може да сме кръгли и дебели, но сме МАЙски майчета засмени

• 18 502
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
За магнезия - аз съм на Магне B6 и днес изрично питах до кога да го пия - отговора е до 35 г.с. Така и бях чела в началото че магнезия се спира послеедния месец.

Майче честита ви годишнина и многоооооооооо да се обичате Simple Smile

# 91
Мерси на всички ви за съветите.  Hug
Определено реших да си взема пак магнерота , при всички случаи не вярвам да навреди, а може само да ми бъде от полза . А и наистина мисля че добре се чувствах от него, преди да го почна си имах контракции, а сега намаляха. Дано да е така до края.
 Верно че съм се тръшнала малко пресилено за хемоглобина, не съм запозната да имам таласемия., ама ноември беше 126 и мин.седмица изследванията ми показаха 106. Лекаря ме посъветва да си повторя изследването щото мн е паднал и явно един от двата резултата е грешен. Днес и ми показа 110. док ми каза че е желателно да си седи над 100, щото както той се изрази това раждането си е “доста кървава манипулация”. Сега говорих с него и ми изписа желязце, та ще си го пия докрай и няма да мрънкам вече.  Mr. Green
Дано наистина всичко да е ок, раждай си при твоята лекарка щом й имаш доверие, това е мн важно все пак и не се притеснявай.  Hug

# 92
ох това последното изречение беше за Balonesa мн съм разсеяна

# 93
Майче честита годишнина   bouquet  bouquet  bouquet
 Момичета много ме боли кръста  ooooh! особенно като легна и е просто ужасно.
Днес си купих сутиен за кърмачки  newsm44

# 94
  • Варна
mylene, вярно е, че раждането си е кървава манипулация и, че е добре да е над 100. Особено, ако си секцио. Аз като раждах моя беше 92 и се справих без проблем, но бях нормално. Сега ще пиеш малко желязо и още ще се вдигне. Слушай доки и всичко ще е ОК. Hug

# 95
Katia_N мерси  Hug разбира се че ще справим, няма къде да ходим

# 96
  • София
Ох, болната ми тема -хемоглобин! Tired А аз как се притеснявам не е истина. Sad В момента е 84 и всеки път се моля да се вдигне поне над 90, ама нещо не става. Cry А хематоложката ми трърди, че този хемоглобин бил приличен за мен. Shocked Ама стига съм се оплаквала. Дано се размина с кръвопреливането, ама ми се вижда малко вероятно за съжаление. Sad
Катя_Н, мислиш ли че желязото би ми повдигнало хемоглобина?  Хематоложката каза, че нямало нужда да натоварваме организма излишно с желязо, но ти май беше споменала, че така са ти го вдигнали при първата бременност. А моето желязо е 5, което е под нормата. Мале, каква тавтология стана. Simple Smile
Не знам за вас, но аз напоследък не мога да дишам и много се задъхвам. Знам, че е нормално, но чак пък толкова. Отдавам го пак на ниския хемоглобин.
Отивам да хапна, че умирам от глад. Wink Лека вечер! Hug

# 97
Не знам за вас, но аз напоследък не мога да дишам и много се задъхвам. Знам, че е нормално, но чак пък толкова. Отдавам го пак на ниския хемоглобин.
не е от това. и аз съм така, а хемогл. ми е о.к.
просто бебето подпира всичко. когато ни се смъкнат коремите, което става малко преди раждането, задухът и киселините ще изчезнат. вече го чакам с 4 очи тоя момент, че ми писна. дори при нормален разговор се е случвало да не ми стигне дъхът, за да си довърша изречението.

# 98
ох, чудех се дали да споделя, но ще го направя. днес мира атан има рд. това е мамата на първото ни англече  Confused
мира, ако ни четеш, с теб съм!  Hug
остави зад гърба си всичко лошо и гледай смело напред! и нека имаш много, много хубави моменти и те бързо-бързо да заличат всичко лошо!
целувки и прегръдки на твоето детенце!

# 99
  • Варна
ох, чудех се дали да споделя, но ще го направя. днес мира атан има рд. това е мамата на първото ни англече  Confused
остави зад гърба си всичко лошо и гледай смело напред! и нека имаш много, много хубави моменти и те бързо-бързо да заличат всичко лошо!

Да, и аз се чудех дали да спомена. Присъединявам се към majceto.  Hug
passion, щом желязото е под нормата би трябвало да ти дадат желязо-според мен се получава и желязодефицитна анемия, освен таласемията. Ама щом са ти казали, че няма нужда, значи така трябва. Аз не съм лекар все пак.
А за задъхването-майче, аз един нормален разговор не мога да проведа. На третото изречение вече се задъхвам. Та хемоглобина също си оказва влияние. Confused

# 100
не е от това. и аз съм така, а хемогл. ми е о.к.
просто бебето подпира всичко. когато ни се смъкнат коремите, което става малко преди раждането, задухът и киселините ще изчезнат. вече го чакам с 4 очи тоя момент, че ми писна. дори при нормален разговор се е случвало да не ми стигне дъхът, за да си довърша изречението.
аз също и за моя изненада (пу пу) моят хемоглобин също си беше наред  Peace
например не мога да вървя и ям и да вървя бързо и говоря, а е абсурд да правя трите наведнъж: вървя, ям и говоря  Crazy  опитвам, ама не става  Crazy  вчера пък почти цял ден не дишах нормално ...
а за желязото и аз знам, че не се пие току тъй  Rolling Eyes

# 101
  • София

Присъединявам се към думите на майчето,  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 21:57 от kimba77

# 102
Здравейте майчета,
отдавна не съм ви чела и виждам, че вече сте зачекнали темата за шопинга. Някой има ли представа в района на Красно село дали има хубави магазинчета с качествени дрешки (по възможност български) , че всичките, на които попадам ми се струват ужасно некачествени. newsm78
Иначе моят проблем в момента е, че нощем докато спя ми изтръпва дясната ръка.  Ужасно неприятно е . Cry На някой дали му се е случвало такова нещо. Това нормално ли е или трябва да отида на лекар. 
mylene - аз също пих магнезий, заради контракции, но док ми каза да го спра. сега от време на време пак ми се свива коремът, но тя твърди, че щом не е всеки ден и нямам болки, значи всичко е ок - да не го започвам пак.
balonesa - малката болница дали не е случайно Вита. Аз искам да раждам там, но като кажа на други бременни или вече родили, ме гледат с учудване. Ако и ти си във Вита, малко ще ми олекне.   Simple Smile

# 103
Имам въпрос към мамите на които вече са им казали пола на бебето - От коя страна на корема най - често усещате ритничетата на бебчо с дали таблиците в началната страница за определяне пола на бебето са ви показали вярно:)))))
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 104
Имам въпрос към мамите на които вече са им казали пола на бебето - От коя страна на корема най - често усещате ритничетата на бебчо с дали таблиците в началната страница за определяне пола на бебето са ви показали вярно:)))))
БЛАГОДАРЯ ВИ
Това става въпрос за забавните начини за определяне на пола ли? Щото ако е така - те според мен не са съвсем верни и целта е повече да се посмееш, а не 100 % да ти дадат резултат за пола.

Общи условия

Активация на акаунт