Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 053
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 125
То не е за парите, а за това как бих изглеждала. То си изглежда и малко смешно, де 😃

# 1 126
  • На изток от Ада
Дадоха ни 2 подаръка при поръчка за 50 лв . Но няма да поръчам, не може само Тему трябва да се яде.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 16:23 от nasito8988

# 1 127
  • Варна
ЦЦЦ... Много странно, да днес го промениха от минус в плюс, но за първи път ми се случва...
Unicredit-да,но никога не ми се е случвало досега. Кредит в Temu нямам.

# 1 128

Ако с това ме види мъжа ми, ще ме подиграва до Китай и обратно 🤣🤣🤣
О, аз вече му се показах за майтапа, много се смяхме и двамата. Важното е, че аз съм хепи и то без пари, че и резултатът е супер без горене на косъма. На него по-лошо му става като му кажа колко пари съм дала за скъпи продукти и уреди за коса. Абе, фенове сме и двамата на Тему, ще го светна и за кредитите, че и аз да намажа нещо, защото моите не си ги давам (не, че не купувам и за него, де). Laughing
ПП: Мъжът ми беше в Китай за месец миналата година и каза, че офертите на Тему няма кой да ги бие, дори и там.
Дадоха ни 2 подаръка при поръчка да 50 лв . Но няма да поръчам не може само Тему трябва да се яде
Е, то не знам какъв подарък е като на практика си ги купуваш нещата. Аз така се подлъгах с купоните. Два безплатни артикула и подарък купони за много уж пари. Купих си нещата без да се замисля, че ще ми дръпне от натрупания кредит, а купоните бяха неизгодни. Все едно, пак са ми на сметка покупките, но явно за да ти дадат от "хубавите купони" при тази сделка, т. нар. подаръци, които си купуваш всъщност, трябва да са на по-висока цена. Моите "подаръци" бяха за 44 лв.

Скрит текст:

Ако можете, използвайте кодовете на купоните, защото аз няма да ги ползвам.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 16:31 от FreakOnALeash

# 1 129
На въпроса за обеците. Купувах такива, на които има печат 925, което не е гаранция разбира се. В момента щерката  носи единия чифт
  https://share.temu.com/VJwMSywShtA
а като мен е алергична към неблагородни метали и доколкото виждам няма проблем. Надявам се и другите да са сребро, а не леко посребрено тенеке. Може да се пробват с магнит, ако среброто е малко магнитът ще ги привлече, ако е по стандарт - не. Среброто е мек метал и не може да е чисто, но все пак пробата трябва да е 925 сребро + други метали за здравина.
Аз купих таблет от 210 лева. Използвах купон 80/160 и събран кредит от оферта 80/100 в размер на 57 лева. Така реално доплатих 73 лева за таблета.
В момента стратегията ми ще бъде да взема VR очилата + още нещо с оферта за връщане на кредит 80/100 (имам такава) и като събера кредита да преиздам купон 80/160 (имам неизползвани) и да купя телефон на каката за 231 лева, за който ще доплатя разликата - 70 лева. Или за 170 лева ще взема неща за 330. А и аз имам едни 32 лева кредит от върнатите якета. Имам и други неща в количката, вероятно за още 100 лева поне, но не са толкова важни и вероятно докато им дойде ред ще поразчистя някои. За останалите мога да ги взема и с купони за 50% отстъпка.
Мисля, че за всеки "изгодното" е според навиците за пазаруване, офертите, които получава и нуждите. На мен в повечето случаи ми е по-добре да ползвам купони за 50% отстъпка, ако имам и събран някакъв кредит вкарвам и него.

# 1 130

В момента стратегията ми ще бъде да взема VR очилата

Mama Ru, харесала ли си някоя оферта? Пусни линк, ако е удобно Simple Smile

# 1 131
nad_tab Нещо не ви разбрах математиката.Давам 80 и ми връщат 80,все са си 80 лева по ефтин продукт,няма да стане 160.Все пак за този кредит преди това съм пазарувала за 100.Ако платя с купон без да ползвам кредит ще ми намали продукта с 90 лв.А кредита ще си го ползвам за поръчки около 100 лв,за които е най-изгоден.

# 1 132
Коментарът за офертите на предната страница, е безсмислен. С оферта 80/100 внасяш 100, връщат ти 80, но не в банката, а в магазина, за да се похарчат втори път. С купон за 50% отстъпка, похарчваш вместо 100 - 50. Остават ти 50 лв и не ползваш кредит в магазина.
Ако стоката е по-скъпа и се ползва купон за 90 лв отстъпка, се плаща с 90 лв по-малко. 90 е повече от 80 - т.е. купонът е по-изгодният вариант.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 16:50 от pppqqq

# 1 133
На мен преди ден ми излезе оферта с купони и имаше 90 за поръчка над 270. Но, като купувах робота нямаше.

# 1 134
  • Варна
Аз вчера си изхарчих кредита докрай и днес сутринта пак ми даде 80/100. Доволна съм. Пак се хвърлих на чаршафите. Много съм доволна, накупих вече няколко долни с ластик и комплекти калъфки с плик за спалните. Материите са смес - памук, полиестер, но са много приятни на допир.
Долни с 2 калъфки:
https://share.temu.com/M5IlqbePyUA
https://share.temu.com/hbvbrpDIPKA
И пликове с 2 калъфки:
https://share.temu.com/8rkzmwYpW3A
https://share.temu.com/JX2ynfaP0fA
https://share.temu.com/p5Irxbe4lqA

# 1 135

В момента стратегията ми ще бъде да взема VR очилата

Mama Ru, харесала ли си някоя оферта? Пусни линк, ако е удобно Simple Smile
Спрях се на тази по отзиви и средна цена.
 https://share.temu.com/EOGihCqiuaA

# 1 136
  • София
Коментарът за офертите на предната страница, е безсмислен. С оферта 80/100 внасяш 100, връщат ти 80, но не в банката, а в магазина, за да се похарчат втори път. С купон за 50% отстъпка, похарчваш вместо 100 - 50. Остават ти 50 лв и не ползваш кредит в магазина.
Ако стоката е по-скъпа и се ползва купон за 90 лв отстъпка, се плаща с 90 лв по-малко. 90 е повече от 80 - т.е. купонът е по-изгодният вариант.

Я сметнете пак, тези които имат оферта 80/100, тези 100лв. са ги дали преди месеци, и отдавна са им ги върнали като пари по картата, защото винаги има 1-2 неща в поръчката които не са с очакваното качество.

Никой не принуждавам да поръчва като мен, да си сметне кое ще му излезе по-евтино, но е факт че за последните 5 поръчки в тему съм платила 0лв. по картата са ми върнали над 200лв. използвам само офертата 80/100 и price adjustment. Не купувам неща над 100лв. тъй като предпочитам iPhone пред Realme, което не пречи Xiaomi да ми е една от най-любимите марки, просто продуктите над 100лв. купувам от други магазини.

Моят извод е, за еднократни поръчки - купон, ако някой иска да поръчва всяка седмица 80/100.

# 1 137
Моят извод е, за еднократни поръчки - купон, ако някой иска да поръчва всяка седмица 80/100.

Много точно обобщение.

# 1 138
Аз не връщам толкова често - обикновено са дреболии за по 5-10 лв и не във всяка поръчка, така че не ми връщат по картата.

# 1 139
Аз почти нямам върнати неща, по-точно 4 до тук. За първите две ми възстановиха 17-18 лева общо като кредит в Тему, без да ми ги искат обратно, за вторите - 32 лева, но ги изпратих. Първите две са неизползваеми за мен - непълна котешка играчка (липсват части) и панталон, който ми е доста голям и не подлежи на корекции, така че няма как да го нося. Да, за якетата имах опция да избера връщане на пари по карта, но реших да не чакам месец докато се случи реално. Така или иначе аз съм платила веднъж тези пари.
При 80/100 върнатите 80 се вкарват в нова покупка и се доплащат едни 15-20 лева. След 5 такива въртележки имаш стоки за 500, а си дал 180 примерно. Но не винаги може да се въртят по този начин. Както и да го смятаме, накрая винаги сме на печалба 45-60% максимум, но средно около 50% идва.
Телефони до сега съм купувала само от физически магазин, трябва ми за тийнейджър, ай фон на този етап не ми е опция. Аз съм фен на Нокия, но след пандемията и прехвърлянето на производството в Китай качеството им не беше вече същото, а и вече съвсем спряха производство. Не влагам средства в скъпа техника, малкото дете доста успя да потроши през годините, в това число мой телефон и такъв на кака си. По невнимание, но факт. Определено бих искала да взема нещо по-качествено, но се налага непредвидена покупка и не разполагам с голям бюджет, та ако мога да спестя пари, ще го направя.
При схемата, която съм намислила VR очилата ще ми дойдат безплатно - струват 82 лева, а ще си върна 80 като кредит, а купонът ще намали цената на телефона с 80 лева от 230 на 150. Във физически магазин същият телефон е 190-200, проверявах.

Общи условия

Активация на акаунт