Живот на кантар - тема 1

• 39 972
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Да, и на мен ми се видя пресилено. Дали е възможно зад/преди кадър с някакви по-емоционални речи да са ги разчувствали за снимки?

# 196
Момичета, вие явно не сте били с такива кг. Съвсем нормално е да са така емоционални.

# 197
Вчера бяха толкова симпатични, днес... Ама малко като в Бригада нов дом и предавания от сорта.

Успех на тези симпатични хора пожелавам.

# 198
  • На Изток от Рая
Сълзите по-скоро бяха заради личните истории на хората, не заради килограмите

# 199
Гена не се наследява само от родителите... По- горе е обяснено, но това и от обща култура би трябвало да се знае!
От родителите се наследява, няма от кого друг. При тях може да е комбинирано и проявено не по същия начин просто.
Няма как от баба и прадядо да не мине през родителите, а от леля и вуйчо нищо не наследяваме, само имаме общи предци, от които може да сме наследили едни и същи неща.

Това твърдение е абсолютно невярно! Има наука " Генетика", ако ти е интересно прочети...

# 200
И на мен ми се струва нормално да са емоционални. Въпреки че ги превъртах малко.

Много хора с такива килограми не се показват по бельо на светло и пред съпрузите си.

А те се събличат по клин и бюстие по тв, дори това само е достатъчно да ги разреве.

# 201
  • Пловдив
Гена не се наследява само от родителите... По- горе е обяснено, но това и от обща култура би трябвало да се знае!
От родителите се наследява, няма от кого друг. При тях може да е комбинирано и проявено не по същия начин просто.
Няма как от баба и прадядо да не мине през родителите, а от леля и вуйчо нищо не наследяваме, само имаме общи предци, от които може да сме наследили едни и същи неща.

Това твърдение е абсолютно невярно! Има наука " Генетика", ако ти е интересно прочети...
Брей, голямо нещо била науката за това, как гените от баба прескачат и от леля прехвърчат по въздуха към нас, без да минат през мама и татко.

# 202
Защо им дадоха отрупана маса? Сами ли ще се ограничават?
Тази пловдивчанка опасна Simple Smile
Дали човек ще преяде сутрин или вечер, има ли значение. Щом има калориен излишък, ще се натрупат мазнини.

# 203
  • Телиш/Плевен
Сълзите по-скоро бяха заради личните истории на хората, не заради килограмите
И аз така мисля.

# 204
  • Пловдив
Не знам, ама може би като показен урок и представяне какви са навиците им за хранене. Grinning

# 205
Отрупаната маса вероятно е тест,ако още първият ден посегнат към вредното, какъв е шанса да  устоят след един месец  ограничения ?

# 206
Нямало интриги.. сега се почва. Кой ял, кой не е..

# 207
  • Сливен
Този Антонио, явно ще е един от "главните герои" - доста често го  дават, вижда се че иска да е "първи" и май май  ще го играе "лошият герой". 😃

За "Баничарката" - "това й било работата, да види колегите й какво са направили". И веднага - как по-младите жени от нея,били повече кг и тя не била
 в предаването толкова за килограмите, колкото да се почувства добре...

# 208
  • Пловдив
Възможно е да са ги питали нещо от сорта какви грешки с яденето забелязват у "колегите"...
Дано няма интриги и комбинации за избягване на гонене.

# 209
От закуската стана ясно, че някои участници все още не са готови за промяна.
Мария очевидно ще бъде в ролята на дразнител. Жалко, че е заела мястото на човек, който наистина е искал да отслабне.

Общи условия

Активация на акаунт