Живот на кантар - тема 1

• 39 978
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Ще има интриги. Това преди всичко е игра/ състезание и има парична награда. Мария дегустира всичко и се започна с коментарите, а Антонио изяде една палачинка извън кадър и всичко си казаха.

# 211
  • Сливен
Викам си, ще мине без интриги, ама не 😆.
Ех, адашката наистина голям дразнител - от сега насетне тя щяла да яде повече на закуска, а другите ядения ще намали.
Май, май тя ще е една от първите отпаднали.

# 212
Гена не се наследява само от родителите... По- горе е обяснено, но това и от обща култура би трябвало да се знае!
От родителите се наследява, няма от кого друг. При тях може да е комбинирано и проявено не по същия начин просто.
Няма как от баба и прадядо да не мине през родителите, а от леля и вуйчо нищо не наследяваме, само имаме общи предци, от които може да сме наследили едни и същи неща.

Това твърдение е абсолютно невярно! Има наука " Генетика", ако ти е интересно прочети...
Брей, голямо нещо била науката за това, как гените от баба прескачат и от леля прехвърчат по въздуха към нас, без да минат през мама и татко.

Точно така! Най-елементарен пример и приключвам, племенника ми е копие на баща ми, брат ми (бащата на племенника) по нищо не прилича на баща ни, а на дядо си по майчина линия.

# 213
А мен лично ме шокира как дялкаха ябълките. Личи, че ябълки са виждали само на картинка..

# 214
Адашката си хапна както трябва 😁, и много зле си е нарисувала веждите.
Антонио ми е неприятен.

# 215
  • На Изток от Рая
Като започнат състезанията едва ли ще се размине без някоя и друга интрига. Някои се раздали, други се скатали и така... Кой ял повече, кой по-малко

# 216
Аз се чудя няма ли кой да им обясни как да се хранят??? Всички рупат ябълки за закуска....

# 217
Аз се чудя няма ли кой да им обясни как да се хранят??? Всички рупат ябълки за закуска....

Да, яденето на банани, ябълки и други плодове не е най-доброто за закуска. По-добре една филийка хляб. Тестото не е чак толкова вредно.

# 218
  • Пловдив
Интересно какъв е механизмът за наследяване от лели и вуйчовци.
Цялата информация, всичките ни гени са в сперматозоида и яйцеклетката, не падат от небето. Само не разправяйте, че тези чудновати твърдения за наследяване не от мама и татко били на науката генетика, защото нямат нищо общо с нея.

# 219
Не съм убедена, че тестото е по-здравословен вариант от ябълка.

# 220
  • Пловдив
Какъв е тоя правопис "Дерйа"?!

Скрит текст:
Без значение е произходът на името, такова изписване на български език се смята за грешка.

# 221
Интересно какъв е механизмът за наследяване от лели и вуйчовци.
Цялата информация, всичките ни гени са в сперматозоида и яйцеклетката, не падат от небето. Само не разправяйте, че тези чудновати твърдения за наследяване не от мама и татко били на науката генетика, защото нямат нищо общо с нея.

Оххх... Почвам да се чудя до кой клас си учила....

За закуска са подходящи яйца, малко млечни и зеленчуци и много малко въглехидрати и то не от баници и баклави.

# 222
Не съм убедена, че тестото е по-здравословен вариант от ябълка.

Не съм казала да се яде половин хляб само на закуска или баници, пици и т.н.
Аз например закусвам всяка сутрин една филия безглутенов хляб с авокадо, яйце и някой малък зеленчук. Откакто започнах да закусвам тялото ми се чувства много по-добре.

# 223
Антонио пред камери така, без камери онака. Ама то той лъже себе си, не някой друг, все пак килата си ги носи той.

Оная леля с дегустациите ме подразни. Много при това. Била най слаба, а младите момичета били по дебели и разбираш ли завиждали. Айде, бе, не думай. Баш завист ще е.
Пп Обаче, имам пример как моя позната отслабна с около 30кг. за около 2г., тъпчейки се сутрин като балон - три дебели резена бял 'ляб, салам, лютеница, соса от вечерната салата, абе кот зърне рано сутрин, ама рано - рано, се изяжда Joy. След което обаче не яде нищо цял ден и след 18.00-19.00ч. замезва - малко салатка с ракийка, малко мезенце, после я едно кюфтенце, я едно месенце, я две три картофчета и това гарнирано стабилно с бира, ама бира на корем ви казвам, сама може и си изцоцва 2л.без проблем. Инак сладко никакво и вечер хляб никакъв.
И отслабна, бе. Не вярвах, но се стопи.
Обаче сега малко му отпусна края, поувеличи количествата храна, започна да хапва през деня и... започна да качва.

# 224
Мислех си , че ще са мъже срещу жени отборите.

Общи условия

Активация на акаунт