КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 617
  • 736
  •   2
Отговори
# 720
На К-скан в мобилния апп как се добавят артикули, които са на бройка, примерно баничка?

# 721
На К-скан в мобилния апп как се добавят артикули, които са на бройка, примерно баничка?
Не съм пробвала с неща от пекарната, но при зеленчуци на бройка сканирам QR-кода от етикета с цената.

# 722
По същия начин е и с нещата от пекарната-сканираш етикета.

# 723
Къде е К- скан?

# 724
Къде е К- скан?

При начален екран, горе е ляво.

Благодаря за отговорите. Ще пробвам.

# 725
  • Пловдив
От днес кафето е с нова цена в  магазина.

# 726
Кое кафе? И капсулите ли?

#БГМлоялнапрограма

# 727
Някой питаше за безкофеиновото кафе на тяхната марка - при нас в събота имаше, но едно кашонче само. Не изглеждаше да е зареждано скоро.
#БГМлоялнапрограма

# 728
От днес кафето е с нова цена в  магазина.
Кое кафе, тези с тяхната марка ли?
Вчера успях да купя разклонител.
Мнение за тенджерите от серията розово злато?

# 729
Брошура за новия Кауфланд Кремиковци бул. Ботевградско шосе
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet1_1090_BG11-FL1 … view/flyer/page/1

# 730
  • София
Здравейте, видях, че Кауфланд доставят с Глово. Понеже досега не съм поръчвала, исках да попитам дали има някакви ограничения? Виждала съм, че доставчиците са с колела, не зная дали има други. А искам да поръчам тежки неща - вода, консерви, буркани, сокове и като го сметна, ще минат 25 кг.

# 731
  • Sofia
Здравейте, видях, че Кауфланд доставят с Глово. Понеже досега не съм поръчвала, исках да попитам дали има някакви ограничения? Виждала съм, че доставчиците са с колела, не зная дали има други. А искам да поръчам тежки неща - вода, консерви, буркани, сокове и като го сметна, ще минат 25 кг.
Поръчвала съм китайско от ресторант с Глово, но пристигнаха с кола, макар, че не е много тежко.
Поръчвала съм и КФС и лекарства, тях ми ги носеха с велосипед.
Зависи кой е бил свободен мисля
Но определено има и коли

# 732
Тези дни за първи път ми се случи нещо в магазина. Досега си мислех, че няма начин намалена цена от сканиращото устройство да се окаже, че не е такава (освен да е още по-намалена междувременно), но... Купих намален плод. На сканиращото устройство излизаше с цена 0,99 лв/опаковка. Но на касите излизаше на редовна цена. Върнах се при плодовете, а там беше намален същият вид плод, но на кг (вместо опаковка 1 кг).🤔 И много "удобно" две от трите сканиращи устройства не работеха, бяха блокирали. Само най-далечното работеше. Както и да е, платих и после отидох на Информация, за да ми върнат разликата. Първо се опитаха да ме убедят, че аз греша, другият вид било намалено. Но аз бях направила даже снимка директно на екрана на сканиращото устройство. Още по-странното беше, че от двата кода, които се появяват на екрана, нито един не съвпадаше с този от опаковката...Понеже доста се изнервих от обикалянето от/до сканиращите устройства, а и там при сканиране се изписваше 0,99 лв, се заинатих, та ми върнаха разликата от платената сума.
Но още по-странно беше, че в момента, когато служител каза, че ще намаляват кивито, още тогава нямаше нито един брой киви на килограм...Остава загадка как точно са объркали в системата кодовете с намалението, че и описанието. И всеки друг, който е взел същия плод и е проверил цената му на сканиращото устройство, е платил по-високата цена на касата.🙄
Освен това, за пореден път единият вид четки за зъби, уж на промоция, бяха заредени на погрешно място (или пък етикетът с цена е поставен не където трябва). Но пак в ущърб на клиента. Цената горе-долу двойна. Не твърдя, че е нарочно, защото знам, че служителите не си прибират разликата в джобовете, но просто поредно недоглеждане.
И щях да купя за малко едни чайове с кауфландска марка. Бъз с касис (или арония) и череша. Обаче не стига че има 5% сладък корен в тях, ами са сложили и малтодекстрин.🤪 Пия чай без да го подслаждам, добре че прочетох подробно състава. В другия вид пък, който е с малина и лимонови корички, има добавена стевия (веднъж се минах да го купя и вместо свежест от лимона получих блудкаво сладък чай).☺️
А, и едни деца (момчета) подритваха някаква хлебарка срещу витрините с месо и маслини. Не можах да разбера дали беше жива, преди да я стъпчат, или вече беше умряла. Аз съм виждала умряла хлебарка в нашия филиал зад бурканите с кисели краставички, но жива не.
Не знам дали има общо с хлебарките, но предишната вечер се изумих как служители чинно и старателно мият витрината с месо, както и тези със замразените хранителни продукти. По минимум двама на всяко място, един минава с парцал с препарат, друг подсушава. Впечатлих се. Досега съм виждала да чистят, разбира се, но не чак толкова старателно в работно време.🙂

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 23:22 от dolce miele

# 733
Поръчвала съм китайско от ресторант с Глово, но пристигнаха с кола, макар, че не е много тежко.
Но определено има и коли
Преди 1-2 години бях поръчала 25кг зеле, очаквах да е чувал, но донесоха няколко торби, мъжа ми ги получи и не знам как ги докараха

# 734
Но определено има и коли
Преди 1-2 години бях поръчала 25кг зеле, очаквах да е чувал, но донесоха няколко торби, мъжа ми ги получи и не знам как ги докараха
Със сигурност не е  било с колело. Предполагам, че според обема на поръчката предават доставката на куриер.

Общи условия

Активация на акаунт