и се отказах).

# 842
  • Somewhere far away
Взимам пилешкото на РОСО и ми харесва, защо с големи резерви?

# 843
Шкембе купих в четвъртък. Сготвих го в петък, не миришеше на хлор. Хареса ни.
Пилешко и аз предпочитам на РОСО.

# 844

Хубава цена за 1 кг ,ама аз днес купи 3 кг за 32 лв от Метро. Дано повече хора преценят и  разберат ,че е скъпо и не си дават парите за това.Понякога и от Била съм купувала 1кг за 10 лв ,ама 17 лв е вече прекалено. И 3 пъти ходих и забравях да купя чаршафи с ластик ,днес вече нямаше .

# 845
Шкембе купих в четвъртък. Сготвих го в петък, не миришеше на хлор. Хареса ни.
Пилешко и аз предпочитам на РОСО.
Аз вчера го купих - произход Нидерландия, производител Тандем ООД

# 846
  • София
Хубава цена за 1 кг ,ама аз днес купи 3 кг за 32 лв от Метро. Дано повече хора преценят и  разберат ,че е скъпо и не си дават парите за това.Понякога и от Била съм купувала 1кг за 10 лв ,ама 17 лв е вече прекалено. И 3 пъти ходих и забравях да купя чаршафи с ластик ,днес вече нямаше .
Всеки съвет е от полза 👍
Но и трябва да отчетеш факта, че повечето хора нямат нито интерес, нито желание, нито време да обикалят вериги наред. И че по картинки не става - това филе е съвсем различно от другото, което редовно е на промо 9-12 лева за кг.

# 847
Съгласна съм ,че хората нямат време или превоз понякога ,аз самата не всеки път мога да отида до Метро.Днес бях там за друго но ми казаха за филето ,че е на добра цена и после гледах брошура на Лидл за следващата седмица.И да,различни са ,но и разликата в цената си е почти двойна.

# 848
Е то това е царевично пиле, затова цената му е такава. Иначе редовно по вериги "нормалното" е под 10 лв.

# 849
Каква е цената на яйцата от свободни кокошки с купон? Че бях в магазина, но не погледнах

# 850
Имам за активиране от имейла купон за пуешки хапки или макадамия, ако някои иска едното да пише.

# 851
Имам за активиране от имейла купон за пуешки хапки или макадамия, ако някои иска едното да пише.

Може ли купона за пуешки хапки?

# 852
Имам свободен купон за хапките, валиден още 3 дни.
Скрит текст:

# 853
И аз с купоните съм много зле, на имейл нищо не получавам, а Лидл ми е под прозореца и основното пазаруване ми е от там.

От тези ароматизатори взимали ли сте? Хубави ли са ароматите?

# 854
  • Пловдив
Аз съм взимала, не съм доволна. Нямат аромат.

Общи условия

Активация на акаунт