Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 531
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 30
При мен сайта на аптека Бену се отваря, но нямам колело.
Ще се включа в Ариел и Рафаело, от седмица съм доста активна в Инстаграм, дано там да ми е късмета. Февруари е моя месец, рожден ден празнувам аз и дъщеря ми.

# 31
Подарък при покупка за над 40 лв. от cocosolis.bg :

https://cocosolis.com/bg/store/?utm_campaign=%5BVDay%202025%5D%2 … KdLtm9Jms0.PjHFCB

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 12:18 от magy_b

# 32
Благодарско на Захарчето за новата тема, както и на Станимир и всички списващи тук, и допринасящи за уюта тук.

Късмет на всички Flowers Four Leaf Clover

Тези от Рибела (хумуса) се излагат! Избраха печеливши на 12.12.2024г, щяха да изпращат наградите до края на януари...несериозно е да не изпратиш на 15 човека наградите, месец и половина!

# 33
Честит нов месец. Благодаря на Захарчето и Станимир за отделеното време. И аз желая късмет на всички, доста игри се очертават. Аз не чакам нищо, надявам се това скоро да се промени.

# 34
Благодаря за новата тема! Желая късметлийски месец на всички!

Чакам дънкова престилка от Орехите и игра от Инстаграм. От Теди вече се отказвам от октомври чакам..

# 35
  • Русе
Благодаря за новата тема! Много игри на хоризонта, дано и късмет имаме. Сутринта бегом за кроасани, без късмет този път, но не губя надежда.

# 36
Благодаря за новата тема! Много игри на хоризонта, дано и късмет имаме. Сутринта бегом за кроасани, без късмет този път, но не губя надежда.

Те са раздадени за днес картите ако правилно съм сметнала, че са по 2 на ден.

# 37
И аз играх в кроасани те,без късмет,но според мен първите дни са за хората на агенцията хаха.

# 38
Навсякъде всичко с връзки,дори и наградите си имат поставени лица Simple Smile

# 39
  • София
Някой успя ли да регистрира бележка в сайта на Рафаело.

# 40

Не, при мен нищо не става.

# 41
  • София

Не, при мен нищо не става.
Щото и при мен, та затова питам. Влизам в профила, качвам бележка и няма бутон, с който да се потвърди регистрацията.

# 42

Моля,някой да ми забрани "да си пробвам късмета". Писна ми вече ... 🤯

# 43
За тези, които ще участват в играта на Мираж, от днес са на промоция в магазините 300, а от понеделник в Булмаг

# 44
В Кауфланд в момента са 2.25 Миражките.

Общи условия

Активация на акаунт