Живот на кантар - тема 1

• 39 932
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
40 % в световен мащаб казаха,както и всяко трето дете е с наднормено тегло.Това не означава дебели само по себе си,а че имат няколко излишни килограма според ИТМ.
Подигравки има доста във фейса,спрях и да ги чета.За фризьорката също има неласкави отзиви,предполагам всеки ще си покаже характера в някакъв момент.Силно се надявам да няма гладуване,така ще допрецакат метаболизма си.Дано не заложат на шоу.

# 181
  • На Изток от Рая
Аз също не вярвам в "дебелия" ген, за мен това са оправдания. Мога да дам за пример най-малкият син на Арнолд Шварценегер - Кристофър. До преди 4,5 години си беше дебелак, въпреки" гена" на родителите му. Но се взе в ръце и сега изглежда супер.
Всичко е до воля и дисциплина, която и на мен понякога липсва.

# 182
Аз първо да отговоря на един коментар и се връщам да ви чета.
Да, ние не ядем сладко пред децата. Веднъж в месеца на повод или празник хапваме нещо с тях/пред тях. И това го правим за да им даваме пример. Масово децата ядат количество сладко всеки ден. Визирам пакетираните храни. Децата ми са под 5годишни и смятам, че като свикнат от сега да ядат по един сладък пакетиран десерт след всяко хранене, така ще им остане. И двамата с ММ сме с нормани кг, макар че след две малки деца има какво да се желае при мен. Но, мотивацията ми е първо да са здрави. Не се крия от тях, просто не ям всеки ден след вечеря пакетирани десерти ( шоколад, вафли, бисквити и т.н.)
Иначе ги мерят без дрехи точно за да ги пречупят според мен. В добрия смисъл. Те са свикнали с кг и знаят, че са им много и не е добре здравословно, но не го осъзнават. Според мен де. За това им пускат и информация за калории те от промото. Айде, че почна, връщам се да чета (:

# 183
  • На Изток от Рая
До тук жените са по-тежки от мъжете.

# 184
  • Пловдив
Да. Тодор и Антонио не са чак толкова пълни.
Всъщност и русата Виолета не е. Има-няма сто. Аз дори и давах по-малко. Изглежда ми съвсем като мен, а аз съм "само" около 80.

Офтопик. Водещата е хубавица. На треньорката устните никак не ми харесват, явно изкуствени и без тях щеше да бъде по-хубава.
Говоря за лицата им, ясно, че телата и на двете са безупречни.

Ана има симпатично лице също.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 20:36 от Магдена

# 185
Треньорката да беше си сложила сутиен поне 🫣.
Не знам защо не дават и ръста,само за таксиметровият шофьор разбрахме,че е два метра,неговите 182 кг. звучат страшно направо,нищо чудно че едвам ходи.

# 186
Това да ги питат как са ги наричали за мен е излишно - не мисля, че е мястото в национален ефир да се говорят и изреждат такива епитети. Вече всичко става меме и вайръл за части от секундата..

# 187
  • Пловдив
Да, заедно с ръста би трябвало.

# 188
Гледам в момента първия епизод. Впечатлена съм от...нормалността на предаването. Няма крайни драматизми, няма превъзнасяния, няма търсене на сензация. Примерно в гласът на България то не са починали роднини, то не са други трагедии.. Ами вповече идва. (Ок, сега в историята на Марияна има трагедия, но начинът на представяне е много различен от тези предавания, в които умишлено търсят драматизъм).
Да, на тези хора не им е лесно, леко, но нещата просто са представени каквито са. Браво, впечатлена съм, както казах. Очаквах нещо различно, а част от тях дори опитват да вкарват хумор и самоирония. Поздравления.
За бягането - да, със сигурност им дойде вповече. Но видяхте ли колко бяха горди от себе си? Хареса ми. Тепърва ще имат да се натоварват доста.
Точно представиха треньорите - мъжът ми допадна. Жената с това "вдъхновител" леко ме отблъсна, но ще изчакам все пак, преди да си изградя мнение.
Мисля, че психолог е абсолютно задължителен за предаването, искрено се надявам да включат такъв. В противен случай съм на мнение, че след предаването повечето, ако не всички, ще се върнат обратно където са били.
Също ми харесва това, че хората не са крайно пълни, както в американските предавания. Хората вътре са тези, които срещаме всеки ден около нас, хората вътре сме ние, нашите роднини, приятели, касиерката в супермаркета.
Поздравления още веднъж, браво.

😂ММ лепна прякор на Тодор - "говорещият с месата" 😅

(Пипна скарата и каза - ммм, тука свински пържоли е имало)

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 21:10 от Pipylotta

# 189
  • Някъде там
Според мен Виолета е избрана заради историята й.
Очаквах всички да са над 100 кг поне.

# 190
Аз също не вярвам в "дебелия" ген, за мен това са оправдания. Мога да дам за пример най-малкият син на Арнолд Шварценегер - Кристофър. До преди 4,5 години си беше дебелак, въпреки" гена" на родителите му. Но се взе в ръце и сега изглежда супер.
Всичко е до воля и дисциплина, която и на мен понякога липсва.

Гена не се наследява само от родителите... По- горе е обяснено, но това и от обща култура би трябвало да се знае!

# 191
  • Телиш/Плевен
Много ми стана мъчно за Вили и Меги, дано да успеят да сбъднат мечтите си за деца. Въпреки че не знам дали само в килограмите е причината, имам позната, която е с подобно тегло и има три деца, две от които породени. В същото време много жени с нормално тегло също се борят за дете...

# 192
  • Пловдив
Гена не се наследява само от родителите... По- горе е обяснено, но това и от обща култура би трябвало да се знае!
От родителите се наследява, няма от кого друг. При тях може да е комбинирано и проявено не по същия начин просто.
Няма как от баба и прадядо да не мине през родителите, а от леля и вуйчо нищо не наследяваме, само имаме общи предци, от които може да сме наследили едни и същи неща.

# 193
Много ми стана мъчно за Вили и Меги, дано да успеят да сбъднат мечтите си за деца. Въпреки че не знам дали само в килограмите е причината, имам позната, която е с подобно тегло и има три деца, две от които породени. В същото време много жени с нормално тегло също се борят за дете...
Да, права си, след около две години, прекарани  в репродуктивна клиника, потвърждавам, че огромна част от момичетата бяха със съвсем нормално тегло.

# 194
Драматизмът е излишен и пресилен. А на мен не ми е и интересно това просълзяване на Нанси и плаченето на големи мъже и жени при вида на теглото им. Ама, чакайте, какво сте очаквали да видите - 60-70 - 90 кг ли?
Не съдя никого, но трябва по-трезво и неемоционално да се реагира. Да се действа, затова са там. Трябва да бъдат и ведри. Според мен с вайкане няма да стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт