Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 994
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 930
Аз също ползвам такъв интимен гел, но нямам проблеми по принцип, така че не съм критерий. Ползвам сензитив, той е без аромат.

# 931
И аз използвам този интимен гел. Точно липсата на аромат ми допада.

# 932
  • Русе
Може назад в темата да е писано, за което предварително се извинявам. Та въпроса ми е забелязвам, че на всички магазини в града пристрояват допълнителни помощенея, знаете ли какво ще е тяхното предназначение?

# 933
# 934
Вероятно ще поставят машини за бутилки и кенчета Simple Smile
Може назад в темата да е писано, за което предварително се извинявам. Та въпроса ми е забелязвам, че на всички магазини в града пристрояват допълнителни помощенея, знаете ли какво ще е тяхното предназначение?

# 935
  • София
За бутилки и кенчета е, да.
Въпрос на време е депозитната система да стане задължителна.

# 936
  • Перник
Много съм доволна от този интимен гел (оранжевия). Особено за цената си е попадение. Лек аромат, оставя усещане за свежест и чистота след измиване и не дразни. Не знам какво друго се очаква от интимен гел. И е с помпичка,  което за мен е важно, за да ми е удобно. Само него ползвам.

1:1, само дето от време на време си купувам и  някой друг за разнообразие Simple Smile

# 937
Привет Какво ще кажете за този гел за интимна хигиена
Купувам подобни но този никога не съм купувала просто ако може малко повече инфо
Аз го харесвам, защото не е пенлив и бързо се изплаква.

# 938
И аз харесвам интимния гел, от няколко години съм основно на него. Купувам този с оранжевото на опаковката.
Не знам какво толкова има да се каже за него - за мен за хвалба е фактът че няма какво да кажа Grinning Не е силно парфюмиран, не ми причинява дразнене или някакъв друг проблем, то какво друго да искам от просто измиващ продукт?
За мен е не по-лош от каквото друго по-масово има по магазините. Плюс удобна опаковка и ниска цена.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 18:24 от natka

# 939
Някой пробвал ли е тези сладки? Не ми харесват, че имат маргарин в състава, но вчера толкова апетитни ми се видяха, че цяла нощ ги мислих Satisfied

# 940
  • София
За бутилки и кенчета е, да.
Въпрос на време е депозитната система да стане задължителна.
И не е лошо да променят цената,защото в други държави като в Германия от едно шише пластмасово се взимат 0,25 евро,а не като тук 5 ст.
Няма да го използвам

# 941
Някой тези дни беше питал за скалички. В тематична седмица ли са били, че не видях такова чудо днес

# 942
  • София
И не е лошо да променят цената,защото в други държави като в Германия от едно шише пластмасово се взимат 0,25 евро,а не като тук 5 ст.
Коя цена да променят?
В Германия е Нула, тези 25 цента плащаш предварително винаги.
Тук е 5, но изцяло бонус.
Надявам се не коментираме в темата ордите с чувалите, които живеят така.

# 943
  • София
Да,така е,но и е по- евтино по принцип и за това българите нямат стимул да ги събират и връщат за тези 5 ст.

# 944
Радвам се,че ще има навсякъде. И в нашия Лидл нещо строят, явно е това. Събирам в един чувал кенчета и бутилки, но тъй като ми е далеко, този в който ги събират, започнах да събирам само малки бутилки, а големите си хвърлям в жълтия контейнер.

Общи условия

Активация на акаунт