Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 66 919
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 065
  • на морето
Снощи пратих сина ми да вземе пратката от кутиите и не работеха бутоните, не можеше да се въведат никакви числа. Възможно ли е да са замръзнали? Случвало ли се е на друг? Днес ще пробвам и аз, но ако не става, да звъня на телефона ли?

# 1 066
  • София
Ако имаш инсталирано приложението на Бокснау, може директно с него да се отвори кутия без да въвеждаш код.

# 1 067
  • Асеновград
По принцип като нямат място, пишат го на съобщение.
Досега съобщение, че в кутията няма място не съм получавала. Направо идва къде е доставена. по целия град съм ги събирала. Даже се е случвало две пратки в един ден, куриера ги слага в две различни кутии, и двете различни от посочената за доставка, и ако човек не е с кола, си е проблем.

Винаги като избраната от мен кутия е друга, получавам това:

И отдолу е съобщението къде се намира пратка с ПИН кода.

Ако не получаваш това, може би просто система избира грешна кутия за теб и БоксНау не са виновни в случая.
Няма как системата да избира грешна кутия за доставка, при положение ,че в сайта на Бокснау до последно стои за доставка точната кутия. Съобщение идва само къде е доставена, и в него е адреса. След като се достави в съответната кутия, на сайта им се сменя веднага и предварително определената изчезва, а се появява тази в която е доставена. Чак толкова да не мога да си проследя...............  Не веднъж съм комуникирала с Бокса, системата им е такава, стига буса до кутиите, слага толкова пратки колкото има свободни, останалите за този адрес заминават в някои следващи кутии на друг адрес. Даже да се пренасочи за желания няма гаранция, че ще дойде в него, понеже ако няма пак места ще я преместя този път в някоя друга, и така. А пренасочването за провинцията го дават между два и три дни работни дни. В градовете с един пощенски код няма как да се сменя каквото и да било.

# 1 068
Да, щом в сайта стои правилната кутия до последно, значи не е имало свободни. Но странно, че не изпращат такова съобщение.

# 1 069
  • В страната на бурите
Аз продължавам да получавам офертата 80/100, но се самоспрях. 2 месеца поръчвах почти веднага след като си събера кредита. Сега ми даде и опция Колело с купони, завъртях и го спрях на 100 лв. (по съвет тук) и получих само супер купони (80 за 160, 50 за100, 40 за 80 и 30 за 60). За първи път имам само такива. Та ползвах 2 (големия и още един), поръчах телефон за майка ми ( https://share.temu.com/Z4WFeJi046A ) и разни домакински неща - пердета, сешоар, тишлайф, един куп дреболии. . Имах и събран кредит, та доплатих може би 20 лв.
Та за мен това е вариант, ако искате да поспрете с офертата с кредита, аз се поуморих 2 месеца всеки ден да влизам и заявявам кредит, да мисля дали не съм забравила Simple Smile

# 1 070
  • Плевен
Моето подозрение за Бокснау, поне при мен така ми се струва. На няколко пъти се случва да са "недостъпни" близките до мен кутии и да ми оставят пратката в уж най-близките на 2км. На последната такава случка се сетих, че в приложението може да се види приблизително какви свободни кутии има. Еми имаше си! Обадих се да я пренасоча и направо казах на служителката, че подозирам, че понеже там не е удобно за паркиране и ги слагат на място, където има паркинг.

# 1 071
За пердетата внимавай, че размерите са в опънато състояние. С блондинския ми мозък го осъзнах чак, като тръгнах да ги закачам. Добре, че не беше минал периодът за връщане.
Това го зная. Лятото си купувах от наш сайт, но последно ми отказаха една поръчка, за цвета, който си хареса дъщеря ми, предложиха ми близък и след малко ми отказаха и него. Затова сега си търся от друго място. Проблема е, че ми трябват плътни пердета с перделък и за широк прозорец, а повечето предлагани са тесни.
Аз лятото си поръчах от една фейсбук страница.Имат магазин в Илианци.Ако те интересува ще я потърся.

# 1 072
  • пустинята Гоби
Бокс нау кутиите до нас са на място неудобно да се паркира, затова винаги получавам пратките си по малкоте часове (11-12 часа вечерта).

# 1 073
За пердетата внимавай, че размерите са в опънато състояние. С блондинския ми мозък го осъзнах чак, като тръгнах да ги закачам. Добре, че не беше минал периодът за връщане.
Това го зная. Лятото си купувах от наш сайт, но последно ми отказаха една поръчка, за цвета, който си хареса дъщеря ми, предложиха ми близък и след малко ми отказаха и него. Затова сега си търся от друго място. Проблема е, че ми трябват плътни пердета с перделък и за широк прозорец, а повечето предлагани са тесни.
Аз лятото си поръчах от една фейсбук страница.Имат магазин в Илианци.Ако те интересува ще я потърся.

Моля и аз за координати, че съм на същата вълна.

Иначе на някои има такава снимка, която ясно показва и двата варианта на закачане.

# 1 074
Редми имат ли Гугъл? Планирам да поръчам на щерката с купон и събран кредит, но ми е важно да има Гугъл и всички приложения с него.

# 1 075
  • Асеновград
Преди минути , взех пратка от Пощите от 14.02 е в София, тази сутрин ми дойде съобщение, 6 дни до провинцията.
Хич не ми се зарадваха, че съм на линия с отварянето на Пощата, още всичко било в чували, не било разпределено.
Отзив за мъжките памучни панталони, първия ще го връщам, двата в други цветове които дойдоха сега са памучни, но и двата цвята различна материя. И трите са поръчвани от един търговец и по описание трябва да са 100 % памук. Очаквам още дрехи и ще събирам за едно връщане, няма смисъл да тичам за по една дреха.
Този път нещата бяха в два сиви плика. В единия основните, и отвън само един панталон, и всичко във втори плик. Може да са го планирали за два пратки и в последния момент да са го обединили.

Редми имат ли Гугъл?

Да имат.

Вчера тествах батана маската, страхотна е, но трябва да се стопли, аз я затоплих в съд с топла вода, за да се втечни, и размазва, иначе е гъста паста която не може да се разнесе по косата.

# 1 076
  • На изток от Ада
Редми имат ли Гугъл? Планирам да поръчам на щерката с купон и събран кредит, но ми е важно да има Гугъл и всички приложения с него.
трябва да имат.

# 1 077
Момичета, благодаря. Сетих се, че едните китайчета нямаха и се запитах точно Ксиоми Редми имат ли

# 1 078

Момичета, ксаоми Редми има ли Гугъл, фемили линк, Гугъл магазин?

Да, те са с андроид..ползвала съм редми, сега съм с Росо - имат си всичко (фемили линк не съм ползвала)

# 1 079
  • 1st floor
Сутринта заявих връщане и ми прати съобщение, че е одобрено и да не връщам стоката. 😃 Всеки път ли прави така за дребни тъпотийки?

Общи условия

Активация на акаунт